Το Blu Beauty Bar ήρθε για να προσφέρει ό,τι χρειάζεται μια γυναίκα, από το πρόσωπο μέχρι τα νύχια σε περιβάλλον που θυμίζει αμερικάνικο Spa.

Πακέτο αδυνατίσματος i-Slim για 30 θεραπείες από Blu Beauty bar! 

Περιλαμβάνει:

5 Θεραπείες Vacuum, 5 Θεραπείες Cavitation, 10 θεραπείες Θερμοκουβέρτα με Infrared, 10 Θεραπείες Lifting Contouring Σώματος + FREE 2 Θεραπείες Ματιού για Μαύρους Κύκλους.

Περιγραφή Πακέτου i-Slim

Η συνδυαστική τεχνολογία Cavitation + Vacuum είναι ευρέως διαδεδομένη ως η πιο σύγχρονη και αποτελεσματική θεραπεία άμεσης, μόνιμης λιποδιάσπασης για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και της απώλειας του τοπικού πάχους.

Το Cavitation αποτελεί μία επαναστατική μέθοδο μ ε υπερήχους η οποία στοχεύει κατευθείαν στα επίμονα αποθέματα λίπους σε περιοχές που ακόμα και εξαντλητική δίαιτα ή αφιερώνοντας ώρες στο γυμναστήριο δεν υποχωρούν. Είναι μία ευχάριστη, άνετη, μη χειρουργική τεχνική που εφαρμοζεται αναίμακτα, χωρίς νυστέρι, βελόνες, μελανιές ή πόνο. Στοχεύει στην αποδόμηση των λιποκυττάρων και εγγυάται την άμεση απώλεια πόντων από την πρώτη κιόλας συνεδρία, ενώ μειώνεται δραστικά η αντιαισθητική όψη φλοιού πορτοκαλιού. Η μέθοδος συνδυάζεται με τ η μ η επεμβατική θεραπεία αναρρόφησης που βοηθά στο λεμφικό μασάζ έτσι ώστε να διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος αλλά και να αποβάλει από τον οργανισμό τις τοξίνες που προκαλούν οιδήματα, κατακράτηση, κυτταρίτιδα. Οι τεχνικές αυτές έχουν ως αποτέλεσμα το τοπικό αδυνάτισμα με ταυτόχρονη ορατή αναδιαμόρφωση της επιφάνειας της επιδερμίδας.

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Συνεργάτης: Blu Beauty Bar
Πόλη: Λάρνακα
Όροι:
Ημερομηνία λήξης κουπονιού: Ισχύει μέχρι και 2 μήνες από την ημερομηνία αγοράς του.
  • Μπορούν να αγοραστούν Απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη.
  • Με την αγορά της προσφοράς αυτής θα λάβετε ΑΜΕΣΑ το κουπόνι σας (Το κουπόνι θα το βρείτε και πάνω δεξιά μέσα στο λογαριασμό σας, μέσα στις Παραγγελίες μου).
  • Η προσφορά απευθύνεται σε Γυναίκες & Άντρες
  • Ώρες εξυπηρέτησης: Δευτέρα - Σάββατο 09:00 - 19:00
  • Απαιτείται τηλεφωνική κράτηση στο τηλέφωνο της επιχείρησης. Το τηλέφωνο θα το λάβετε αφού κάνετε την αγορά 
  • Για οποιαδήποτε αλλαγή ή ακύρωση της κράτησης απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 1 ημέρα πριν.
  • Το κουπόνι είναι απαραίτητο να εκτυπωθεί και να προσκομιστεί σε έντυπη μορφή στην επιχείρηση ή απλά δείχνοντας το SKROUTZ COUPON SMS.