Κάποιες αλλαγές είναι δύσκολες, κάποιες προκλητικές και κάποιες καλοδεχούμενες. Υπάρχουν όμως κι αυτές που είναι απαραίτητες και αδιαπραγμάτευτες. Σε αυτές συγκαταλέγεται και η αλλαγή των λαδιών του αυτοκινήτου μας. Διότι αλλάζοντας τακτικά και σύμφωνα με τις προδιαγραφές της κατασκευάστριας εταιρείας τα λάδια δεν προστατεύουμε μόνο το αυτοκίνητο αλλά και την ίδια μας τη ζωή, αφού ελαχιστοποιούμε τον κίνδυνο βλάβης της μηχανής του.
 
Γνωρίζουμε τις δυσκολίες που υπάρχουν όταν φτάνουμε στο σημείο να ασχοληθούμε με το αγαπημένο μας -και εκτονωτικό- πλύσιμο αυτοκινήτου. Έλλειψη χρόνου, απουσία γνώσης, αμφιβολία για το αποτέλεσμα. Γνωρίζουμε επίσης πόσο δύσκολο είναι να εμπιστευτούμε σε κάποιον την πολύτιμη «επιδερμίδα» του μονάκριβου μας τετράτροχου αλλά και τον εσωτερικό του κόσμο. Όπως δεν θα εμπιστευόμασταν την καθαριότητα του σπιτιού μας σε οποιονδήποτε έτσι δεν πρέπει να αφήνουμε και την καθαριότητα του αυτοκινήτου μας στα χέρια οποιουδήποτε.
 
Το πλυντήριο αυτοκινήτων Coffee & Wash έρχεται για να μας βγάλει από τη δύσκολη θέση. Γιατί το καλό και σωστό πλύσιμο του αυτοκινήτου μπορεί να το διατηρήσει σαν καινούριο για πολύ καιρό. Χρειάζεται όμως σχολαστικότητα και μεγάλη εμπειρία για να γίνει σωστά και αποτελεσματικά.
 
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Συνεργάτης: Coffee & Wash
Πόλη: Λευκωσία
Όροι:

Ημερομηνία λήξης κουπονιού: Ισχύει μέχρι και 2 μήνες από την ημερομηνία αγοράς του.

  • Μπορούν να αγοραστούν Απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη,.
  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 Αλλαγή Λαδιού Κινητήρα & 1 Εξωτερικό Επαγγελματικό Πλύσιμο του Αυτοκινήτου σας.
  • Απαιτείται τηλεφωνική κράτηση στο τηλέφωνο της επιχείρησης. Το τηλέφωνο θα το λάβετε αφού κάνετε την αγορά 
  • Το κουπόνι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλη προσφορά.
  • Το κουπόνι είναι απαραίτητο να εκτυπωθεί και να προσκομιστεί σε έντυπη μορφή στην επιχείρηση ή απλά δείχνοντας το SKROUTZ COUPON SMS.