2 Συνεδρίες Κρυολιπόλυσης & ΔΩΡΟ 2 Συνεδρίες RF.

 

Κρυολιπόλυση

 
Η Κρυολιπόλυση είναι μια επαναστατική τεχνική αντιμετώπισης του τοπικού λίπους. Με την εφαρμογή της χαμηλής θερμοκρασίας επιτυγχάνουμε λύση των λιποκυττάρων και την απομάκρυνση του λίπους από τον οργανισμό.Με την νέα αυτή τεχνική μπορούμε να πετύχουμε ως και 30% μείωση του τοπικού λίπους. 
 
Πολλοί είναι οι άνθρωποι που έχουν τοπική εναπόθεση λίπους είτε στην κοιλιά είτε σε άλλες περιοχές. Ξέρουμε πια ότι με την δίαιτα και τη γυμναστική δεν θα χαθεί το τοπικό λίπος. Με την κρυολιπόλυση εχουμε μια σχεδόν μόνιμη λύση για την εξάλειψη αριθμού λιποκυττάρων χωρίς χρόνο ανάρρωσης και πόνο.
 
Η κρυολιπόλυση είναι μια απόλυτα ασφαλής μέθοδος που μειώνει αισθητά το λίπος σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος, πχ. ψωμάκια, κοιλιά, κ.λπ. χωρίς να έχει καμία παρενέργεια και χωρίς να αισθάνεσαι πόνο.
 
Ραδιοσυχνότητες(RF)
 
H μέθοδος RF είναι ακόμα μία μη επεμβατική μέθοδος ιδανική για κάθε τύπο δέρματος και κάθε χρονική περίοδο, καθώς δεν προκαλεί φωτοευαισθησία όπως οι θεραπείες laser. Το τετραπολικό RF συνδυάζει μονοπολικές και τριπολικές  ραδιοσυχνότητες, η δράση των οποίων φτάνει μέσα στο δέρμα με εντυπωσιακά αποτελέσματα σύσφιξης και ανόρθωσης από την πρώτη συνεδρία, βαθύτερα από οποιαδήποτε άλλη συσκευή τέτοιου τύπου.
 
Το χαλαρό δέρμα ανορθώνεται, σφίγγει, ανακτά την ελαστικότητα και τη νεανικότητά του. Παράλληλα με την ανόρθωση του δέρματος, η θεραπεία των ραδιοσυχνοτήτων παρουσιάζει θεραπευτική δράση και κατά της κυτταρίτιδας. Λόγω της αύξησης της θερμοκρασίας της περιοχής, τα λιποκύτταρα μειώνονται σε όγκο. H επιδερμίδα γίνεται πιο σφριγηλή και η όψη «φλοιού πορτοκαλιού» μειώνεται αισθητά από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες.
 
Ταυτόχρονα, ενισχύεται η παραγωγή κολλαγόνου του δέρματος, αλλά και η αναγέννηση των ελαστικών ινών χάρη στις Ραδιοσυχνότητες καθιστώντας το δέρμα πιο σφριγηλό και ελαστικότερο.
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Συνεργάτης: IMMORTAL SKIN LASER CENTER
Πόλη: Λευκωσία
Όροι:
Ημερομηνία λήξης κουπονιού: Ισχύει μέχρι και 2 μήνες από την ημερομηνία αγοράς του.

  • Η τιμή της προσφορά αυτής ισχύει ΜΟΝΟ με την αγορά κουπονιού από το Skroutz.com.cy
  • Μπορούν να αγοραστούν Απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη.
  • To κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
  • To κάθε κουπόνι ισχύει για 2 Συνεδρίες Κρυολιπόλυσης & ΔΩΡΟ 2 Συνεδρίες RF.
  • Ωράριο: Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00 - 19:00, Σάββατο: 09:00 - 15:00
  • Απαιτείται τηλεφωνική κράτηση στο τηλέφωνο της επιχείρησης που θα λάβετε δωρεάν με SKROUTZ COUPON SMS.
  • Το κουπόνι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλη προσφορά.
  • Η προσφορά ισχύει ΜΟΝΟ για Γυναίκες
  • Με την αγορά της προσφοράς αυτής θα λάβετε ΑΜΕΣΑ το κουπόνι σας (Το κουπόνι θα το βρείτε πάνω δεξιά μέσα στο "Παραγγελίες μου") επίσης θα λάβετε SKROUTZ COUPON SMS.
  • Το κουπόνι είναι απαραίτητο να εκτυπωθεί και να προσκομιστεί σε έντυπη μορφή στην επιχείρηση ή απλά δείχνοντας το SKROUTZ COUPON SMS.