ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

€22 από €35 (Έκπτωση 37%) τον μήνα για μια φορά την βδομάδα
€32 από €55 (Έκπτωση 42%) τον μήνα για δύο φορές την εβδομάδα
€42 από €75 (Έκπτωση 44%) τον μήνα για τρεις φορές την εβδομάδα
€4 για είσοδο  στο στούντιο και χρήση των ποδηλάτων του χώρου από τον καθένα ξεχωριστά σε ώρες που δεν υπάρχουν προκαθορισμένες τάξεις.
€50 για 2 Επισκέψεις για μέχρι 5 άτομα! Εξολοκλήρου κράτηση του στούντιο για σένα και τέσσερις φίλους σου με τον προσωπικό instructor που σας παρέχει το στούντιο!
 
Indoor Cycling House ic7
 
Semi - personal groupποδηλασίας εσωτερικού χώρου με μόλις πέντε άτομα στο κάθε group. Τα τελευταίας τεχνολογίας ποδηλατα του στούντιο παρέχουν την δυνατοτητα στον δάσκαλο να δουλέψει/προπονήσει τον κάθε ασκούμενο ατομικά σύμφωνα με τον ατομικό του στόχο και δύναμη. Δες την βελτίωση σου κάθε μήνα κάνοντας το τεστ δύναμης που μόνο τα ποδήλατα ic7 στο επιτρέπουν!
 
Το ic7 indoor cycling studio δεν είναι ένα απλό στούντιο εσωτερικής ποδηλασίας. Είναι το πρώτο studio στην Κύπρο που προσφέρει τα MatrixIC7 IndoorCycles, με το πρόγραμμα CoachbyColor.
 
Το νέο MatrixIC7 είναι το απόλυτο ποδήλατο εσωτερικής ποδηλασίας(βασισμένο στην δύναμη) προγραμματισμένο να αποκαταστήσει την εμπειρία που έχουν οι εκπαιδευτές και οι συμμετέχοντες στην εσωτερική ποδηλασία στο στούντιο. Το IC7 Indoor Cycling House μαζί με το πρόγραμμα CoachbyColor  φέρνει την βέλτιστη επίδοση και την ευκαιρία για ομαδική άσκηση, προπονητική ομάδα και προπόνηση με προσωπικό γυμναστή.Τα εξειδικευμενα,τελευταιας τεχνολογίας ποδηλατα μας, δίνουν το πλεονέκτημα στον instructor ενώ είναι στην τάξη με τους αθλούμενους παράλληλα να δουλεύει ατομικά με τον καθένα. Και αυτό χαρη στην τεχνολογία του ποδηλάτου και τις χρωματιστές κονσόλες.
 
Τέρμα πια το cheating στα ποδηλατα. Ο instructor μπορεί ταυτόχρονα να ελέγχει προσωπικά όλους τους αθλούμενους σε όλη την διάρκεια της τάξης. Κανείς δεν μπορεί να κλέψει από την δύναμη που απαιτειται να βάλει, από τις στροφές που πρέπει να κάνει...
Αυτό γιατί η οθόνη στο IC7 CoachByColor κάνει την προπόνηση σας πιο απλή. Χρησιμοποιεί το χρώμα σαν μορφή επικοινωνίας μεταξύ του προπονητή και του χρήστη με σκοπό να μεγιστοποιήσει την διδασκαλία, το κίνητρο και την ανταμοιβή κατά την διάρκεια της άσκησης.
 
Η οθόνη φωτίζεται με μία από τις πέντε ζώνες χρωμάτων που ταιριάζει με την απόδοση WattRate® (δύναμη) του χρήστη, ώστε να ξέρουν αμέσως αν χρειάζεται να αυξήσουν ή να μειώσουν την αντίσταση. Επιπλέον, η ενσωματωμένη μπροστινή LED οθόνη σε κάθε κονσόλα δείχνει στους εκπαιδευτές αν κάποιοι από τους χρήστες γυμνάζονται περισσότερο ή λιγότερο από όσο πρέπει. Τα πέντε χρώματα αντιπροσωπεύουν διαφορετικές προπονητικές ζώνες.
 
Στο ic7 η προπόνηση είναι ατομικά στοχευμένη. Είτε θες να χάσεις βάρος, είτε να βελτιώσεις το καρδιοναπνευστικο σου σύστημα, είτε είσαι ποδηλάτης και θες να κανείς την προπόνηση σου ή πολύ απλά θες να γυμναστείς περνώντας ευχάριστα την ώρα σου και αποτελεσματικά...
Κύριο μέλημα της ομάδας του ic7 είναι η αφοσίωση στους αθλούμενους, η στοχεύσιμη προπόνηση σε ένα όμορφο, ειδικά διαμορφωμένο χώρο.
Αν σου αρέσει αυτού του είδους γυμναστική γίνε και εσύ μέλος της ic7 ομαδας μας!!!!
 
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Συνεργάτης: Indoor Cycling House
Όροι:
Ημερομηνία λήξης κουπονιού: Ισχύει μέχρι και 2 μήνες από την ημερομηνία αγοράς του.

  • Για όλες τις Επιλογές μπορεί να αγοραστεί και να χρησιμοποιηθεί ΜΟΝΟ 1 κουπόνι ανά άτομο.
  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
  • Ωραριο: 8 π.μ- 10 μ.μ. Ισχύει καθημερινές και Σάββατο. Κατόπιν συνεννόησης με τον υπεύθυνο του στούντιο.
  • Απαιτείται τηλεφωνική κράτηση στο τηλέφωνο της επιχείρησης. Το τηλέφωνο θα το λάβετε αφού κάνετε την αγορά 
  • Το κουπόνι είναι απαραίτητο να εκτυπωθεί και να προσκομιστεί σε έντυπη μορφή στην επιχείρηση ή απλά δείχνοντας το SKROUTZ COUPON SMS.