Apivita Promo Wine Elixir Συσφιξη & Αίσθηση Lifting, Wrinkle & Firmness Lift Day Cream SPF30 Αντιρυτιδική Κρέμα Ημέρας, 40ml & ΔΩΡΟ Cleansing Milk & Express Mask

SKU
8845
  34,90 €
Παράδοση σε 1-4 ημέρες
Αποστολή σε CYΥπολόγισε

Apivita Promo Wine Elixir Συσφιξη & Αίσθηση Lifting

 

Apivita Wine Elixir Wrinkle & Firmness Lift Day Cream SPF30 Αντιρυτιδική Κρέμα Ημέρας, 40ml

Η ελαφριά Αντιρυτιδική Κρέμα Ημέρας Apivita Wine Elixir για Σύσφιξη & Lifting SPF30, είναι εμπνευσμένη από την επιστήμη της επιγενετικής που ξυπνά τη νεότητα της επιδερμίδας και παράλληλα την προστατεύει από την UVA και UVB ακτινοβολία.

Κύρια συστατικά & οφέλη

  • Πολυφαινόλες από αμπέλια Σαντορίνης: συμβάλλουν στη μείωση των ρυτίδων, ενισχύουν τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας και προσφέρουν αίσθηση άμεσου φυσικού lifting.
  • Πατενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης: προστατεύει από το οξειδωτικό stress και τις επιθέσεις του περιβάλλοντος.
  • Σύμπλοκο γλυκόριζας: βοηθά στον αποχρωματισμό των πανάδων, χαρίζοντας ομοιόμορφη και σφριγηλή όψη.

 

Καινοτομία: Η Apivita αντικαθιστά το νερό στη σειρά Wine Elixir με ένα αντιοξειδωτικό έγχυμα από τρεις ποικιλίες αμπελιών Σαντορίνης (Αθήρι, Αηδάνι και Ασύρτικο) με ισχυρή αντιγηραντική δράση.

 

Βασικά χαρακτηριστικά

Δερματολογικά ελεγμένο.
Χωρίς parabens και σιλικόνη.

Οδηγίες Εφαρμογής:

Εφαρμόστε την Αντιρυτιδική Κρέμα Ημέρας Apivita Wine Elixir για Σύσφιξη & Lifting SPF30 καθημερινά σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό με απαλές, κυκλικές κινήσεις, αποφεύγοντας την περιοχή γύρω από τα μάτια.


Δώρο Apivita Cleansing Milk 3in1 Γαλάκτωμα Καθαρισμού με χαμομήλι & μέλι , 50ml

Για πρόσωπο και μάτια.

Το Γαλάκτωμα Καθαρισμού 3 σε 1 με χαμομήλι & μέλι της Apivita καθαρίζει την επιδερμίδα, αφαιρεί αποτελεσματικά το μακιγιάζ, ενώ παράλληλα τονώνει την επιδερμίδα αφήνοντάς τη καθαρή, απαλή και λαμπερή.

Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας και για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

Κύρια συστατικά & οφέλη

  • Βιολογικό έλαιο ελιάς και έλαιο αμυγδάλου: απομακρύνουν ρύπους και μακιγιάζ, ενώ παρέχουν στην επιδερμίδα βιταμίνες και λιπίδια.
  • Βιολογικό μέλι: ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα.
  • Βιολογικό χαμομήλι και βιολογική λεβάντα: καταπραΰνουν την επιδερμίδα και προστατεύουν από ερεθισμούς.
  • Πρόπολη: προσφέρει ήπια αντισηπτική δράση και αντιοξειδωτική προστασία.
  • Έγχυμα από βιολογικό πράσινο τσάι: με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Η ΑPIVITA αντικαθιστά το νερό με βιολογικά εγχύματα που προσδίδουν στα προϊόντα της κυρίως αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Με δεδομένο ότι το νερό στα περισσότερα καλλυντικά προϊόντα αντιστοιχεί σε πάνω από το 70% της σύνθεσης τους, τα προϊόντα της APIVITA είναι από τη βάση τους πλούσια σε αντιοξειδωτικά συστατικά.

Η αποτελεσματικότητα των εγχυμάτων που επιλέγονται κάθε φορά αποδεικνύεται με επιστημονικές μεθόδους. Η αντιοξειδωτική τους δράση μετράται με τη μέθοδο FRAP, ενώ η ικανότητα των εγχυμάτων να εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες με τη μέθοδο DPPH. Το βιολογικό πράσινο τσάι που χρησιμοποιείται ως βάση σε πολλά προϊόντα, επιλέχθηκε καθώς είναι πλούσιο σε πολυφαινόλες με σημαντική αντιοξειδωτική δράση ενώ έχει αντισηπτικές, αντιερεθιστικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, αναζωογονεί και ενυδατώνει το δέρμα.

Τα τελευταία έτη η APIVITA μελετά και χρησιμοποιεί εγχύματα από Ελληνικά βότανα με αποδεδειγμένες και εξαιρετικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες όπως το Ελληνικό τσάι του βουνού βιολογικής καλλιέργειας.


Βασικά χαρακτηριστικά

Δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένο.
Δεν περιέχει mineral oil, σιλικόνη, phthalates, PCM & NM, propylene glycol, ethanolamine.

Οδηγίες Εφαρμογής:

Απλώστε το Apivita Γαλάκτωμα Καθαρισμού 3 σε 1 με χαμομήλι & μέλι με απαλές κυκλικές κινήσεις σε όλο το πρόσωπο, τα μάτια και το λαιμό και στη συνέχεια αφαιρέστε το προϊόν με βαμβάκι.

Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.

Δώρο Apivita Express Mask Anti-Wrinkle Grape, 2x8ml

Η Express Beauty Μάσκα Προσώπου με Σταφύλι της Apivita με συνδυσμό βιταμινών Α και Ε απαλύνει τις ρυτίδες και η συστηματική της χρήση συμβάλλει στη σύσφιξη της επιδερμίδας.

Η σύνθεσή της, εμπλουτισμένη με βιολογικό λάδι ελιάς και ηλίανθου, υαλουρονικό οξύ και αιθέριο έλαιο πατσουλί, προσφέρει ενυδάτωση και βελτιώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας.

  • Λάδι σταφυλιού: απαλύνει τις ρυτίδες και συμβάλλει στη σύσφιξη της επιδερμίδας.
  • Λάδι ελιάς, συνένζυμο Q10, βιταμίνη E, υαλουρονικό οξύ και πανθενόλη: ενυδατώνουν και ενισχύουν την ελαστικότητα της επιδερμίδας.
  • Αιθέριο έλαιο πατσουλί: προσφέρει επουλωτικές και αναπλαστικές ιδιότητες που το καθιστούν ιδανικό για το αφυδατωμένο ή για το ώριμο δέρμα με ρυτίδες.
  • Έγχυμα από Ελληνικό βιολογικό τσάι του βουνού (έχει αντικαταστήσει το νερό): παρέχει ενισχυμένη αντιοξειδωτική δράση.

Η νέα σύνθεση των Express Beauty Masks της Apivita είναι βασισμένη σε μια θεραπεία με θρεπτικά και αντιοξειδωτικά συστατικά της μεσογειακής διατροφής (Mediterranean Skin Diet).

Η μεσογειακή επιδερμίδα προσφέρει πλήρη φροντίδα για κάθε τύπο δέρματος και συνδυάζει όλα τα απαραίτητα βήματα για αποτελεσματική αναζωογόνηση και ανανέωση του δέρματος.

Οι μάσκες Express Beauty της σειράς Mediterranean Skin Diet αποτελούν την ιδανική λύση για όσους θέλουν να απολαύσουν άμεσα αποτελέσματα με σύντομη θεραπεία.



Βασικά χαρακτηριστικά

  • 98% φυσικά συστατικά.
  • Δερματολογικά ελεγμένη.
  • Χωρίς parabens & σιλικόνη.
  • Κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Οδηγίες Εφαρμογής:

Εφαρμόστε ένα παχύ στρώμα Apivita Express Beauty Μάσκα Προσώπου με Σταφύλι σε καθαρή επιδερμίδα, αποφεύγοντας την περιοχή γύρω από τα μάτια.

Αφήστε για 10' και κατόπιν ξεπλύνετε καλά.

Χρησιμοποιήστε μία με δύο φορές την εβδομάδα.

0
Rating:
0% of 100
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό