Τι θα επωφεληθείς

Θεραπευτικό Μασάζ Πλήρης Σώματος Διάρκειας 55' - Beauty Angels Salon - Λεμεσός ΜΟΝΟ €29 ΑΠΟ €75

FULL BODY THERAPEUTIC MASSAGE ΜΟΝΟ €29 ΑΠΟ €75 Διάρκεια 55'

  • Η προσφορά ισχύει μόνο για Γυναίκες


Το μασάζ είναι θεραπευτική μέθοδος που χρησιμοποιείται τόσο σε υγιή άτομα, αθλητές όσο και σε ασθενείς. Γίνεται με την επαφή των χεριών στο σώμα και στο κεφάλι, με μάλαξη ή πίεση. Έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της προπόνησης και πολλών αγωνισμάτων όπως το ποδόσφαιρο το μπάσκετ, το κολύμπι κ.α.

Πλεονεκτήματα

Ενεργεί για να βελτιώσει τις επιδόσεις, να μειώσει τον πόνο, την πρόληψη τραυματισμών, βοηθά στην συγκέντρωση και στην συντόμευση του χρόνου αποκατάστασης. Επηρεάζει το καρδιαγγειακό σύστημα. Διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία, που βοηθούν να εργαστούν πιο αποτελεσματικά για την προώθηση της κυκλοφορίας τους. Με την μάλαξη γίνεται η ενθάρρυνση της φλεβικής ροής του αίματος πίσω στην καρδιά και βελτιώνει τη ροή του αίματος, η οποία τροφοδοτεί με οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά τον ιστό και προωθεί την απομάκρυνση των ακαθαρσιών και τοξινών. Η χαλαρή κατάσταση που βρίσκεται το σώμα κατά τη διάρκεια αλλά και μετά , έχει ως αποτέλεσμα να μειώσει τους καρδιακούς παλμούς.

Όσον αφορά το μυϊκό σύστημα η αυξημένη και βελτιωμένη κυκλοφορία του αίματος, βοηθά στην ανακούφιση από την ένταση των μυών, τη μείωση του πόνου και ταχύτερη ανάρρωση και αποκατάσταση. Επίσης ένα ακόμα πλεονέκτημα είναι η βελτίωση της ελαστικότητας των μυών μετά από μια θεραπεία σε συνδυασμό με διατάσεις.

Το μασάζ μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση του πόνου, την οικοδόμηση των μυών, μέχρι και στην αποκατάσταση τους.

Ακόμα ένας τομέας που επιδρά θετικά είναι αναμφίβολα η ψυχολογική κατάσταση που παρέχεται σε έναν αθλητή από μια εμπειρία όπως η μάλαξη.

Η μείωση του στρες, της έντασης και του άγχους είναι κάποια από τα οφέλη σε ψυχολογικό επίπεδο. Αυτό βοηθά στην συγκέντρωση σημαντικό πριν από κάθε αγώνα ή αθλητική δραστηριότητα και όχι μόνο.

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Συνεργάτης: Beauty Angels Salon
Όροι:

Ημερομηνία λήξης κουπονιού: Ισχύει μέχρι και 2 μήνες από την ημερομηνία αγοράς του.

  • Η Προσφορά ισχύει ΜΟΝΟ με την αγορά κουπονιού από το Skroutz.com.cy
  • Η Προσφορά απευθύνεται σε γυναίκες
  • Μετά την αγορά του κουπονιού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για διευθέτηση ραντεβού
  • Τα ραντεβού κλείνονται κατόπιν διαθεσιμότητας
  • Ωράριο λειτουργίας Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-19:00 Σάββατο 09:00-18:00
  • Με την αγορά της προσφοράς αυτής θα λάβετε ΑΜΕΣΑ το κουπόνι σας (Το κουπόνι θα το βρείτε και πάνω δεξιά μέσα στο "Οι Παραγγελίες μου")