Πυγμαχία (Boxing)
 
“Ακρίβεια, Ισορροπία, Ρυθμός και Αντανακλαστικά”
 
Τι Είναι η Πυγμαχία (Boxing)
 
Η Πυγμαχία (Boxing) είναι η «μάνα» όλων των σύγχρονων πολεμικών τεχνών. Είναι να από τα πιο δημοφιλή σπορ, και ένα από τα αρχαιότερα ελληνικά αθλήματα, καθώς εισήχθηκε ως αγώνισμα στην 23 ολυμπιάδα το 688 π.χ. και στο οποίο, ο πυγμάχος είχε σαν στόχο τη συνεχή άμυνα και αποφυγή χτυπημάτων έως ότου ο αντίπαλος εξαντληθεί επιτιθέμενος. Στις μέρες μας η πυγμαχία, αποτελεί έναν ολοκληρωμένο τρόπο εκγύμνασης με αυξανόμενη δημοτικότητα σε όσους ψάχνουν νέες προκλήσεις και νέες λύσεις fitness. Θέλετε να μάθετε πώς γυμνάζει και γραμμώνει το σώμα σας; Θέλετε να ενισχύσετε την αυτοπεποίθηση σας και να ανεβάσετε την καθημερινή σας ενέργεια;
 
Η Πυγμαχία (Boxing) αυξάνει στον ασκούμενο την φυσική κατάσταση και την αυτοπεποίθηση του και ενδυναμώνει την αυτοσυγκέντρωση για την επίτευξη των στόχων του.
 
Οπως και όλες οι πολεμικές τέχνες της που προσφέρουμε, γίνονται ομαδικά με ένα συνδυασμό αεροβικών και μη ασκήσεων επιτυγχάνοντας τα καλύτερα αποτελέσματα στο σώμα σε μικρό χρονικό διάστημα χωρίς να προϋποθέτει από τους ασκούμενους κάποια ιδιαίτερη σωματική δύναμη και υπέρμετρα προσόντα ή κάποιο πιο «επιθετικό» ψυχολογικό προφίλ. Για αυτό και απευθύνεται σε άντρες, γυναίκες και παιδιά, που θέλουν να βελτιώσουν την φυσική τους κατάσταση και τον τρόπο ζωής τους με ένα ευχάριστο, και διασκεδαστικό τρόπο αλλά και σε όσους θέλουν να κάνουν πρωταθλητισμό – επαγγελματισμό σε υψηλό ανταγωνιστικό επίπεδο.
 
Muay Thai
 
“Η Τέχνη Των 8 Άκρων.”
 
Τι Είναι Tο Muay Thai
 
Το Muay Thai κατάγεται από την Ταϊλάνδη, στην οποία αποτελεί και το εθνικό άθλημα της, παρόλο που εμφανίζεται σε παρόμοιες μορφές σε άλλες νοτιοανατολικές χώρες, και έγινε δημοφιλές σε όλο τον κόσμο, στη δεκαετία του 90. Είναι γνωστό και σαν η τέχνη των 8 άκρων, καθώς συνδυάζει κινήσεις με γροθιές, κλωτσιές, αγκώνες και γόνατα, για αυτό και κάποιος που γνωρίζει αυτή την πολεμική τέχνη είναι ικανός να αντιμετωπίσει πολύ δύσκολους αντιπάλους. Θέλετε να μάθετε πώς οι κινήσεις του “χτίζουν” ένα δυνατό και υγιές σώμα; Πώς η προπόνηση του ενισχύει την αυτοπεποίθηση και τον στρατηγικό τρόπο σκέψης;
 
Το Muay Thai επιτρέπει στον ασκούμενο να συνδυάσει στοιχεία του δυτικού boxing με δυναμικές Ταϋλανδέζικες κλωτσιές, αγκωνιές και γονατιές. 
 
