€28 από €40 για να Αποκτήσετε το Δικό σας Επαγγελματικό Email με το Δικό σας Όνομα (Domain) π.χ  info@doctorspyros.com με Χωρητικότητα 3gb Inbox Storage, Συμβατό με Microsoft Outlook και Άλλα Email Clients! Γρήγορος και Εύκολος Έλεγχος από Οποιοδήποτε Υπολογιστή, Κάνοντας Σύνδεση με τα Στοιχεία Πρόσβασης σας! Από την dimitsoftbox


Χμμμ "σωστό επαγγελματικό email;;". Ποιο είναι το λάθος δηλαδή;
 
Λοιπόν, ένας βασικός κανόνας είναι ο εξής: Ένα σωστό email μπορεί να βοηθήσει στο personal branding αλλά και στις ενέργειες marketing μιας εταιρείας. Για παράδειγμα, εάν είσαι υποψήφιος εργαζόμενος και αναζητάς μια νέα θέση εργασίας, ποιό από τα 2 emails σου εμπνέει μεγαλύτερη σιγουριά για να στείλεις το βιογραφικό σου; george1982@gmail.com ή career@company.gr;
 
Να το εξηγήσουμε με ένα πραγματικό παράδειγμα για κάποιον που το όνομα του είναι ας πούμε "Νίκος Αλεξίου". Σε αυτή την περίπτωση αναφέρουμε ποιό είναι ιδανικά το σωστό και ποιό το λάθος:
 
Λάθος:nikosalex1985@outlook.com.cy
 
Τέτοιου είδους emails είναι συνήθως εξαναγκαστικά λόγω έλειψης ελεύθερων λέξεων και πολλά από αυτά προέρχονται από τα συστήματα εναλλακτικών προτάσεων που έχουν σχεδόν όλες οι online υπηρεσίες.
 
Έτσι, σαν αποτέλεσμα έχουν ότι δημιουργούν emails, που για διάφορους λόγους δεν είναι επαγγελματικά και εύκολα αναγνωρίσιμα.
 
Οk, αλλά ποιο είναι το σωστό; Δες ποιο θα ήταν το σωστό email αν ήσουν ο "Νίκος Αλεξίου":
 
Σωστό: nikos@alexiou.com
 
Mε αυτόν τον τρόπο μπορείς να δώσεις email λογαριασμούς σε όλους τους υπαλλήλους της επιχείρησης σου ή σε όλη την οικογένεια σου. Για παράδειγμα αν είσαι ο Νίκος Αλεξίου και έχεις μια αδερφή Μαρία και έναν αδερφό Πέτρο τότε θα το εκτιμήσουν δεόντως αν τους δημιουργούσες τα emails:
 
maria@alexiou.com και petros@alexiou.com
 
έτσι δεν είναι; Και αυτό ισχύει για αδέρφια, γονείς, ξαδέρφια ακόμη και παππούδες and the list goes on! :)
 
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Συνεργάτης: dimitsoftbox
Πόλη: Λευκωσία
Όροι:
Ημερομηνία λήξης κουπονιού: Ισχύει μέχρι και 2 μήνες από την ημερομηνία αγοράς του.

  • Μπορούν να αγοραστούν Απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν αθροιστικά.
  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 Άτομο.
  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 Επαγγελματικό Email με το Δικό σας Όνομα π.χ name@yourbusinessname.com με Χωρητικότητα 3gb Inbox Storage, Συμβατό με Microsoft Outlook και Άλλα Email Clients. 
  • Σημείωση: Μετά το πρώτο έτος χρήσης υπάρχει κόστος ανανέωσης 28 € / Έτος.
  • Μετά την αγορά του κουπονιού σας, στείλτε email στο dimitbox@gmail.com αναφέροντας τους κωδικούς του κουπονιού σας και το email που επιθυμείτε να αποκτείσετε (πχ name@yourbusinessname.com ) και θα σας στείλουμε τα στοιχεία πρόσβασης σας. Στείλτε 3-4 εναλλακτικά ονόματα για το domain yourbusinessname.com καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην είναι διαθέσιμο το πρώτο που θα επιλέξετε.