Ion detox foot spa
 
Από τη στιγμή της γέννησης το ανθρώπινο σώμα έρχεται σε επαφή με διάφορους βλαπτικούς παράγοντες, όπως τοξίνες, χημικά, ρύπανση, συντηρητικά στις τροφές, ακτινοβολία που προκαλούν βλάβη στα βασικά δομικά στοιχεία του οργανισμού, με αποτέλεσμα αυτά να γίνονται ασταθή. Αυτά με την σειρά τους αποσταθεροποιούν γειτονικά τους μόρια και αυτό το φαινόμενο ως αλυσιδωτή αντίδραση επηρεάζει μια ευρύτερη περιοχή μέσα στο σώμα. Έτσι προκαλείται το γήρας και φθίνει η ομορφιά.
Τι μπορούμε να κάνουμε γι αυτό; Υπάρχουν ουσίες που βοηθούν στη μείωση αυτής της βλάβης, όπως το σελήνιο, η βιταμίνη C κ.α. Επίσης και μηχανισμοί στο σώμα είναι υπεύθυνοι να διορθώσουν τη ζημιά που προκαλείται σε μοριακό και κυτταρικό επίπεδο.
 
Ζούμε σε μια εποχή που ο άνθρωπος βάλλεται βιολογικά με πάνω από 85.000 βιομηχανικά χημικά να βρίσκονται αυτήν τη στιγμή σε εμπορική χρήση. Αν υπολογίσει κανείς το φαινόμενο της συσσώρευσης αυτών των χημικών στο ανθρώπινο σώμα και κυρίως στο λιπώδη ιστό όπως και την αυξημένη έκθεση σε ακτινοβολία, μπορεί κανείς εύκολα να αντιληφθεί ότι αυτοί οι μηχανισμοί επιδιόρθωσης είναι ανεπαρκείς και κορεσμένοι. Έχουμε λοιπόν δύο είδη γήρατος. Το βιολογικό προγραμματισμένο γήρας που είναι καταγραμμένο στο DNA του κάθε οργανισμού το οποίο είναι αναπόφευκτο και δεν μπορούμε να το αντιστρέψουμε, και το γήρας που οφείλεται στις συσσωρευμένες χημικές βλάβες.
 
Το δεύτερο αυτό είδος γήρατος οφείλεται στα τοξικά χημικά, στην ακτινοβολία και στους εξωγενείς παράγοντες που αποσταθεροποιούν τον οργανισμό σε μοριακό και κυτταρικό επίπεδο. Αν μπορούσε κανείς να μειώσει το τοξικό φορτίο, να το απαλλάξει από τις τοξίνες που τον επιβαρύνουν και να παρέχει στον οργανισμό όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, θα είχε σημαντικά αποτελέσματα στην βελτίωση του δεύτερου παράγοντα στον οποίο οφείλεται το γήρας. Οι αλλαγές στο χρώμα του νερού είναι μόνο μερική ένδειξη των τοξινών που απελευθερώνονται από το σώμα. Οι αόρατες μικροσκοπικές επιδράσεις είναι πολύ πιο βαθιές.
 
Πιθανά οφέλη καθαρισμού με ιόντα: Βοηθά στην αποκατάσταση του σώματος και ενισχύει την ανθεκτικότητα του οργανισμού στις περιβαλλοντικές τοξίνες, εξουδετερώνοντας τα χημικά που λαμβάνουμε από φάρμακα, ρύπανση και τρόφιμα (κυρίως επεξεργασμένα).
 
■ Παρουσιάζει θετικά αποτελέσματα στην απώλεια βάρους (Βοηθά στην απώλεια βάρους)
■ Ανακουφίζει από Πονοκεφάλους – Βοηθά στην ανακούφιση από πονοκεφάλους.
■ Επιβραδύνει τη γήρανση και βελτιώνει την ελαστικότητα του σώματος.
■ Αναζωογονεί και ενεργοποιεί όλο το σώμα.
■ Βελτιώνει την Απορρόφηση των Θρεπτικών Συστατικών από τις Τροφές
■ Αυξάνει την Ενέργεια
■ Βελτιώνει την ικανότητα καθαρισμού του σώματος
■ Προωθεί τον μεταβολισμό και την κυκλοφορία του αίματος
■ Βοηθά στην Ανακούφιση από Πόνους και Ένταση
■ Βελτιώνει αισθητά τον Ύπνο
■ Τονώνει το Ανοσοποιητικό Σύστημα (Βοηθά στην Εξισορρόπηση του Ανοσοποιητικού Συστήματος)
■ Είναι ασφαλές για παιδιά ηλικίας 8 ετών και άνω
 

Welcome to Euphoric Spa & Beauty
 
Ένας υπέροχος χώρος που φιλοξενεί την φροντίδα και τη χαλάρωση.
 
"Η δημιουργία ενός χώρου που θα φιλοξενεί την ομορφιά, την φροντίδα και τη χαλάρωση, υπήρξε ανέκαθεν τ’ όνειρο μου, σε συνδυασμό πάντα με τη σωστή επαγγελματική κατάρτιση και την τεχνογνωσία. Τα πρώτα βήματα προς την υλοποίηση του ξεκίνησαν όταν αποφοιτώντας από το Λύκειο με άριστα το 2005, βρέθηκα στη Θεσσαλονίκη σπουδάζοντας με κρατική υποτροφία στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης, αισθητική και κοσμητολογία.
 
Αυτό το πτυχίο αποτέλεσε την αφετηρία του ταξιδιού μου, αφού ακολούθησε το μεταπτυχιακό στην αισθητική φροντίδα, άσκηση στην προαγωγή υγείας και διαχείριση του στρες. Εν συνεχεία απέκτησα δίπλωμα διδασκαλίας ονυχοπλαστικής της διεθνούς εταιρείας CNI ενώ εδώ και κάποια χρόνια διατελώ ακαδημαϊκός συνεργάτης του C.D.A college.
 
Το 2009 το όνειρο παίρνει σάρκα και οστά με τη δημιουργία του πρώτου ινστιτούτου αισθητικής, ενός χώρου που παρείχε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες αισθητικής με έμφαση στην ποιότητα, τους κανόνες υγιεινής, την ασφάλεια και την ικανοποίηση των πελατών, με γνώμονα το αίσθημα ευθύνης και σύμμαχο τη γνώση.
 
Το EUPHORIC SPA & BEAUTY αποτελεί την επόμενη σελίδα, την εξέλιξη και τη δέσμευση για ακόμη πιο ποιοτικές και εξελιγμένες θεραπείες και επίπεδο υπηρεσιών. Είναι ένας ναός ομορφιάς, χαλάρωσης και περιποίησης. Ούσα μέλος του συλλόγου αισθητικών Κύπρου, ταυτόχρονα παρακολουθώ προγράμματα, σεμινάρια , εκθέσεις και συνέδρια αισθητικής στην Κύπρο και το εξωτερικό με απώτερο σκοπό και στόχο τη συνεχή εκπαίδευση σε καινοτόμες μεθόδους και θεραπείες αισθητικής, έχοντας πάντα κατά νου την καλύτερη και ποιοτικότερη παροχή υπηρεσιών προς εσάς."
 
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Συνεργάτης: Euphoric Spa & Beauty
Πόλη: Λεμεσός
Όροι:
Ημερομηνία λήξης κουπονιού: Ισχύει μέχρι και 2 μήνες από την ημερομηνία αγοράς του.

  • Μπορεί να αγοραστεί και να χρησιμοποιηθεί ΜΟΝΟ 1 κουπόνι ανά χρήστη.
  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 Θεραπεία Ion Detox Foot Spa 30'.
  • Ωράριο: Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή: 09:00- 20:00
  • Απαιτείται τηλεφωνική κράτηση στο τηλέφωνο της επιχείρησης με τους κωδικούς του κουπονιού σας. Το τηλέφωνο θα το λάβετε αφού κάνετε την αγορά 
  • Για οποιαδήποτε αλλαγή ή ακύρωση της κράτησης απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 1 ημέρα πριν.
  • Το κουπόνι δε συνδυάζεται με άλλη προσφορά ή εκπτώσεις και δεν μπορεί να αλλάξει με οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία.
    Ο κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για να χρησιμοποιηθούν είτε από τον ίδιο είτε σε μορφή δώρου. Απαραίτητη προϋπόθεση το κάθε άτομο να μην έχει εξαργυρώσει περισσότερα από ένα κουπόνια για την αντίστοιχη υπηρεσία.
  • Το κουπόνι είναι απαραίτητο να εκτυπωθεί και να προσκομιστεί σε έντυπη μορφή στην επιχείρηση ή απλά δείχνοντας το SKROUTZ COUPON SMS.