Τι θα επωφεληθείς

EMS 10 θεραπείες Αδυνατίσματος για Γραμμωμένο Σώμα και Κοιλιακούς απο 250€ τώρα μόνο 99€


Η Ηλεκτρική Μυϊκή Διέγερση (Electronic Muscle Stimulation) είναι μια κλασσική μέθοδος για μυϊκή ενδυνάμωση και σύσφιξη του σώματος. Η γράμμωση στους κοιλιακούς, η τόνωση όλων των μυϊκών ομάδων και η σύσφιξη των γλουτών επιτυγχάνεται αποτελεσματικά με ένα πρόγραμμα ηλεκτρο-μυοδιέγερσης.
Αν και η μέθοδος της ηλεκτρο-μυοδιέγερσης είναι γνωστή εδώ και χρόνια, παρόλα αυτά ο τύπος του μηχανήματος και κυρίως η σωστή εφαρμογή του είναι αυτά που θα σας δώσουν τα άμεσα κι εντυπωσιακά αποτελέσματα που τόσο επιθυμείτε.
Διαθέτουμε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που αποτελούν τα ισχυρότερα όπλα μας για μια πολύ πετυχημένη μέθοδο θεραπείας και μπορούμε να προλάβουμε η και να εξαλείψουμε προβλήματα όπως η κυτταρίτιδα, η δερματική και μυϊκή χαλάρωση, το τοπικό πάχος με ειδικά προγράμματα λιποδιάλυσης.
Το σύγχρονο μηχάνημα μας βασίζεται στην μέθοδο της ηλεκτρο-μυοδιέγερσης. Πρόκειται για ηλεκτροθεραπεία και εφαρμόζεται για βελτίωση του μυϊκού τόνου, σύσφιξη και τοπικό αδυνάτισμα. Η μέθοδος EMS προτείνεται για γυναίκες και άνδρες.

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Συνεργάτης: Liveloula Beauty Studio
Πόλη: Λεμεσός
Όροι:

Ημερομηνία λήξης κουπονιού: Ισχύει μέχρι και 2 μήνες από την ημερομηνία αγοράς του.

  • Η Προσφορά ισχύει ΜΟΝΟ με την αγορά κουπονιού από το Skroutz.com.cy
  • Η Προσφορά απευθύνεται σε γυναίκες & άντρες
  • Μετά την αγορά του κουπονιού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για διευθέτηση ραντεβού
  • Τα ραντεβού κλείνονται κατόπιν διαθεσιμότητας
  • Ωράριο λειτουργίας Δευτέρα-Παρασκευη 9:00-19:00 και Σαββατο 9:00-18:00
  • Με την αγορά της προσφοράς αυτής θα λάβετε ΑΜΕΣΑ το κουπόνι σας (Το κουπόνι θα το βρείτε και πάνω δεξιά μέσα στο "Οι Παραγγελίες μου")