Βιολογικός Καθαρισμός Στρώματος! Από την D.M Building Care LTD με Κατ' Οίκον Εξυπηρέτηση!!

SKU
7454
Ειδική Τιμή 20,00 € Κανονική τιμή 30,00 €
 
Συνεργάτης
D.M BUILDING CARE LTD

Βιολογικός Καθαρισμός Στρώματος! Από την D.M Building Care LTD με Κατ' Οίκον Εξυπηρέτηση!!

Τι θα επωφεληθείς

Απαλλαγείτε από μικρόβια, ιούς, βακτήρια και μικροοργανισμούς, διάφορους λεκέδες στα στρώματα, ιδρώτα, μούχλα, σκόνη και άλλες ακαθαρσίες και βάλτε τέλος στις αλλεργίες! Επιπλέον θα γίνει ψεκασμός του στρώματος με το βιολογικό ΣΠΡΕΫ Mattress Cleaning. Απολαύστε Καθαρό και Υγιεινό ύπνο με το υψηλής τεχνολογίας σύστημα καθαρισμού στρωμάτων της εταιρείας D.M Building Care Ltd με κατ' οίκον εξυπηρέτηση σε Λευκωσία και Λάρνακα.

€20 από €30 για 1 Ολοκληρωμένο Επαγγελματικό Βιολογικό (shampoo) Καθαρισμό Ενός Μονού Στρώματος ή οποιουδήποτε Καναπέ (Μονοθέσιος)
€32 από €45 για 1 Ολοκληρωμένο Επαγγελματικό Βιολογικό (shampoo) Καθαρισμό Ενός Διπλού Στρώματος.

Ισχύε μόνο για Λευκωσία

mattress cleaning cyprus - dm building care



Βιολογικός καθαρισμός στρωμάτων
Σύμφωνα με έρευνες, το στρώμα του κρεβατιού είναι ένα από τα σημεία του σπιτιού που συγκεντρώνουν τα περισσότερα μικρόβια, ακάρεα και επιβλαβείς μικροοργανισμούς. Ο καθαρισμός στρώματος είναι απαραίτητη διαδικασία, για να εξασφαλίσεις την υγιεινή του στρώματός σου και ο βιολογικός καθαρισμός στρωμάτων από ειδικούς αποτελεί τον πιο σίγουρο τρόπο, για να πετύχεις το στόχο σου.

Ο βιολογικός καθαρισμός στρώματος μπορεί να σου προσφέρει έναν πιο υγιεινό ύπνο, αλλά και να βοηθήσει στο να διατηρηθεί σε άριστη κατάσταση το στρώμα σου, για περισσότερα χρόνια. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν την επαγγελματική βοήθεια για τον καθαρισμό του στρώματος του κρεβατιού τους, αναγνωρίζοντας τα οφέλη που προσφέρει. Οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας είναι έτοιμοι να σου προσφέρουν το αποτέλεσμα που χρειάζεσαι.

Πόσο συχνά πρέπει να γίνεται ο ολοκληρωμένος καθαρισμός στρώματος;
Ίσως να μην το συνειδητοποιούμε, αλλά στο στρώμα του καναπέ ή του κρεβατιού περνάμε πολύ χρόνο, χωρίς να σκεφτόμαστε ότι μπορεί να φέρουν κάποιο κίνδυνο για την υγεία μας. Ειδικά το να εμφανιστούν ακάρεα, είναι ένας πολύ ρεαλιστικός κίνδυνος που μπορεί να αντιμετωπίσεις, τουλάχιστον μια φορά μέσα σε λίγα χρόνια.

Οι ειδικοί συστήνουν να γίνεται καθαρισμός στρώματος, τουλάχιστον μια φορά το χρόνο, έτσι ώστε να αποφεύγεις πιθανές μολύνσεις από επιβλαβείς μικροοργανισμούς. Ο βιολογικός καθαρισμός στρωμάτων μπορεί να βοηθήσει και στο να απομακρύνεις δύσκολους λεκέδες και δυσάρεστες οσμές, από ιδρώτα, αίμα, ακόμα και ούρα. Αυτός είναι και ο λόγος, για τον οποίο ο βιολογικός καθαρισμός συστήνεται και για βρεφικά κρεβάτια.

Πώς να διατηρείς τα στρώματα καθαρά μετά το βιολογικό καθαρισμό;
Η καθαριότητα είναι πάντα ένας χρήσιμος σύμμαχος, στην προσπάθειά σου να διατηρήσεις την υγιεινή των στρωμάτων σου. Ωστόσο, ο βιολογικός καθαρισμός στρώματος δύσκολα γίνεται συχνά και κάτι πρέπει να κάνεις, για να διατηρείς το στρώμα σου σε καλή κατάσταση.

