Παράγγειλε εύκολα και γρήγορα την αγαπημένη σου σύνθεση χωρίς έξοδα αποστολής εντός των πόλεων από το Flower Boutique

SKU
7335
  35,00 €
 
Συνεργάτης
flower.boutique

Order flowers online and get free delivery within all cities of Cyprus

Ρώτησε μας στο Facebook

Τι θα επωφεληθείς


Σημείωση: Η προσφορά αυτή αφορά ΜΟΝΟ για αποστολής ΕΝΤΟΣ των πόλεων σε όλη την Κύπρο

El Clasico: 35€ Ανέκαθεν η διαχρονική ομορφιά των κόκκινων τριαντάφυλλων ήταν άρρηκτα συνδεδεμένη με την αγάπη και την φιλία. Συνεπώς, ποιος ο καλύτερος τρόπος για να εκφράσετε την αγάπη και την στοργή σας προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αν όχι με ένα εντυπωσιακό μπουκέτο από κόκκινα τριαντάφυλλα; Στοιχεία: 11 κοτσάνια. Διαθέσιμο και σε άλλα χρώματα.


Florist choice of flowers: 50€ Αφήστε τους έμπειρους επαγγελματίες μας να δημιουργήσουν για εσάς μία μοναδική ανθοδέσμη με εποχιακά λουλούδια προσαρμοσμένη στις προτιμήσεις σας.


Peachy Kisses: 45€ Μία δροσερή ανθοδέσμη με κυρίαρχο στοιχείο τα ροδακινί τριαντάφυλλα, έτοιμη να αλλάξει την διάθεση των αγαπημένων σας προσώπων και να φέρει το καλοκαίρι ανά πάσα στιγμή! Στοιχεία: 9 κοτσάνια ροδακινί τριαντάφυλλα, πρασινάδα.

Glorious Woman: 57€ Μία σύνθεση που θα λατρέψουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ο συνδυασμός αλστροεμέριας και τριαντάφυλλων μαζί με την πλούσια εποχιακή πρασινάδα μέσα σε ένα κουτί σε παστέλ απόχρωση, σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις και θα μείνει αξέχαστος.


Floral paradise: 65€ Σύνθεση που σφύζει από ζωή και χρώμα άφθονη σε μικρά τριαντάφυλλα, εποχιακά λουλούδια και πρασινάδα, έτοιμη να διοχετεύσει θετική ενέργεια σε κάθε χώρο. Στοιχεία και διαστάσεις: 9 κοτσάνια. Χρώμα κουτιού: μαύρο/μπεζ



Περισσότερες Πληροφορίες
Partnerflower.boutique
coupons terms

Η τιμή της προσφορά αυτής ισχύει μόνο με την αγορά κουπονιού από το Skroutz.com.cy

  • Η προσφορά αυτή αφορά ΜΟΝΟ για αποστολής ΕΝΤΟΣ των πόλεων σε όλη την Κύπρο
  • Αμέσως μετά την αγορά σας καλέστε μας στο 700 88 678 για να μας αναφέρετε τον skroutz κωδικό του κουπονιού σας καθώς επίσης να μας ενημερώσετε και με την διεύθυνση του αγαπημένου σας προσώπου που επιθυμείτε να στείλετε την σύνθεση.
  • Ώρες και ημέρες παράδοσης: Δευτέρα-Κυριακή: 10.00-20.30
  • Πολιτική παραγγελιών και παράδοσης: Παράδοση αυθημερόν. Ενημερώστε μας εάν επιθυμείτε να παραδοθεί η παραγγελία σας εντός συγκεκριμένου χρονικού πλαισίου. Σιγουρευτείτε ότι όλα τα στοιχεία που καταχωρήσατε είναι σωστά καθώς ενόψει της παράδοσης επικοινωνούμε με τον παραλήπτη.
  • Σε περίπτωση που επιθυμείτε την προσθήκη κάποιου συγκεκριμένου λουλουδιού ή φωτογραφία πριν την αποστολή της σύνθεσης, επικοινωνήστε μαζί μας είτε τηλεφωνικά είτε μέσω e-mail. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 700 88 678 (από Κύπρο) +357 96 440 220 (από εξωτερικό) Email: info@flower.boutique
0
Rating:
0% of 100
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό