8 Συνεδρίες Lipolaser και RF Vaccum στο Liveloula Beauty Studio - Λεμεσός

SKU
7373
Ειδική Τιμή 99,00 € Κανονική τιμή 200,00 €
 
Συνεργάτης
Liveloula Beauty Studio

Τι θα επωφεληθείς

8 Συνεδρίες Lipolaser και RF Vaccum στο Liveloula Beauty Studio - Λεμεσός από €200 τώρα μόνο €99




Περιγραφή:

LIPO-LASER.
Το χαμηλής συχνότητας LIPO-Laser έχει εγκριθεί ως βοήθημα της λιποαναρρόφησης και αύξησης του μεταβολισμού. Χρησιμοποιείται στη Μεγάλη Βρετανία με μεγάλη επιτυχία και με άμεσα και μακροχρόνια αποτελέσματα.
Πώς δρα??Σύμφωνα με έρευνες, αυτό το χαμηλής συχνότητας λέιζερ γαλακτοματοποιεί (ρευστοποιεί) τον λιπώδη ιστό και κάνει πορώδη (διάτρητη) τη μεμβράνη των λιποκυττάρων, με αποτέλεσμα το περιεχόμενό τους να «χύνεται» στον χώρο μεταξύ των κυττάρων καθώς αποβάλλεται από το σώμα με λεμφικό μασάζ, παράλληλα αυξάνει τον μεταβολισμό και είναι σύμμαχος σε μια ισορροπημένη διατροφή για χάσιμο βάρους και πόντους.

Vaccum & RF
Είναι μια από τις πολλές θεραπείες που χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση του επίμονου λίπους που συχνά συναντάται στους μηρούς, τα γόνατα, τους γλουτούς, το στομάχι και στα μπράτσα.Το vacuum απομακρύνει την κυτταρίτιδα από το μυ, ενθαρρύνοντας έτσι τη ροή του αίματος, διεγείροντας την λεμφική αποστράγγιση και ενισχύοντας τα αποτελέσματα του μασάζ ή της άσκησης. Η θεραπεία με RF είναι μια παρόμοια, αλλά σύγχρονη εκδοχή της αρχαίας κινεζικής τέχνης του "cupping" που είναι πλέον μια πολύ δημοφιλής εναλλακτική θεραπεία. Η θεραπεία με Vacuum RF είναι μια μη επεμβατική επιστημονικά διερευνημένη θεραπεία, πιστοποιημένη από την FDA. Προσφέρει μια αποτελεσματική λύση για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας σε όλα τα στάδια, μειώνει το τοπικό λίπος και ανασχηματίζει το σώμα.
Πώς λειτουργεί το Vacuum RF Therapy;Το σύστημα θεραπείας RF Vacuum χρησιμοποιεί αναρρόφηση και πίεση για την απελευθέρωση των υγρών απο τα λιπώδη κύτταρα που προκαλούν κυτταρίτιδα. Μαζί με τις ενέργειες ραδιοσυχνότητας για τη δημιουργία επιφανειακής και βαθιάς θέρμανσης, αυτές οι ράδιο ενέργειες μαλακώνουν τον συνδετικό ιστό και διεγείρουν την παραγωγή νέου κολλαγόνου για βελτιωμένη ελαστικότητα και ανθεκτικότητα του δέρματος. Με τη δημιουργία νέου κύκλου κυττάρων, το δέρμα εμφανίζεται σφριγηλό και πιο νεανικό. Τα αποτελέσματα περιλαμβάνουν τοπική μείωση της χαλάρωσης του δέρματος, αυξημένο δερματικό όγκο και βελτιωμένη υφή και δομή του δέρματος.


Συχνά συνιστάται για: Μείωση της πλεονάζουσας απόθεσης λίπους σε γοφούς, μηρούς και γλουτούς Βελτιωμένη κυκλοφορία του αίματος Αποβαλει την ένταση των μυών Αυξημένη κυκλοφορία των λεμφαδένων και εξάλειψη των τοξινών Βελτιωμένη ελαστικότητα δέρματος Πρόληψη της κυτταρίτιδας και αποθήκευσης λίπους


Ποιες περιοχές του σώματος μπορούν να στοχευθούν; Η Vacuum RF θεραπεία μπορεί να γίνει σε ολόκληρο το σώμα. Αν και οι πιο κοινές περιοχές είναι τα πόδια, οι γλουτοί, η κοιλιά και τα άνω χέρια.


Περισσότερες Πληροφορίες
PartnerLiveloula Beauty Studio
CityΛεμεσός
coupons terms

Ημερομηνία λήξης κουπονιού: Ισχύει μέχρι και 2 μήνες από την ημερομηνία αγοράς του.

  • Η Προσφορά ισχύει ΜΟΝΟ με την αγορά κουπονιού από το Skroutz.com.cy
  • Η Προσφορά απευθύνεται σε γυναίκες & άντρες
  • Μετά την αγορά του κουπονιού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για διευθέτηση ραντεβού
  • Τα ραντεβού κλείνονται κατόπιν διαθεσιμότητας
  • Ωράριο λειτουργίας Ωράριο: Δευτέρα-Παρασκευη 9:00-19:00 και Σαββατο 9:00-18:00
  • Με την αγορά της προσφοράς αυτής θα λάβετε ΑΜΕΣΑ το κουπόνι σας (Το κουπόνι θα το βρείτε και πάνω δεξιά μέσα στο "Οι Παραγγελίες μου")
0
Rating:
0% of 100
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό