Μασάζ Πλήρης Σώματος Ninfea Wellness & Massage - Λευκωσία

SKU
7882
Ειδική Τιμή 50,00 € Κανονική τιμή 60,00 €
Massage
 
Συνεργάτης
Ninfea Wellness & Massage

Μασάζ Πλήρης Σώματος Ninfea Wellness & Massage - Λευκωσία Βυζαντίου

Τι θα επωφεληθείς

 

Μασάζ Πλήρης Σώματος Ninfea Wellness & Massage - Λευκωσία Βυζαντίου 40-42 Στρόβολος Apart: 203

 

  • Μασάζ Πλήρης Σώματος Διάρκειας 60 Λεπτών ΑΠΟ 60€ ΤΩΡΑ 50€
  • Μασάζ Πλήρης Σώματος Διάρκειας 75 Λεπτών ΑΠΟ 70€ ΤΩΡΑ 60€ 
  • Μασάζ Πλήρης Σώματος Διάρκειας 90 Λεπτών ΑΠΟ 80€ ΤΩΡΑ 70€

 

*Οι υπηρεσίες παρέχονται από επαγγελματία massage therapist με πολύχρονη εμπειρία σε Spa ξενοδοχείων.

 


 

Sport massage
Το αθλητικό μασάζ βοηθά στο να διατηρούνται οι μυς σε καλή κατάσταση ελαστικότητα και θρεπτικότητα. Είναι σχεδιασμένη τόσο για αθλητές όσο και για άτομα με αυξημένη φυσική δραστηριότητα που θέλουν να βελτιώσουν την ικανότητα του σώματός τους να ανταπεξέρχεται στις απαιτήσεις της έντονης άσκησης. Συνίσταται πριν ή μετά από κάποια συγκεκριμένη φυσική δραστηριότητα και κατά τη διάρκεια της περιόδου προετοιμασίας – προπόνησης για την αύξηση της σωματικής αντοχής, την ανακούφιση από τους μυϊκούς πόνους και την αποφυγή τραυματισμών

Deep massage
Το Deep Tissue Massage (βαθύ μασάζ ιστών) είναι ένα είδος θεραπευτικής μάλαξης, η οποία, όπως φανερώνει και το όνομά της, επικεντρώνεται στην επαναφορά της αρχική θέσης των βαθύτερων στιβάδων των μυϊκών και περιτοναϊκών ιστών. Κατά τη διάρκεια του μασάζ αυτού δίνεται βάση σε ολόκληρη τη δομή των μυϊκών ομάδων και των συνδετικών ιστών, ώστε να βρεθούν τα σημεία ευαισθησίας, τα οποία πονούν, περιορίζουν την κυκλοφορία του αίματος, είναι σφιγμένα και εμποδίζουν την ευλυγισία.Η μηχανική πίεση σε αυτά τα σημεία κατά τη διάρκεια του μασάζ προκαλεί ήπιο πόνο, ο οποίος τα απελευθερώνει και τελικά απαλλάσσει το σώμα από χρόνιους πόνους και εντάσεις.

Relaxing massage

Το χαλαρωτικό μασάζ με όλες τις ευεργετικές του ιδιότητες αποτελεί μια εναλλακτική προσέγγιση, ακίνδυνη, ευχάριστη και αποτελεσματική που προσφέρει χαλάρωση, ευεξία και αναζωογόνηση. Είναι απαραίτητο και ιδανικό για όλους. Βοηθάει στην τόνωση των μυών, στο κυκλοφορικό σύστημα, στην αντιγήρανση, στην αύξηση της λεμφικής κυκλοφορίας και της ελαστικότητας των ιστών του δέρματος, με ήπιους χειρισμούς, δίνοντας αποτελέσματα ευεξίας και χαλάρωσης.

 


 

Ninfea Wellness & Massage

 

Το Ninfea Wellness and Massage βρίσκετε σε κεντρική τοποθεσία στην οδό Βυζαντίου 40-42 Λευκωσία, 2064, Στρόβολος Apart: 203 πάνω από το Wood N' Fire και αποτελεί την ιδανική επιλογή για χαλάρωση και ευεξία.


Ο πανέμορφος χώρος, που συνδυάζει τέλεια τα παραδοσιακά αρχιτεκτονικά στοιχεία της περιοχής με το σύγχρονο design και τη διαχρονική αισθητική, δημιουργεί μια γοητευτική αύρα που κατακλύζει όσους επιλέγουν να αποδράσουν από την καθημερινότητα, απολαμβάνοντας εμπειρίες αισθητικής, αλλά και σωματικής και ψυχικής ανανέωσης.


Στο Ninfea Wellness and Massage μπορείτε να απολαύσετε μοναδικές υπηρεσίες ομορφιάς και ευεξίας, να αφεθείτε και να αναζωογονήσετε το σώμα σας με ένα χαλαρωτικό μασάζ. Να επιλέξετε επίσης μια από τις ξεχωριστές θεραπείες προσώπου και σώματος, οι οποίες θα σας χαρίσουν ζωντάνια και λάμψη. Πηγή checkincyprus.

Μασάζ Πλήρης Σώματος Ninfea Wellness & Massage - Λευκωσία Βυζαντίου

Το Ninfea Wellness and Massage βρίσκετε σε κεντρική τοποθεσία στην οδό Βυζαντίου 40-42 Λευκωσία, 2064 πάνω από το Wood N' Fire και αποτελεί την ιδανική επιλογή για χαλάρωση και ευεξία.

Περισσότερες Πληροφορίες
PartnerNinfea Wellness & Massage
CityΛευκωσία
coupons terms

Ημερομηνία λήξης κουπονιού: Ισχύει μέχρι και 2 μήνες από την ημερομηνία αγοράς του.

  • Η Προσφορά ισχύει ΜΟΝΟ με την αγορά κουπονιού από το Skroutz.com.cy
  • Η Προσφορά απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες 
  • Μετά την αγορά του κουπονιού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για διευθέτηση ραντεβού
  • Τα ραντεβού κλείνονται κατόπιν διαθεσιμότητας
  • Ωράριο λειτουργίας Δευτέρα-Κυριακή 07:00-21:00
  • Με την αγορά της προσφοράς αυτής θα λάβετε ΑΜΕΣΑ το κουπόνι σας (Το κουπόνι θα το βρείτε και πάνω δεξιά μέσα στο "Οι Παραγγελίες μου")
0
Rating:
0% of 100
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό