Εμπιστευθείτε την πιο σύγχρονη, ανώδυνη, γρήγορη και αποτελεσματική μέθοδο φωτόλυσης!

Μια από τις πιο αποτελεσματικές για οριστική εξάλειψη της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας είναι η μέθοδος που γίνεται με το μηχάνημα XLASE της BIOTEC. Ένα πραγματικά πανίσχυρο όπλο στο οπλοστάσιο της επιστήμης της κοσμετολογίας.

Η συσκευή X-Lase έχει αναπτυχθεί με βάση τα αποτελέσματα των πλέον σύγχρονων επιστημονικών ερευνών και συγκεντρώνει όλη την υψηλή τεχνολογία του Nd:YAG Laser στα 1064 Nm και της εκπομπής παλμικού φωτός υψηλής έντασης, CPL (Calibrated Pulsed Light). Το X-Lase μικρότερο σε σχήμα και όγκο από το «μεγάλο» Supreme FRF, διαθέτει την ίδια λειτουργική φιλοσοφία αλλά και τις ίδιες θεραπευτικές δυνατότητες εκτός από την εκπομπή ραδιοσυχνότητας που εκπέμπετε από το χειριστήριο παλμικού φωτός στο Supreme FRF. Εύκολο στην μετακίνηση του λόγω σχήματος και βάρους μπορεί άνετα να μεταφέρεται σε διαφορετικούς χώρους εργασίας.

Γεννήτρια Ρυθμιζόμενου Παλμικού Φωτός ευρέως φάσματος CPL

Εξαιρετική λόγω σχεδιασμού, η νέα γεννήτρια Ρυθμιζόμενου Παλμικού Φωτός του X-lase προσφέρει πολλές καινοτομίες και βελτιώσεις προηγμένης τεχνολογίας.
Σε σύγκριση με άλλα συστήματα έντονου παλμικού φωτός (IPL) που κυκλοφορούν στην αγορά, το σύστημα X-Lase έχει αποδειχτεί ότι είναι ανάμεσα στα πι ισχυρά. Η γεννήτρια έντονου παλμικού φωτός είναι απλή και αποτελεσματική στη χρήση της. Τα χειριστήρια είναι εύκολα προσβάσιμα, ενώ σημαντικές για τον χρήστη πληροφορίες προβάλλονται ευκρινώς στην οθόνη LCD (touch screen), συμπεριλαμβανομένης της χορηγούμενης ενέργειας και των ρυθμίσεων θεραπείας με πραγματική πυκνότητα ενέργειας πάνω από τα 50 J/cm².

Γεννήτρια Nd:YAG Laser 1064 nm

H γεννήτρια του X-Lase Nd: YAG δίνει τη δυνατότητα για γρήγορες και αποτελεσματικές θεραπείες αποτρίχωσης με laser και στις πλέον σκουρόχρωμε επιδερμίδες.
Η ρυθμιζόμενη ακτίνα του Nd: YAG Laser, εξασφαλίζει διείσδυση του φωτός στους θύλακες που βρίσκονται σε μεγαλύτερο βάθος, ενώ η χαμηλή απορροφητικότητα της εξασφαλίζει ότι δεν θα προκληθούν βλάβες στους περιβάλλοντες ιστούς σε όλους τους τύπους δέρματος. Ο zoom καθετήρα εργασίας του X-Lase δίνει τη δυνατότητα για ακριβή επιλογή της τρίχας στην περιοχή θεραπείας και την ίδια στιγμή το laser spot χτυπάει σε περισσότερο εστιασμένες περιοχές για θεραπείες αγγείων.

Le Visage

Σε ένα ευχάριστο, μοντέρνο και ευδιάθετο χώρο, το Le Visage ασχολείται με τη γυναικεία και αντρική ομορφιά και περιποίηση.

Σε ένα καλαίσθητο χώρο που προσφέρει, άψογη εξυπηρέτηση. Με βασικές αρχές την ποιότητα και το τέλειο αποτέλεσμα.

Προσφέρονται ιατρικές θεραπείες με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

 

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Συνεργάτης: Le Visage
Πόλη: Αμμόχωστος
Όροι:
Ημερομηνία λήξης κουπονιού: Ισχύει μέχρι και 2 μήνες από την ημερομηνία αγοράς του.

  • Μπορεί να αγοραστεί ΜΟΝΟ 1 κουπόνι ανά χρήστη.
  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για 8 Συνεδρίες Φωτόλυσης για Μασχάλες με το μηχάνημα XLASE της BIOTEC ή για 8 Συνεδρίες Φωτόλυσης για γραμμή Μπικίνι με το μηχάνημα XLASE της BIOTEC, ανάλογα με την αγορά σας
  • Η προσφορά ισχύει για Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 18:00, Σάββατο 09:00 - 17:00.
  • Η προσφορά ισχύει ΜΟΝΟ για Γυναίκες.
  • Ραντεβού για την προσφορά αυτή γίνονται πάντα βάση διαθεσιμότητας
  • Απαιτείται τηλεφωνική κράτηση στο τηλέφωνο της επιχείρησης. Το τηλέφωνο θα το λάβετε αφού κάνετε την αγορά 
  • Για ακυρώσεις ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική ενημέρωση το αργότερο 1 ημέρα πριν το ραντεβού.
  • Το κουπόνι είναι απαραίτητο να εκτυπωθεί και να προσκομιστεί σε έντυπη μορφή στην επιχείρηση ή απλά δείχνοντας το SKROUTZ COUPON SMS.