Μετά την αγορά σας στείλτε μας τον κωδικό του κουπονιού σας και την φωτογραφία σας στο sales.skroutz@gmail.com και σε 5 ημέρες θα σας στείλουμε την καρικατούρα σας σε ψηφιακή μορφή με διάσταση Α3 (29,7 Χ 42) και ανάλυση 350dpi έτοιμη για μεγάλη εκτύπωση!
 
Παραγγείλετε μία ψηφιακή καρικατούρα, ένα πρωτότυπο δώρο για τον γάμο, την επέτειο, τα γενέθλια, την αποφοίτηση και τις γιορτές. Τυπώστε την σε καμβά, σε χαρτί για προσκλητήριο, σε μπλουζάκι. Χρησιμοποιήστε την στις επαγγελματικές σας κάρτες και σαν εικόνα του προφίλ σας στο Facebook και το Twitter. Απλά στείλτε μας τις φωτογραφίες σας και εμείς θα δημιουργήσουμε ένα μοναδικό έργο τέχνης για σας. Χρειάζεται πολύ περισσότερο χρόνο για να δημιουργηθεί μία ψηφιακη γελοιογραφία ή καρικατούρα αλλά το αποτελέσμα είναι φανταστικό.
 
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Συνεργάτης: Power Rangers Deals
Πόλη: Λευκωσία
Όροι:
Ημερομηνία λήξης κουπονιού: Ισχύει μέχρι και 2 μήνες από την ημερομηνία αγοράς του.

  • Ο κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια.
  • Μετά την αγορά σας στείλτε μας τον κωδικό του κουπονιού σας και την φωτογραφία σας στο sales.skroutz@gmail.com και σε 5 ημέρες θα σας στείλουμε την καρικατούρα σας σε ψηφιακή μορφή με διάσταση Α3 (29,7 Χ 42) και ανάλυση 350dpi έτοιμη για μεγάλη εκτύπωση!
  • Το κουπόνι είναι απαραίτητο να εκτυπωθεί και να προσκομιστεί σε έντυπη μορφή στην επιχείρηση ή απλά δείχνοντας το SKROUTZ COUPON SMS.