Βαθύς Καθαρισμός Προσώπου & 1 Θεραπεία RF στο Liveloula Beauty Studio - Λεμεσός

SKU
7372
Ειδική Τιμή 39,00 € Κανονική τιμή 95,00 €
 
Συνεργάτης
Liveloula Beauty Studio

Τι θα επωφεληθείς

Βαθύς Καθαρισμός Προσώπου & 1 Θεραπεία RF στο Liveloula Beauty Studio - Λεμεσός από €95 τώρα μόνο €39




Περιγραφή:


RF ραδιοσυχνότητες


Χρησιμοποιούνται στην ιατρική πάνω από 30 χρόνια. Οι ραδιοσυχνότητες τρίτης εφαρμόζονται στο δέρμα μέσω πόλων για τη θέρμανση των βαθύτερων στοιβάδων του δέρματος (χόριο) και του υποδόριου λίπους. Χάρη στις Ραδιοσυχνότητες RF προκαλείται θέρμανση του χορίου και των υποδόριων στρωμάτων κι έτσι οι ίνες κολλαγόνου που ήδη υπάρχουν, οδηγούνται σε σύσπαση, γεγονός που συσφίγγει το δέρμα. Επίσης, εξαιτίας των Ραδιοσυχνοτήτων RF αυξάνεται ο μεταβολισμός των ινοβλαστών, χάρη στους οποίους παράγονται συνεχώς καινούργιες ίνες κολλαγόνου. Με τον τρόπο αυτό, επιτυγχάνεται η παραγωγή φυσικού αποτελέσματος που αντέχει στο χρόνο.Η αίσθηση θερμότητας που αφήνουν οι Ραδιοσυχνότητες RF, οφείλεται στην εφαρμογή της ενέργειάς τους στο δέρμα και στη μετέπειτα δράση τους στους υποδόριους ιστούς. Όταν νιώσετε τη βαθιά αυτή αίσθηση θερμότητας θα γνωρίζετε ότι ο λιπώδης ιστός και το κολλαγόνο σας έχουν φτάσει στο κατάλληλο σημείο της αποτελεσματικής θερμοκρασίας. Η τεχνολογία αιχμής των Ραδιοσυχνοτήτων RF καθιστά τη θεραπεία απολύτως ασφαλή, καθώς μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους τύπους δέρματος, ανεξαρτήτως του χρώματος, παρουσιάζοντας μεγάλα πλεονεκτήματα συγκριτικά με τις Ραδιοσυχνότητες (RF) παλαιότερης τεχνολογίας.

  • Bελτιώνουν το περίγραμμα του προσώπου
  • Συσφίγγουν το δέρμα του προσώπου
  • Μειώνουν το διπλοσάγονο
  • Λειαίνουν τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες ακόμα και σε ευαίσθητες περιοχές του προσώπου που στο παρελθόν αντιμετωπίζονταν με πόνο ή τραυματισμό, όπως η περιοχή περιμετρικά των ματιών και των χειλιών.

Η διάρκεια μιας θεραπευτικής εφαρμογής κυμαίνεται περίπου από 20 έως 30′, γεγονός που εξαρτάται από το σημείο εφαρμογής.Το αποτέλεσμα των RF Ραδιοσυχνοτήτων είναι άμεσα ορατό και έχει διάρκεια πολλών μηνών έως ετών αρκεί να συντηρηθεί σωστά, δηλαδή κάνοντας μία θεραπεία ανά 4-8 εβδομάδες. Αξίζει, ωστόσο, να επισημανθεί ότι η διάρκεια του αποτελέσματος σχετίζεται σε μεγάλο βαθμό με παράγοντες όπως η ηλικία του ασθενή και ο τρόπος ζωής του.

Βαθύς Καθαρισμός (εξαγωγή)


Πρόκειται για μια μη επεμβατική πρακτική απομάκρυνσης των νεκρών κυττάρων και του παγιδευμένου σμήγματος, που στοχεύει στη ρύθμιση της λιπαρότητας, στην άμεση βελτίωση της υφής, καθώς και στην ενυδάτωση της περιοχής. Το αποτέλεσμα είναι καθαρή και λαμπερή επιδερμίδα.Συνήθως, εφαρμόζεται στο πρόσωπο αλλά δυνητικά και σε άλλα σημεία του σώματος, κατόπιν συγκεκριμένων ενδείξεων (πχ. Φαγεσωρική ακμή με εντόπιση στη ράχη ή στο στέρνο).

Τα βασικά οφέλη του καθαρισμού είναι:

  • Απομάκρυνση μαύρων στιγμάτων
  • Λείανση επιδερμίδας
  • Προϊοντική ενυδάτωση & λάμψη
  • Βελτίωση απορροφητικότητας και εφαρμογής δερμοκαλλυντικών και μακιγιάζ από το υγιέστερο δέρμα.

Σε βαθύ καθαρισμό του δέρματος προσώπου και κορμού μπορούν να υποβληθούν με απόλυτη ασφάλεια άτομα όλων των ηλικιών καθώς και παιδιά, αφού βεβαίως προηγηθεί σχετική συμβουλευτική ενημέρωση.Αποτελεί συχνά αρχική επικουρική θεραπεία πριν την έναρξη των θεραπειών αντιμετώπισης της ακμής, προκειμένου να γίνει μηχανική διάνοιξη και αποσυμφόρηση των διαφόρων ακνεικών βλαβών (φαγέσωρες, κύστεις). Δεν υπάρχει συγκεκριμένη συχνότητα, αλλά αποφασίζεται με βάση τις ενδείξεις ή/και τις συνδυαζόμενες θεραπείες.

Μπορεί να πραγματοποιηθεί καθ’όλη τη διάρκεια του έτους, και το καλοκαίρι.

Η ολοκληρωμένη θεραπεία παρέχεται σε διάστημα 1 ώρας και 45 λεπτά.


Περισσότερες Πληροφορίες
PartnerLiveloula Beauty Studio
CityΛεμεσός
coupons terms

Ημερομηνία λήξης κουπονιού: Ισχύει μέχρι και 2 μήνες από την ημερομηνία αγοράς του.

  • Η Προσφορά ισχύει ΜΟΝΟ με την αγορά κουπονιού από το Skroutz.com.cy
  • Η Προσφορά απευθύνεται σε γυναίκες & άντρες
  • Μετά την αγορά του κουπονιού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για διευθέτηση ραντεβού
  • Τα ραντεβού κλείνονται κατόπιν διαθεσιμότητας
  • Ωράριο λειτουργίας Δευτέρα-Παρασκευη 9:00-19:00 και Σαββατο 9:00-18:00
  • Με την αγορά της προσφοράς αυτής θα λάβετε ΑΜΕΣΑ το κουπόνι σας (Το κουπόνι θα το βρείτε και πάνω δεξιά μέσα στο "Οι Παραγγελίες μου")
0
Rating:
0% of 100
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό