Τι θα επωφεληθείς
Κλασικός καθαρισμός με ατμό. Το δέρμα ιδρώνει, μαλακώνει και γίνεται η εξαγωγή σμήγματος με το χέρι. Διατήρηση της υγείας της επιδερμίδας.
 
Ακολουθεί η χρήση dermabrasion με νερό υπό πίεση και διαμάντι για διοχέτευση στο δέρμα διάφορων ουσιών, αναλόγως των αναγκών του δέρματος.
Μασάζ στον αυχένα, λαιμό, πρόσωπο και κεφάλι για χαλάρωση!!!!
 
Διαρκεια 75 λεπτα

Τι είναι ο βαθύς καθαρισμός προσώπου και κάθε πόσο πρέπει να γίνεται?

Ο Βαθύς Καθαρισμός Προσώπου είναι η βασική θεραπεία περιποίησης για όλους τους τύπους δέρματός και για όλες τις ηλικίες. Με τον βαθύ καθαρισμό έχουμε στόχο να απομακρύνουμε τους ρίπους, τα νεκρά κύτταρα και την περίσσεια του σμήγματός από το δέρμα.

Όταν ο Βαθύς Καθαρισμός δεν γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα ,ανάλογα με τον τύπο δέρματός, τότε φράζουν οι πόροι και η λιπαρότητα αρχίζει να διαχέεται στην κεράτινη στοιβάδα της επιδερμίδας, εμποδίζοντας την άδηλη αναπνοή (ανταλλαγή νερού και οξυγόνου με την ατμόσφαιρά). Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το δέρμα να μην μπορεί να ενυδατωθεί σωστά, να μην απορροφά τις καλλυντικές κρέμες, να ‘’πετάει’’ περισσότερα και συχνότερα σπυράκια, να δημιουργούνται εσωτερικές φλεγμονές ή κοκκινίλες, να αυξηθούν οι ευρυαγγείες κυρίως στο μήλα και το δέρμα να φαίνεται μονίμως θαμπό και κουρασμένο.

Μετά τον Βαθύ Καθαρισμό, σε διάστημα 15 με 20 μέρες που στο δέρμα θα βελτιωθούν όλες οι εσωτερικές λειτουργίες όπως η οξυγόνωση, η ενυδάτωση και η αποτοξίνωση, το δέρμα θα γίνει πιο όμορφο, φωτεινό, λαμπερό και υγιές.

Η συχνότητα που πρέπει να γίνεται ο Βαθύς Καθαρισμός Προσώπου εξαρτάται από τον τύπο του δέματος. Έτσι:

 • Κανονικό δέμα: 1 φορά το χρόνο
 • Μικτό δέρμα: 2-3 φορές το χρόνο
 • Ξηρό δέρμα: Κάθε 1 με 2 χρόνια
 • Λιπαρό δέρμα: Κάθε 2 μήνες
 • Ακνεϊκό δέρμα: Κάθε 20-30 μέρες μέχρι να αποκατασταθεί η ακμή

Πώς γίνεται ο Βαθύς καθαρισμός προσώπου?

Τα στάδια θεραπείας του Βαθύ Καθαρισμού Προσώπου είναι:

 • Απομάκρυνση του μακιγιάζ
 • Peeling μηχανικό ή Peeling με οξέα ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος
 • Τοποθέτηση ειδικού προϊόντος μάσκας με ένζυμα ή ορού με οξέα τα οποία βοηθούν στην ρευστοποίηση του σμήγματος
 • Ατμός για 20 λεπτά
 • Εξαγωγή σμήγματος
 • Αποστείρωση του δέρματος με υψίσυχνα ρεύματα και άλλα αντισυπτικά προϊόντα
 • Ολοκληρωμένη θεραπεία ενυδάτωσης, αντιγήρανσης ή ρύθμισης λιπαρότητας ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος

Ποιόν πρέπει να εμπιστεύομαι για τον καθαρισμό προσώπου?

Για την βασική αυτή περιποίηση του δέρματος σας , πρέπει να εμπιστεύεστε μόνο Αισθητικούς που έχουν πτυχίο ΤΕΙ Αισθητικής και Κοσμετολογίας και έχουν άδεια λειτουργίας του χώρου τους , που πληροί όλες τις προδιαγραφές.

Ο βαθύς καθαρισμός δεν είναι ιατρική πράξη και δεν χρειάζεται να γίνεται σε ιατρεία από ιατρούς, καθώς πραγματοποιείται σε υγιές δέρμα και δεν χρειάζεται χρήση φαρμάκων.

Από την άλλη δεν πρέπει να γίνεται στο σπίτι σας ή σε χώρους που δεν πληρούν τις προδιαγραφές και δεν έχουν άδεια εργαστηρίου Αισθητικής καθώς υπάρχει πάντα έντονος ο κίνδυνος από λάθος χειρισμούς ή από χρήση μη αποστειρωμένων εργαλείων να γίνει επιμόλυνση του δέρματος με στρεπτόκοκκο, σταφυλόκοκκο, προπιονικό βακτηρίδιο της ακμής κ.ά.

Αφήνει σημάδια μετά?

Επειδή ο Βαθύς Καθαρισμός Προσώπου θα γίνει από εξειδικευμένο αισθητικό και θα χρησιμοποιηθούν ειδικές τεχνικές, προϊόντα και μηχανήματα τα οποία θα βοηθήσουν στη ρευστοποίηση του σμήγματος και στην ευκολότερη εξαγωγή του, δεν αφήνει σημάδια στο δέρμα. Μπορεί σε ένα λιπαρό δέρμα να υπάρχει μια ήπια ερυθρότητα η οποία θα φύγει μέσα σε διάστημα 6-8 ωρών.

Αν κάνω συχνούς Καθαρισμούς Προσώπου θα αυξηθούν και θα μεγαλώσουν οι πόροι?

Αν κάποιος κάνει συχνούς Καθαρισμούς Προσώπου τους οποίους τους συνοδεύουμε και με τις κατάλληλες θεραπείες αποκατάστασης, όχι μόνο δεν θα αυξηθούν και θα μεγαλώσουν οι πόροι αλλά θα βλέπει και μεγάλη βελτίωση στην εικόνα και στην υφή του δέρματος μετά από κάθε θεραπεία.

Αντιθέτως όταν σε ένα πόρο, ένα μαύρο στίγμα παραμένει για μεγάλο χρονικό διάστημα, τότε σπάνε οι ελαστικοί δεσμοί του, με αποτέλεσμα όταν θα αφαιρεθεί το μαύρο στίγμα ο πόρος να μην μπορέσει να επανέλθει και να παραμείνει διασταλμένος και ανοιχτός. Η λύση λοιπόν για να μην έχουμε ανοιχτούς και διεσταλμένους πόρους είναι να κάνουμε συχνούς Καθαρισμούς Προσώπου και να μην αφήνουμε το σμήγμα να συσσωρεύεται στους πόρους.

Τι πρέπει να προσέχουμε μετά τον Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου?

Μετά τον Βαθύ Καθαρισμό θα πρέπει τις επόμενες 2-3 μέρες να είμαστε πιο προσεκτικοί στην υγιεινή και την καθαριότητα του δέρματος μας.

 • Την ίδια μέρα να μην ιδρώσουμε πολύ στο γυμναστήριο και μην ακουμπήσουμε βρώμικες πετσέτες ή επιφάνειες.
 • Να μην χρησιμοποιήσουμε βαρύ μακιγιάζ και κυρίως make up με σύνθεση που φράζει τους πόρους. Αντίθετα καλυπτικό προϊόν με ελαφριά σύνθεση όπως μία BB cream ή CC creamκαι ένα ελαφρύ μακιγιάζ μπορεί να εφαρμοστεί χωρίς πρόβλημα.
 • Αν έχουν χρησιμοποιηθεί peeling με οξέα κατά τη διάρκεια του καθαρισμού θα πρέπει να αποφεύγεται η ηλιοθεραπεία και να χρησιμοποιηθεί για 15 μέρες απαραίτητα αντηλιακό προσώπου.
 • Πρέπει να γίνει σωστή καθημερινή περιποίηση δέρματος.
  1. Καθημερινός καθαρισμός πρωί – βράδυ, το πρωί για να απομακρύνουμε τις τοξίνες που εκκρίνει το δέρμα κατά την διάρκεια της νύχτας και το βράδυ για να απομακρύνουμε τους ρύπους της ατμόσφαιρας και το μακιγιάζ. Έτσι θα διατηρηθεί περισσότερο και το αποτέλεσμα του βαθύ καθαρισμού του προσώπου.
  2. Χρήση peeling προσώπου και μάσκας προσώπου τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα.
  3. Χρήση ενυδατικής κρέμας το πρωί και χρήση αντιοξειδωτικής ή αντιγηραντικής κρέμας το βράδυ.
  4. Χρήση αντηλιακής κρέμας καθημερινά.
 • Θα πρέπει να αποφεύγονται θεραπείες που μπορεί ν α προκαλέσουν ελεγχόμενο τραυματισμό του δέρματος όπως Laser IPL, peeling με οξέα, θεραπείες RF προσώπου, για το επόμενο διάστημα μιας εβδομάδας.
 
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Συνεργάτης: Effleurage Beauty & Spa
Πόλη: Λευκωσία
Όροι:
Ημερομηνία λήξης κουπονιού: Ισχύει μέχρι και 2 μήνες από την ημερομηνία αγοράς του.

 • Μπορούν να αγοραστούν και να χρησιμοποιηθούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη.
 • Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου με Ατμό (Χρήση Dermabrasion με Νερό υπό Πίεση και Διαμάντι) & Μασάζ σε Αυχένα, Λαιμό, Πρόσωπο και Κεφάλι για Χαλάρωση.
 • Απαιτείται τηλεφωνική κράτηση στο τηλέφωνο της επιχείρησης. Το τηλέφωνο θα το λάβετε αφού κάνετε την αγορά 
 • Το κουπόνι είναι απαραίτητο να εκτυπωθεί και να προσκομιστεί σε έντυπη μορφή στην επιχείρηση ή απλά δείχνοντας το SKROUTZ COUPON SMS.