Η προπόνηση για το Muay Thai απαιτεί από τον ασκούμενο την πειθαρχεία να προπονείται σε τακτά χρονικά διαστήματα ώστε να αναπτύξει τις απαραίτητες ικανότητες και την απαιτούμενη αντοχή. Όποιος ασχολείται με αυτή την πολεμική τέχνη, αποκτά ισορροπία, συντονισμό, ενέργεια, ταχύτητα και συγχρονισμό ώστε να είναι στην σωστή κατάσταση ετοιμότητας που χρειάζεται σε ένα αγώνα. Γενικά, είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να συνδυάσει ο ασκούμενος την καλή φυσική κατάσταση με την αυτοάμυνα καθώς περιλαμβάνει συνδυασμό δυναμικών αερόβιων και μή ασκήσεων στην κάθε προπόνηση. Τέλος, γίνεται ομαδικά και δεν προϋποθέτει από τους ασκούμενους κάποια ιδιαίτερη φυσική δύναμη ή κάποιο πιο “επιθετικό” χαρακτήρα, για αυτό και απευθύνεται σε άντρες, γυναίκες και παιδιά.
 
Brazilian Jiu Jitsu
 
Τι είναι το Brazilian jiu jitsu
 
Το Brazilian jiu jitsu είναι κατ” ουσίαν η εξέλιξη του judo. Την τωρινή του μορφή την οφείλει  στην οικογένεια Γκρέισι όπου και εξέλιξε σε μεγάλο βαθμό την μάχη εδάφους της τέχνης σε αντίθεση με το judo.
 
Στις μέρες μας το Brazilian jiu jitsu είναι ίσως το πιο πλήρες παλαιστικό σύστημα. Τα πρωταθλήματα που διοργανώνονται παγκοσμίως έχουν μεγάλο ανταγωνισμό που με το πέρασμα των χρόνων μεγαλώνει παράλληλα με την δημοτικότητα του.
 
Στην προπόνηση του Brazilian jiu jitsu διδάσκονται ένας πολύ μεγάλος αριθμός τεχνικών. Ξεκινάει από όρθια μάχη ρίψεις και ανατροπές και δεν αργεί να καταλήξει στο έδαφος με σκοπό την καλύτερη θέση η ακόμα και το «τελείωμα» του αντίπαλου με πνιγμό η εξάρθρωση.
 
Το Brazilian jiu jitsu είναι αυτή τη στιγμή ίσως η πιο ολοκληρωμένη μάχη εδάφους και η πιο αποτελεσματική στη χρήση της στο κλουβί οπότε και κάνει επιβεβλημένη την εκπαίδευση της σε όλους τους μαχητές του MMA.
 
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Συνεργάτης: GVT
Πόλη: Λευκωσία
Όροι:
Ημερομηνία λήξης κουπονιού: Ισχύει μέχρι και 2 μήνες από την ημερομηνία αγοράς του.

  • Ο κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει 1 κουπόνι για χρήση από τον ίδιο ή απεριόριστα για να χρησιμοποιηθούν σε μορφή δώρου από συγγενείς καιφίλους.
  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 Άτομο.
  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 μήνα Μαθήματα Πολεμικών Τεχνών της επιλογής σας από Πυγμαχία, Muay Thai, Brazilian Jiu Jitsu.
  • Τα μαθήματα Πυγμαχίας και Muay Thai διεξάγονται 2 φορές τη βδομάδα και έχουν διάρκεια 1 ώρα.
  • Το μάθημα Brazilian Jiu Jitsu διεξάγεται 2 φορές τη βδομάδα και έχει διάρκεια 1,5 ώρα.
  • Ωράριο: Καθημερινά 10:00 - 21:30.
  • Απαιτείται τηλεφωνική κράτηση στο τηλέφωνο της επιχείρησης. Το τηλέφωνο θα το λάβετε αφού κάνετε την αγορά 
  • Το κουπόνι είναι απαραίτητο να εκτυπωθεί και να προσκομιστεί σε έντυπη μορφή στην επιχείρηση ή απλά δείχνοντας το SKROUTZ COUPON SMS.