Πάτοι Σιλικόνης για αύξηση ύψους για να δείχνετε ψηλότεροι, ανυψωτικές σόλες για το εσωτερικό του παπουτσιού με τακούνι 5cm Btall 55277

SKU
9796
  8,90 €
Παράδοση σε 1-4 ημέρες
Αποστολή σε CYΥπολόγισε

Πάτοι Σιλικόνης για αύξηση ύψους για να δείχνετε ψηλότεροι, ανυψωτικές σόλες για το εσωτερικό του παπουτσιού με τακούνι 5cm Btall 55277

Αυξήστε το ύψος σας εύκολα και αποτελεσματικά με αυτές τις λειτουργικές εσωτερικές, ανυψωτικές σόλες σιλικόνες.

Με στρώματα που σας αυξάνουν το ύψος έως και 5 εκατοστά, τώρα μπορείτε να νιώθετε άνετα με το ύψος σας, χωρίς κόμπλεξ και προβληματισμούς.

Οι πάτοι σιλικόνης εφαρμόζουν στην περιοχή της φτέρνας, με τις εξοχές τους να εφάπτονται στο πίσω μέρος του παπουτσιού ώστε να παραμένουν σταθεροί κατά το βάδισμα. Η σιλικόνη που χρησιμοποιείται για την κατασκευή των πάτων, είναι ιδανική για να απορροφά τους κραδασμούς και σας προσφέρει στήριξη στις αρθρώσεις του σώματος και την σπονδυλική στήλη.

Με την δυνατότητα να χρησιμοποιούνται ξανά και ξανά, μπορείτε να βάζετε και να βγάζετε τους πάτους από το ένα παπούτσι και να τους τοποθετείτε στο άλλο! Απλά θα το ξεπλύνετε και θα το φοράτε όλη την μέρα!

Το πακέτο περιλαμβάνει 10 τεμάχια , 5 για κάθε πόδι, που μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους για την επίτευξη του επιθυμητού ύψους.

Ταιριάζουν σε όλους τους τύπους παπουτσιών: σπορ, τακούνια, μπότες ακόμη και μπαλαρίνες

Είναι εντελώς αόρατο, κανείς δεν θα ξέρει ότι τα φοράτε! 

Χαρακτηριστικά:

Διαστάσεις: 11 x 5 x 7 (Μήκος x Πλάτος x Ύψος ) εκατοστά

Υλικό : Σιλικόνη

0
Rating:
0% of 100
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό