ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ:
 
€65 από €100 (Έκπτωση 35%) για 1 Γυναικολογική Εξέταση που Περιλαμβάνει Τεστ Παπανικολάου (PAP TEST), Εξέταση Μαστών και Υπερηχογράφημα Γεννητικών Οργάνων.
 

Στο Γυναικολογικό και Μαιευτικό Κέντρο, η γυναικολογική εξέταση γίνεται με τη βοήθεια μιας άψογη επαγγελματικής πανεπιστημιακής κατάρτισης και φυσικά με τη φροντίδα, την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια που η βαθιά γνώση του αντικειμένου προκαλεί. Μπείτε στη διαδικασία της πρόληψης, διαλέξτε τις εξετάσεις της προσφοράς μας και αντιμετωπίστε εγκαίρως οποιαδήποτε πάθηση με λιγότερο άγχος και μεγαλύτερη γνώση.
 
Τεστ Παπ
Όσο για το τεστ Παπ δεν νομίζουμε πως χρειάζεστε πολλές συστάσεις. Από τη στιγμή που μία γυναίκα έχει αποκτήσει ολοκληρωμένες σεξουαλικές σχέσεις είναι η πιο σταθερή της σχέση με την έννοια του testing. Κάθε χρόνο, έστω μία φορά, διερευνάται η υγεία του γυναικολογικού συστήματος (π.χ. ύπαρξη φλεγμονών, αλλά και ανωμαλίες των κυττάρων που μπορεί να υποδηλώνουν προκαρκινικές ή και καρκινικές καταστάσεις). Μη ξεχνάμε πως από τότε που το τεστ Παπανικολάου μπήκε στη ζωή των γυναικών, η θνησιμότητα από τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας, έχει μειωθεί κατά 70%. Το τεστ αυτό γίνεται στην μέση του κύκλου (11 έως 16 ημέρα του κύκλου είναι ο άριστος χρόνος) και κατόπιν 2 ημερών αποχή από κάθε επαφή με τον κόλπο.
 
Thin Prep PAP Τεστ
Έγκυρες μελέτες παγκοσμίως έχουν αποδείξει ότι το Thin Prep Pap Test δίνει ακριβέστερα αποτελέσματα από ότι το κλασικό τεστ Παπ. Η μέθοδος έχει εγκριθεί από τον Αμερικανικό Οργανισμό Εγκρίσεων Τροφίμων και Φάρμακων (FDA) από το 1996 και αποτελεί σήμερα την πιο ευαίσθητη μέθοδο πρόληψης και διάγνωσης του καρκίνου του τράχηλου της μήτρας.
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Συνεργάτης: GYNAIKOLOGIKO & MAIEYTIKO KENTRO
Πόλη: Λευκωσία
Όροι:
Ημερομηνία λήξης κουπονιού: Ισχύει μέχρι 31/5/2019
 • Η τιμή της προσφορά αυτής ισχύει μόνο με την αγορά κουπονιού από το Skroutz.com.cy
 • Μπορούν να αγοραστούν Απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη.
 • Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 Άτομο.
 • Το test πραγματοποιείται από Ιατρό Γυναικολόγο.
 • Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού στο τηλέφωνο της επιχείρησης που θα λάβετε δωρεάν με SKROUTZ COUPON SMS. (Για να λάβετε δωρεάν SMS το κουπόνι σας απαιτείται να έχετε συμπληρώσει ορθά το κινητό σας τηλέφωνο στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας).
 • Η προσφορά Δεν ισχύει για γυναικες που έχουν ιατρική ασφάλεια.
 • Τα ραντεβού γίνονται πάντα με βάση την διαθεσιμότητα.
 • Για οποιαδήποτε αλλαγή ή ακύρωση του ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 1 ημέρα πριν.
 • Το κουπόνι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλη προσφορά.
 • Με την αγορά της προσφοράς αυτής θα λάβετε ΑΜΕΣΑ το κουπόνι σας (Το κουπόνι θα το βρείτε πάνω δεξιά μέσα στο "Οι Παραγγελίες μου") επίσης θα λάβετε SKROUTZ COUPON SMS.
 • Το κουπόνι είναι απαραίτητο να εκτυπωθεί και να προσκομιστεί σε έντυπη μορφή στην επιχείρηση ή απλά δείχνοντας το SKROUTZ COUPON SMS.