€23 από €40 (Έκπτωση 43%) για 1 Αλλαγή Λαδιού Κινητήρα και 1 Εσωτερικό & Εξωτερικό Επαγγελματικό Πλύσιμο του Αυτοκινήτου σας! Από το Πλυντήριο Αυτοκινήτων Flash Wash στη Λευκωσία.


Κάποιες αλλαγές είναι δύσκολες, κάποιες προκλητικές και κάποιες καλοδεχούμενες. Υπάρχουν όμως κι αυτές που είναι απαραίτητες και αδιαπραγμάτευτες. Σε αυτές συγκαταλέγεται και η αλλαγή των λαδιών του αυτοκινήτου μας. Διότι αλλάζοντας τακτικά και σύμφωνα με τις προδιαγραφές της κατασκευάστριας εταιρείας τα λάδια δεν προστατεύουμε μόνο το αυτοκίνητο αλλά και την ίδια μας τη ζωή, αφού ελαχιστοποιούμε τον κίνδυνο βλάβης της μηχανής του.

Γνωρίζουμε τις δυσκολίες που υπάρχουν όταν φτάνουμε στο σημείο να ασχοληθούμε με το αγαπημένο μας -και εκτονωτικό- πλύσιμο αυτοκινήτου. Έλλειψη χρόνου, απουσία γνώσης, αμφιβολία για το αποτέλεσμα. Γνωρίζουμε επίσης πόσο δύσκολο είναι να εμπιστευτούμε σε κάποιον την πολύτιμη «επιδερμίδα» του μονάκριβου μας τετράτροχου αλλά και τον εσωτερικό του κόσμο. Όπως δεν θα εμπιστευόμασταν την καθαριότητα του σπιτιού μας σε οποιονδήποτε έτσι δεν πρέπει να αφήνουμε και την καθαριότητα του αυτοκινήτου μας στα χέρια οποιουδήποτε.

Τα πλυντήρια αυτοκινήτων Flash wash έρχονται για να μας βγάλουν από τη δύσκολη θέση. Γιατί το καλό και σωστό πλύσιμο του αυτοκινήτου μπορεί να το διατηρήσει σαν καινούριο για πολύ καιρό. Χρειάζεται όμως σχολαστικότητα και μεγάλη εμπειρία για να γίνει σωστά και αποτελεσματικά.

Χρειάζεται εμπειρία ετών ώστε να εξοικειωθείς με τις ιδιαιτερότητες του δύσκολου είδους πλυσίματος που είναι αυτό στο χέρι. Πρέπει να προστατευθεί το χρώμα με ειδικό pH, να διατηρήσει το δέρμα τη λάμψη του, να υπάρχει γενικά ένας σεβασμός σε κάθε λεπτομέρεια. Κι εδώ υπάρχει. Όπως και η εξόντωση κάθε υποχθόνιου μικροοργανισμού που μπορεί να ταλαιπωρήσει τα νεύρα και τη διάθεση μας από την ειδική σκούπα που θα εισβάλλει ευγενικά στο αυτοκίνητο σας αφήνοντας το αγνώριστα καθαρό.

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Συνεργάτης: Flash Wash
Πόλη: Λευκωσία
Όροι:
Ημερομηνία λήξης κουπονιού: Ισχύει μέχρι και 2 μήνες από την ημερομηνία αγοράς του.

  • Η τιμή της προσφορά αυτής ισχύει μόνο με την αγορά κουπονιού από το Skroutz.com.cy
  • Μπορούν να αγοραστούν Απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη.
  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 Άτομο.
  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 Αλλαγή Λαδιού Κινητήρα και 1 Εσωτερικό & Εξωτερικό Επαγγελματικό Πλύσιμο του Αυτοκινήτου σας.
  • Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα – Πέμπτη 07:30-19:00, Παρασκεύη 07:00-19:00, Σάββατο 07:00-17:00
  • Η προσφορά ισχύει για αυτοκίνητα τύπου saloon, για μεγαλύτερα αυτοκίνητα η διαφορά καλύπτεται επιτόπου.
  • Η προσφορά ισχύει για αλλαγή λαδιού μέχρι 3 λίτρα (το λάδι είναι ημισυνθετικό  και διαρκεί μέχρι 5000 km.)
  • Για την αλλαγή λαδιού απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού στο τηλέφωνο της επιχείρησης που θα λάβετε δωρεάν με SKROUTZ COUPON SMS. (Για να λάβετε δωρεάν SMS το κουπόνι σας απαιτείται να έχετε συμπληρώσει ορθά το κινητό σας τηλέφωνο στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας.)
  • Με την αγορά της προσφοράς αυτής θα λάβετε ΑΜΕΣΑ το κουπόνι σας (Το κουπόνι θα το βρείτε πάνω δεξιά μέσα στο "Οι Παραγγελίες μου") επίσης θα λάβετε SKROUTZ COUPON SMS.
  • Το κουπόνι είναι απαραίτητο να εκτυπωθεί και να προσκομιστεί σε έντυπη μορφή στην επιχείρηση ή απλά δείχνοντας το SKROUTZ COUPON SMS.