Στο Anasi Home OF Beauty ο πελάτης θα έχει την καλύτερη εξυπηρέτηση από επαγγελματίες και σωστή αντιμετώπιση του δέρματος και σώματος χωρίς παρενέργειες και χημικές ουσίες προς  τον πελάτη.

Διαθέσιμες Επιλογές:

25€ από 50€ ευρώ για ένα Επαγγελματικό βαθύ καθαρισμό προσώπου διάρκειας 2 ώρων σε συνδυασμό με την μαύρη μάσκα!

Περιγραφή:

Επαγγελματικός βαθύς καθαρισμός προσώπου διάρκειας 2 ώρων σε συνδυασμό με την μαύρη μάσκα που αποτελείται από τον ενεργό άνθρακα και η μάσκα φτιάχνεται επιτόπου την ίδια στιγμή στο ινστιτούτο χωρίς συντηρητικά χωρίς χημικά έτσι με αποτέλεσμα έχουμε έναν πολύ βαθύ καθαρισμό που μας Χαρίζει και αποτοξίνωση του προσώπου, λίγη σύσφιξη λόγω της ζελατίνης που περιέχει μάσκα και αφαίρεση σμίγματος σχεδόν 80 %!


Anasi Home OF Beauty

 Οι υπηρεσίες που παρέχει το ινστιτούτο Anasi home of beauty είναι θεραπείες με αιθεριά έλαια και βιολογικά προϊόντα χωρίς χημικά τα οποία είναι αποτελεσματικά και δίνουν εμφανή βελτιωση στην επιδερμίδα. Είναι επιστημονικώς αποδεδειγμένο ότι τα αιθέρια έλαια έχουν την καλύτερη διείσδυση στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος χωρίς να υπάρχει κάποιο ρίσκο για την υγεία.

Επίσης στο ινστιτούτο Anasi home of beauty υπάρχουν θεραπείες αναλόγως και από την ανάγκη του κάθε πελάτη, με γλυκολικό οξύ καθως και με αζελαικο οξύ που βοηθάνε στην διείσδυση του ιαλούρονικου και των βιταμινών. Είναι ένα μέρος της μέσοθεραπείας μετέπειτα κάνουμε και μεσοθεραπεία με ρόλερ για πιο σοβαρά προβλήματα όπως οι βαθιές ρυτίδες και ουλές και άλλες καλλυντικές θεραπείες όπως με κολλαγόνο με βιταμίνες με ζελατίνη.

Όλες οι θεραπείες εκτελούνται χειρωνακτικά και συνοδεύονται από μασάζ του προσώπου που είναι πολύ σημαντικό και έχει 50% επιτυχία σε κάθε θεραπεία καθως γίνονται μάλαξεις πάνω στους μυς του προσώπου με αποτέλεσμα να διατηρούνται σε τόνωση για να μην χαλαρώνουν. Βασικά γίνεται γυμναστική πάνω στους μυς γι’ αυτό πετυχαίνουμε και την διατήρηση τους σε καλή φόρμα. Αυτό με τη σειρά του βοηθάει πάρα πολύ στο να διατηρηθεί η επιδερμίδα και να μην κάνει εύκολα ρυτίδες καθως αυτός είναι και ο στόχος.

Στο ινστιτούτο Anasi home of beauty υπάρχουν θεραπείες σώματος οι οποίες εφαρμόζονται με την ίδια φιλοσοφία που εφαΡΜΌΖΕΤΑΙ στην επιδερμίδα του προσώπου.

Το ινστιτούτο παρέχει μυοχαλαρωτικό full body μασάζ, μασάζ κυτταρίτιδας που γίνεται χειρωνακτικά και με βεντούζα

Έχουμε ινστιτούτο Anasi home of beauty γίνονται θεραπεία D tox, μανικιούρ, πεντικιούρ, μακιγιάζ, αποτρίχωση με μέλι και με wax.

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Συνεργάτης: Anasi Home of Beauty
Πόλη: Λευκωσία
Όροι:

Ημερομηνία λήξης κουπονιού: Ισχύει μέχρι και 2 μήνες από την ημερομηνία αγοράς του.


•Η προσφορά απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες

•Ώρες εξυπηρέτησης:  Δευτέρα Κλειστό

-Τριτη και Τεταρτη 8:00 μέχρι 20:00

-Πέμπτη 8:00 μέχρι 13:00

-Παρασκευή 8:00 μέχρι 20:00 

-Σάββατο 8:00 μέχρι 15:00 

•Με την αγορά της προσφοράς αυτής θα λάβετε ΑΜΕΣΑ το κουπόνι σας (Το κουπόνι θα το βρείτε και πάνω δεξιά μέσα στο λογαριασμό σας, μέσα στις Παραγγελίες μου).

•Απαιτείται τηλεφωνική κράτηση στο τηλέφωνο της επιχείρησης. Το τηλέφωνο θα το λάβετε αφού κάνετε την αγορά 

•Για οποιαδήποτε αλλαγή ή ακύρωση της κράτησης απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 1 ημέρα πριν. 

•Μπορεί να αγοραστεί μόνο 3 κουπόνι ανά χρήστη 

•Το κουπόνι είναι απαραίτητο να εκτυπωθεί και να προσκομιστεί σε έντυπη μορφή στην επιχείρηση