Τι θα επωφεληθείς

ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ!!! €250 για 1 Φωτογράφηση ή Βιντεοσκόπηση Βάπτισης! Ισχύει για Παγκύπρια Εξυπηρέτηση! Κρατήστε για Πάντα τις πιο Όμορφες Στιγμές του Παιδιού σας! Περιλαμβάνει 100 έως 200 Φωτογραφίες ή Ταινία 45 Λεπτών σε DVD με το Μυστήριο και τα Χαιρετίσματα! Από το Photo City στη Λευκωσία.

Το εταιρεία Photo City δεν δέχεται κανένα πελάτη με αυτή την τιμή χωρίς να έχει κάνει αγορά κουπονιού από το Skroutz.com.cy. Η εταιρεία Photo City δεν θα εξυπηρετεί κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού.


H φωτογράφηση βάπτισης είναι πάντα πολύ ιδιαίτερη και απαιτητική, μιας και τα μικρά «μοντέλα» είναι απρόβλεπτα και ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω ώστε να διορθωθούν λάθη. Η φωτογραφική μας ομάδα λόγω της μεγάλης εμπειρίας που διαθέτει από βαπτίσεις, άλλα και επαγγελματικές  φωτογραφήσεις με παιδιά, μπορεί να αναπαράγει όμορφες στιγμές με κέφι και ζωντάνια.

Στο Photo City  έχετε πολλούς λόγους για να θέλετε να αιχμαλωτίσετε στο χρόνο κάθε πολύτιμη στιγμή σας. Γιατί το πακέτο κάλυψης της βάπτισης που προτείνουν σίγουρα θα έχει τις ευλογίες θεού και ανθρώπων. Από 100 έως 200 Φωτογραφίες ή ταινία 45 λεπτών θα δωθούν σε DVD με ολόκληρο το μυστήριο και τα χαιρετίσματα!

Ίσως, λοιπόν, να ήρθε η ώρα η καλή για να καλύψετε φωτογραφικά όλες σας τις ανάγκες. Δεν έχετε παρά να κάνετε κλικ...στην προσφορά.


Σημείωση: Η Προσφορά ισχύει μόνο για την κάλυψη Φωτογράφησης ή Βιντεοσκόπηση σε ψηφιακή μορφή. Για την Προσφορά εκτυπώσεις Φωτοφραφιών δείτε| ΕΔΩ |

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Συνεργάτης: PHOTO CITY
Πόλη: Λευκωσία
Όροι:

Ημερομηνία λήξης κουπονιού: Ισχύει μέχρι και 2 μήνες από την ημερομηνία αγοράς του.

  • Μπορούν να αγοραστούν Απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη.
  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 Άτομο.
  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 Φωτογράφηση ή Βιντεοσκόπηση Βάπτισης.
  • Περιλαμβάνει 100 έως 200 Φωτογραφίες ή Ταινία 45 Λεπτών σε DVD με το Μυστήριο και τα Χαιρετίσματα.
  • Παγκύπρια Εξυπηρέτηση. Για εκτός Λευκωσίας υπάρχει έξτρα χρέωση €20 τα οποία πληρώνονται επί τόπου.
  • Θα πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με την εταιρεία τουλάχιστον 10 ημέρες πιο νωρίς από την ημερομηνία του μυστηρίου στο τηλέφωνο της επιχείρησης που θα λάβετε δωρεάν με SKROUTZ COUPON SMS.
  • Με την αγορά της προσφοράς αυτής θα λάβετε ΑΜΕΣΑ το κουπόνι σας (Το κουπόνι θα το βρείτε πάνω δεξιά μέσα στο "Οι Παραγγελίες μου") επίσης θα λάβετε SKROUTZ COUPON SMS.
  • Το κουπόνι είναι απαραίτητο να εκτυπωθεί και να προσκομιστεί σε έντυπη μορφή στην επιχείρηση ή απλά δείχνοντας το SKROUTZ COUPON SMS.