Μερικές απλές ενέργειες που μπορείς να κάνεις, για να διατηρείς το στρώμα καθαρό, ανάμεσα σε βιολογικούς καθαρισμούς, είναι:

1. Σκούπισε το στρώμα με ηλεκτρική σκούπα. Ένας εύκολος τρόπος για καθαρισμό στρώματος, όσο περίεργο και αν σου φαίνεται, είναι με την ηλεκτρική σκούπα. Χρησιμοποίησε τη, για να περάσεις όλες του τις επιφάνειες και μην ξεχάσεις τις γωνίες και τα πλαϊνά του.

2. Γύρισε το από την αντίθετη πλευρά. Ένας άλλος απλός τρόπος για να κρατήσεις το στρώμα σου σε καλή κατάσταση είναι να φροντίζεις να το αναποδογυρίζεις συχνά. Έτσι, δε θα προλαβαίνουν να δημιουργηθούν δύσκολοι λεκέδες που δε θα φεύγουν, αλλά και θα διατηρήσει καλύτερα το σχήμα του.

3. Αέρισε το συχνά. Για ένα καθαρό στρώμα είναι σημαντικό να το αφήνεις να αναπνέει και ανά τακτά χρονικά διαστήματα να το βγάζεις στον ήλιο. Ο αέρας και το φως το ήλιου είναι από τους χειρότερους εχθρούς των μικροβίων και επομένως ένας από τους καλύτερους συμμάχους του βιολογικού καθαρισμού.

Ωστόσο, καμία από αυτές τις μεθόδους δεν προσφέρουν ριζική λύση και δεν αντικαθιστά τον επαγγελματικό καθαρισμό στρώματος. Αν, μάλιστα, ζεις σε μεγάλη πόλη, οι ρύποι και τα μικρόβια στην ατμόσφαιρα επιδεινώνουν το πρόβλημα. Έτσι, ο βιολογικός καθαρισμός στρώματος θεωρείται πολύ σημαντικός, για να κοιμάσαι ήσυχα.


D.M BUILDING CARE LTD

Η D.M BUILDING CARE LTD διαθέτει πολύχρονη εμπειρία στον τομέα της διαχείρισης, καθαριότητας και συντήρησης κτηρίων. Η εταιρεία ασχολείται επαγγελματικά με την εξυπηρέτηση της διαχείρισης παντός είδους κτηρίων, κυρίως πολυκατοικιών, συγκροτημάτων, επαγγελματικών χώρων, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα αναγκών και δραστηριοτήτων.

Στόχος της D.M BUILDING CARE από την ίδρυση της είναι η προσήλωση στην τελειότητα. Η D.M BUILDING CARE στοχεύει στην προσφορά ολοκληρωμένων λύσεων διαχείρισης κτηρίων ανταποκρινόμενες στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών μας.

Το στοίχημα που καθημερινά κερδίζουμε στις κτιριακές μονάδες την ευθύνη των οποίων έχουμε αναλάβει, αποδεικνύει ότι εκτός από την εμπειρία, το εξειδικευμένο προσωπικό σε κάθε κλάδο και την γνώση όλων των θεμάτων που αφορούν την διαχείριση, βασίζεται στις σχέσεις εμπιστοσύνης που αναπτύσσονται μεταξύ μας, μέσα από την καθημερινή επαφή μας με εσάς και τη συνεχή παρουσία μας, με απαντήσεις σε κάθε σας ερώτημα.

Περισσότερες Πληροφορίες
PartnerD.M BUILDING CARE LTD
coupons terms

Ημερομηνία λήξης κουπονιού: Ισχύει μέχρι και 2 μήνες από την ημερομηνία αγοράς του.

  • Η τιμή της προσφορά αυτής ισχύει ΜΟΝΟ με την αγορά του κουπονιού από το Skroutz.com.cy
  • Μπορούν να αγοραστούν και να χρησιμοποιηθούν Απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη.
  • Ισχύει μόνο για Λευκωσία
  • Απαιτείται τηλεφωνική κράτηση στο τηλέφωνο της επιχείρησης που θα λάβετε δωρεάν με SKROUTZ COUPON SMS.
  • Με την αγορά της προσφοράς αυτής θα λάβετε ΑΜΕΣΑ το κουπόνι σας (Το κουπόνι θα το βρείτε πάνω δεξιά μέσα στο "Οι Παραγγελίες μου") επίσης θα λάβετε SKROUTZ COUPON SMS.
  • Το κουπόνι είναι απαραίτητο να εκτυπωθεί και να προσκομιστεί σε έντυπη μορφή στην επιχείρηση ή απλά δείχνοντας το SKROUTZ COUPON SMS.
0
Rating:
0% of 100
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό