Τι θα επωφεληθείς

6 Συνεδρίες Πρεσσοθεραπεία & EMS στο Liveloula Beauty Studio - Λεμεσός από €330 τώρα μόνο €119Περιγραφή

Πρεσσοθεραπεια & EMS


Λεμφικό μασάζ που βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και διευκολύνει την κυκλοφορία της λέμφου, με αποτέλεσμα ο οργανισμός να απελευθερώνεται από τις τοξίνες. Ενισχύοντας την τοπική κυκλοφορία μειώνεται δραστικά η κυτταρίτιδα και βελτιώνεται η υφή του δέρματος. Η πρεσσοθεραπεία είναι μια μέθοδος η οποία επιταχύνει την λεμφική παροχέτευση. Η διοχέτευση του αέρα σε κάθε έναν από τους 8 τομείς της φόρμας, ελέγχεται από μικροεπεξεργαστή και συνδυάζει 3 κύριες λειτουργίες.

  • ΥΠΕΡΥΘΡΗ ΘΕΡΜΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
  • ΠΡΕΣΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
  • ΜΑΓΝΗΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΧΑΜΗΛΩΝ ΡΕΥΜΑΤΩΝ


Διεγείρει και εκγυμνάζει τις μυϊκές ομάδες με την βοήθεια ειδικών ρευμάτων χαμηλής συχνότητας με αποτέλεσμα την σύσφιξη των μυών και την διάσπαση του περιττού λίπους.
Μια υπέρυθρη δέσμη θερμαίνει το σώμα, το οποίο μέσω της αναπτυσσόμενης υπεραιμίας και εφίδρωσης διευκολύνει την αποβολή τοξινών .
Ιδανική θεραπεία για ολόκληρο το σώμα γιατί ο συνδυασμός της ηλεκτροθεραπείας των μυών μαζί με την υπέρυθρη θερμοθεραπεία και το λεμφικό drainage προσφέρει άριστα αποτελέσματα στην διάσπαση του λίπους.Εχουμε την δυνατότητα επιλογής του προγράμματος θεραπειών για την ικανοποίηση των ατομικών απαιτήσεων του πελάτη. Επίσης έχουμε την δυνατότητα τροποποίησης των παραμέτρων της κάθε θεραπείας για βελτιστοποίηση των αποτελεσμάτων και εξατομίκευση των προγραμμάτων θεραπειών.


Η πρεσσοθεραπεία είναι πολύ ευεργετική για την τόνωση της ροής του αίματος και προσφέρει μια εξαιρετική μέθοδο για την βελτίωση χρόνιων προβλημάτων που συνδέονται με την κακή κυκλοφορία (φλεβική και λεμφική ανεπάρκεια), οίδημα και βαριά πόδια. Επίσης βοηθά στη μείωση του πόνου στους μύς και στις αρθρώσεις και έχει επίσης ένα χαλαρωτικό αποτέλεσμα μετά από εντατική αθλητική δραστηριότητα.


Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Συνεργάτης: Liveloula Beauty Studio
Πόλη: Λεμεσός
Όροι:

Ημερομηνία λήξης κουπονιού: Ισχύει μέχρι και 2 μήνες από την ημερομηνία αγοράς του.

  • Η Προσφορά ισχύει ΜΟΝΟ με την αγορά κουπονιού από το Skroutz.com.cy
  • Η Προσφορά απευθύνεται σε γυναίκες & άντρες
  • Μετά την αγορά του κουπονιού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για διευθέτηση ραντεβού
  • Τα ραντεβού κλείνονται κατόπιν διαθεσιμότητας
  • Ωράριο λειτουργίας Δευτέρα-Παρασκευη 9:00-19:00 και Σαββατο 9:00-18:00
  • Με την αγορά της προσφοράς αυτής θα λάβετε ΑΜΕΣΑ το κουπόνι σας (Το κουπόνι θα το βρείτε και πάνω δεξιά μέσα στο "Οι Παραγγελίες μου")