Βάμμα πρόπολης 30ml «Όρος Μαχαιρά»

SKU
10668
Ειδική Τιμή 9,00 € Κανονική τιμή 11,00 €
Παράδοση σε 1-4 ημέρες
Oros Maxaira
Αποστολή σε CYΥπολόγισε
Συνεργάτης
orosmaxaira-products

Βάμμα πρόπολης 30ml «Όρος Μαχαιρά»

Το βάμμα πρόπολης είναι ένα αλκοολούχο διάλυμα από αλκόολ και πρόπολη, και ένα φυσικό αντισηπτικό θαύμα. Η λήψη βάμματος πρόπολης καθημερινά σε μικρές δόσεις μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος έναντι βακτηρίων, μυκήτων και ιών, συμπεριλαμβανομένης της γρίπης. Σε αντίθεση με τα φάρμακα που προσβάλλουν τόσο τα ευεργετικά βακτήρια όσο και τα επιβλαβή, το βάμμα πρόπολης προσβάλλει μόνο τα επιβλαβή για την υγεία μας βακτήρια και γενικά δεν επηρεάζεται από τις διάφορες βακτηριακές μεταλλάξεις τους. Το βάμμα πρόπολης «Όρος Μαχαιρά» παρασκευάζεται στο εργαστήριο μας με πρώτες ύλες το αλκόολ και πρόπολη από τα μελίσσια των μελισσοκόμων μας.

Τι είναι η πρόπολη


Η πρόπολη είναι ένα από τα πολλά προϊόντα που παράγει η μέλισσα. Η πρόπολη χρησιμοποιείται για δύο λόγους από τις μέλισσες. Από τη μία για να στεγανοποιήσει την κυψέλη αλλά και για να αποστειρώσει το εσωτερικό της. Οι μέλισσες δημιουργούν την πρόπολη συλλέγοντας ρητινώδεις εκκρίσεις από τους φλοιούς των φυτών και τις αναμειγνύουν με το κερι και τη γύρη και διάφορα άλλα ένζυμα. Η ανάμειξη αυτή δίνει ένα φυσικό θησαυρό για την υγεία μας.

Η πρόπολη έχει εντυπωσιακή χημική σύσταση πράγμα που την κάνει εξαιρετική για τον ανθρώπινο οργανισμό. Η ρητίνη, τα αιθέρια έλαια, η γύρη είναι λίγα μόνο από τα συστατικά της. Έχει επίσης αρωματικές ουσίες, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία που όλα μαζί την κάνουν ένα εξαιρετικό φυσικό προϊόν. Η χρήση της σε μορφή βάμματος (συνδυασμός με καθαρή αλκοόλη) μας δίνει τη δυνατότητα χρήσης της σε πολλές περιπτώσεις τόσο για θεραπευτικούς όσο και για προληπτικούς λόγους.

Ιδιότητες / οφέλη


Η πρόπολη έχει αναγνωριστεί από τα αρχαία χρόνια για τη σημασία της στην προστασία τους ανθρώπινου οργανισμού. Ο συνδυασμός της με καθαρή αλκοόλη μπορεί να μας προσφέρει τα πιο κάτω:

μας προστατεύει από παθογόνα βακτήρια, ιούς και μύκητες
έχει αντιφλεγμονώδη δράση
Οι ιδιότητες αυτές της πρόπολης οφείλονται στην περιεκτικότητά της σε φλαβονοειδή. Συνοπτικά η πρόπολη είναι ένα φυσικό συστατικό το οποίο ενισχύει την άμυνα του οργανισμού ενάντια σε πολλές απειλές για το ανοσοποιητικό μας σύστημα.

Δοσολογία


ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ: Ξεκινήστε με μικρές δόσεις (1 πάτημα σπρέι) τρεις φορές τη μέρα. Συνεχίστε με μεγαλύτερες δόσεις (2-3 πατήματα σπρέι) τρεις φορές από τη 2η ημέρα. Είναι καλό να αυξήσετε και την ποσότητα νερού που πίνετε κατά τη διάρκεια χρήσης της πρόπολης. Σταματάτε όταν αρχίσουν τα συμπτώματα να υποχωρούν. Το βάμμα πρόπολης είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό όταν χρησιμοποιείται στα αρχικά στάδια εμφάνισης των συμπτωμάτων. Για παιδια κάτω των δώδεκα καλό είναι να διαλύεται μαζί με ένα τρίτο του ποτηριού νερό.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ: Για τοπική χρήση θα πρέπει να εφαρμόζεται άμεσα πάνω στο δέρμα, δύο έως τρεις φορές την ημέρα μέχρι να υποχωρήσουν τα συμπτώματα. Για παιδιά κάτω των δώδεκα χρονών καλό είναι να δίνεται μέσω μίας μπατονέτας. Να μην χορηγείται απευθείας με το σπρέι.

Κίνδυνοι/Παρενέργειες


Αν είστε έγκυος ή θηλάζετε συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν πάρετε πρόπολη
Άτομα αλλεργικά στο μέλι, τη γύρη των μελισσών, το βασιλικό πολτό, τα κωνοφόρα ή τις λεύκες δεν πρέπει να χρησιμοποιούν πρόπολη, εκτός εάν εξετάζονται πρώτα από έναν αλλεργιολόγο.
Σημαντικό: Η πρόπολη λεκιάζει. Είναι πολύ σημαντικό να είστε προσεκτικοί κατά τη χρήση της για να μην καταστρέψετε τα ρούχα σας. Επίσης, σε περίπτωση που χρησιμοποιήσετε κάποιο ποτήρι με νερό (για τα παιδιά) υπάρχει περίπτωση να λεκιάσει το ποτήρι.

Φυλασσεται σε δροσερό μέρος


*Το βάμμα πρόπολης είναι ένα εξαιρετικό φυσικό προϊόν το οποίο προστατεύει τον οργανισμό μας και βοηθά στην ίαση πολλών ασθενειών. Σε καμία περίπτωση όμως δεν συνιστούμε τη χρήση της αντι φαρμάκων τα οποία σας συνιστά ο γιατρός σας. Πάντα ακολουθούμε τις οδηγίες του γιατρού μας. Καλό είναι να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας ακόμη και για το συνδυασμό του βάμματος πρόπολης με άλλα φάρμακα.

Περισσότερες Πληροφορίες
Partnerorosmaxaira-products
0
Rating:
0% of 100
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό