Απολύμανση για κορονοϊό covid-19 ιούς και μικρόβια. Απαλλάξτε τον χώρο που κατοικείτε από μικρόβια και ιούς!

Τι θα επωφεληθείς


€50 για Απολύμανση για κορονοϊό covid-19 ιούς και μικρόβια σε κατοικίες μέχρι 100τμ
€70 για Απολύμανση για κορονοϊό covid-19 ιούς και μικρόβια σε κατοικίες μέχρι 200τμ


Απολύμανση για κορονοϊό: Ο κορονοϊός ή κοροναϊός είναι ένα νέο στέλεχος κορωνοϊού διαφορετικό από τον SARS-CoV, που προκάλεσε επιδημία SARS το 2003, επίσης είναι διαφορετικός από τους υπόλοιπους κορωνοϊούς που έχουν απομονωθεί μέχρι σήμερα από τον άνθρωπο.

Ο νέος κορονοϊός (κοροναϊός) απομονώθηκε για πρώτη φορά από ασθενείς με σοβαρό οξύ αναπνευστικό σύνδρομο, στην Αραβική Απολυμάνσεις για κορονοϊό - απολύμανση για κορονοϊόΧερσόνησο το 2012.

Δεν υπάρχουν επαρκείς πληροφορίες όσον αφορά την πιθανή πηγή έκθεσης, τον τρόπο μετάδοσης, ή το κλινικό φάσμα της λοίμωξης καθώς και για τη διάρκεια της περιόδου επώασης, λόγο των περιορισμένων κρουσμάτων σε ανθρώπους έως και σήμερα.

Ο κορονοϊός επιβιώνει στο περιβάλλον έως και 3 ημέρες

covid cyprus

Σύμφωνα με την υπάρχουσα κλινική εμπειρία, η λοίμωξη από τον κορονοϊό εκδηλώνεται συνήθως ως οξείας πνευμονίας, ιδιαίτερα σοβαρής νόσου του αναπνευστικού, με πυρετό, βήχα, δύσπνοια και αναπνευστική δυσχέρεια.

Tα παραπάνω συμπτώματα της νόσου, βασίζονται σε μελέτες περιορισμένων κρουσμάτων και ενδέχεται να αλλάξουν όταν θα είναι διαθέσιμες περισσότερες πληροφορίες.

Σε αρκετές περιπτώσεις η λοίμωξη έχει οδηγήσει σε εμφάνιση Οξύ Σύνδρομο Αναπνευστικής Δυσχέρειας (ARDS), νεφρική ανεπάρκεια, πολυοργανική ανεπάρκεια, διαταραχές της πήξης, περικαρδίτιδα ή και θάνατο.

Απολύμανση για ιούς και μικρόβια … απαλλάξτε τον χώρο που κατοικείτε ή εργάζεστε από μικρόβια και ιούς

covid cyprus

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Συνεργάτης: house solution center
Όροι:

Ημερομηνία λήξης κουπονιού: Ισχύει μέχρι και 1 μήνα από την ημερομηνία αγοράς του κουπονιού-Η τιμή της προσφορά αυτής ισχύει ΜΟΝΟ με την αγορά του κουπονιού από το Skroutz.com.cy
-Μπορούν να αγοραστούν και να χρησιμοποιηθούν Απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη.
-Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 Απολύμανση για κορονοϊό covid-19 ιούς και μικρόβια
-Η προσφορά ισχύει μόνο για Λευκωσία
-Απαιτείται τηλεφωνική κράτηση στο τηλέφωνο της επιχείρησης που θα λάβετε δωρεάν με SKROUTZ COUPON SMS.
-Με την αγορά της προσφοράς αυτής θα λάβετε ΑΜΕΣΑ το κουπόνι σας (Το κουπόνι θα το βρείτε πάνω δεξιά μέσα στο "Οι Παραγγελίες μου") επίσης θα λάβετε SKROUTZ COUPON SMS.
-Το κουπόνι είναι απαραίτητο να εκτυπωθεί και να προσκομιστεί σε έντυπη μορφή στην επιχείρηση ή απλά δείχνοντας το SKROUTZ COUPON SMS.