Πηγαίνουμε διακοπές, περνάμε ωραία (ελπίζουμε) γυρίζουμε και ξάφνου συνειδητοποιούμε μέσα σε ένα κρεσέντο «ασφυξίας» πως το αυτοκίνητο, χρειάζεται πλύσιμο, γυάλισμα, ρετουσάρισμα, ανανέωση και ότι άλλο θα χρειαστεί ώστε να φύγουν από πάνω του όλες αυτές οι ώρες και οι μέρες ταλαιπωρίας (όταν εμείς διασκεδάζαμε).

Στην εποχή που ζούμε στην οποία τα μικρόβια, τα βακτήρια, η σκόνη και οι παθογόνες ουσίες κάνουν πάρτι παντού, σε όλους τους χώρους , ένας καλό πλύσιμο ή ένα γυάλισμα και κέρωμα πάντα βοηθά και κάτι ανανεώνει (πέρα από την διάθεση μας).

Και αυτά είναι κάτι που στο πλυντήριο Flash Wash γίνεται με ιδιαίτερη σχολαστικότητα. Και αυτό μας αρέσει πολύ. Γιατί με τη δύναμη της σκούπας και του ατμού και με την αγάπη του προσωπικού για αυτό που κάνει (καθαρίζοντας διεξοδικά ακόμα και το πιο δυσπρόσιτο σημείο) εξασφαλίζονται εντυπωσιακά αποτελέσματα (και των πιο επίπονων λεκέδων) σε λογικές τιμές.

 

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Συνεργάτης: Flash Wash
Πόλη: Λευκωσία
Όροι:
Ημερομηνία λήξης κουπονιού: Ισχύει μέχρι και 2 μήνες από την ημερομηνία αγοράς του.

  • Μπορούν να αγοραστούν Απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη.
  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 Εσωτερικό & Εξωτερικό Επαγγελματικό Πλύσιμο του Αυτοκινήτου σας και 1 Εξωτερικό Full Wax (Κέρωμα) ΣΤΟ ΧΕΡΙ ή 1 Εσωτερικό & Εξωτερικό Επαγγελματικό Πλύσιμο του Αυτοκινήτου σας και 1 Shampoo στις Μαξιλάρες.
  • Η προσφορά ισχύει για αυτοκίνητα τύπου saloon, για μεγαλύτερα αυτοκίνητα η διαφορά καλύπτεται επιτόπου.
  • Για το Shampoo απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού στο τηλέφωνο της επιχείρησης. Το τηλέφωνο θα το λάβετε αφού κάνετε την αγορά 
  • Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα – Πέμπτη 07:30-19:00, Παρασκεύη 07:00-19:00, Σάββατο 07:00-17:00
  • Το κουπόνι είναι απαραίτητο να εκτυπωθεί και να προσκομιστεί σε έντυπη μορφή στην επιχείρηση ή απλά δείχνοντας το SKROUTZ COUPON SMS.