6 Συνεδρίες Πρεσσοθεραπεία και Μειώστε Δραστικά την Κυτταρίτιδα και το Λίπος στο Effleurage Beauty & Spa, Λευκωσία

Τι θα επωφεληθείς


6 Συνεδρίες Πρεσσοθεραπεία από 180,00 € τώρα 120,00 €


  • Μηχάνημα που ασκεί σταδιακή πίεση στις διάφορες μυϊκές ομάδες
  • Ωθεί τις φυσικές λειτουργίες του σώματος αποβάλλει περιττό λίπος και καταπολεμά την κυτταρίτιδα
  • Καταπράυνε τα πρηξίματα
  • Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος


Η πρεσσοθεραπεία είναι μια ακίνδυνη μέθοδος για λεμφική αποσυμφόρηση, η οποία έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει το κυκλοφορικό σύστημα για την ταχύτερη αποτοξίνωση και χρησιμοποιείται κυρίως για τη θεραπεία των κάτω άκρων που είναι ευάλωτα στα κυκλοφορικά προβλήματα, με αποτέλεσμα τα πρησμένα πόδια να έχουν βρει τη λύση τους.
Επίσης, στο λεμφικό μασάζ οι χειρισμοί στα χέρια είναι δέκα φορές πιο έντονοι με αποτέλεσμα το μασάζ να αυξάνει την παροχή αίματος στο δέρμα, να τρέφει τους ιστούς , να βοηθάει στην λεμφική ροή και κατά συνέπεια στην αντιγήρανση

Η καλή κατάσταση του λεμφικού συστήματος είναι πολύ σημαντική όχι μόνο για την εικόνα μας αλλά και για την υγεία μας. Θα σας εκπλήξει ευχάριστα το αποτέλεσμα, εάν αισθάνεστε σωματική κόπωση ή εάν νιώθετε «φουσκωμένοι» και έχετε κατακράτηση υγρών.


Τα πλεονεκτήματα της πρεσσοθεραπείας


Η πρεσσοθεραπεία είναι μία εντελώς ανώδυνη και χαλαρωτική θεραπεία,η οποία καταπολεμά το άγχος και το στρες γιατί μειώνει την ένταση των νεύρων και των μυών. Ο χρόνος της κάθε συνεδρίας διαρκεί 30 -45 λεπτά της ώρας και συχνά μετά το τέλος της υπάρχει έντονη διούρηση για αυτό καλό θα ήταν να ακολουθήσει εντατική ενυδάτωση για να αποκατασταθεί το νερό της λέμφου.

Επίσης, η Πρεσσοθεραπεία βοηθά σε μεγάλο βαθμό τα οιδήματα τόσο πριν, εντός και μετά τις φάσεις της οποιαδήποτε χειρουργικής επέμβασης και σε γυναίκες με έντονες ορμονικές διαταραχές (προεμμηνορυσιακό σύνδρομο,εμμηνόπαυση) για να βελτιώσουν την κατακράτηση υγρών.

Επιπλέον, ενδείκνυται για γυναίκες που έχουν πρόβλημα κυτταρίτιδας και σπασμένα αγγεία ή ευρυαγγείες, γιατί δεν αναπτύσσεται θερμότητα.

6 Συνεδρίες Πρεσσοθεραπεία και Μειώστε Δραστικά την Κυτταρίτιδα και το Λίπος στο Effleurage Beauty & Spa, Λευκωσία - skroutz cyprus - skroutz.com.cy

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Συνεργάτης: Effleurage Beauty & Spa
Όροι:
Ημερομηνία λήξης κουπονιού: Ισχύει μέχρι και 2 μήνες από την ημερομηνία αγοράς του.
  • Μπορούν να αγοραστούν και να χρησιμοποιηθούν ΜΟΝΟ 1 Κουπόνι ανά χρήστη.
  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για 6 Συνεδρίες Πρεσσοθεραπεία και Μειώστε Δραστικά την Κυτταρίτιδα και το Λίπος στο Effleurage Beauty & Spa, Λευκωσία.
  • Ισχύει για Αντρές και Γυναίκες.
  • Απαιτείται τηλεφωνική κράτηση στο τηλέφωνο της επιχείρησης. Το τηλέφωνο θα το λάβετε αφού κάνετε την αγορά 
  • Το κουπόνι είναι απαραίτητο να εκτυπωθεί και να προσκομιστεί σε έντυπη μορφή στην επιχείρηση ή απλά δείχνοντας το SKROUTZ COUPON SMS.