Αιθέριο Bio Stores - Καταστήματα Βιολογικών Προϊόντων!

Αιθέριο Bio Stores - Καταστήματα Βιολογικών Προϊόντων!

Γνωρίστε την Επιχείρηση 

Τα καταστήματα βιολογικών προϊόντων Αιθέριο Bio Stores είναι η πρώτη και μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων βιολογικών προϊόντων στην Κύπρο. Φέρνει καθημερινά φρέσκα και υγιεινά προϊόντα στο τραπέζι σας.
 
Με όλη μας την αγάπη και με θετική ενέργεια, συγκεντρώνουμε βιολογικά φρούτα και λαχανικά από περισσότερους από 40 Κύπριους παραγωγούς. Επιπλέον εισάγουμε μια μεγάλη ποικιλία βιολογικών προϊόντων και προϊόντων ειδικής διατροφής, ώστε να καλύπτουμε όλες σας τις ανάγκες.
 
Η ποικιλία μας περιλαμβάνει πλέον των 10.000 προϊόντων, από φρέσκο κρέας και κατεψυγμένο ψάρι μέχρι μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων χωρίς γλουτένη, προϊόντων κατάλληλων για χορτοφάγους και πολλά άλλα.
 
Το εκπαιδευμένο μας προσωπικό στα καταστήματά στελεχώνεται από λειτουργούς εξυπηρέτησης αλλά και από διαιτολόγους – διατροφολόγους, οι οποίοι είναι στην διάθεσή σας με τις γνώσεις και τις συμβουλές τους να σας καθοδηγήσουν στην καλύτερη επιλογή. Είναι δε διαθέσιμοι να σας βοηθήσουν να χτίσετε το προσωπικό σας πρόγραμμα διατροφής, χωρίς χρέωση!
 
Με 10 καταστήματα σε Λευκωσία και Λεμεσό σας φροντίζουμε να παραμένετε σε φόρμα όπου και να βρίσκεστε, στο σπίτι, στην δουλειά ή στις διακοπές!
 
Όνομα επιχείρησης: Αιθέριο Bio Stores
 
Διεύθυνση:
SANA INVESTMENTS LTD, 320 Limassol Avenue, Nisou Industrial Area
Nicosia 2571, CYPRUS
P.O. BOX 12070-2340 Nicosia
 
Τηλέφωνο: 22 028498
 
Fax: 22 028499
 
 
Visit Facebook: Visit Us On Αιθέριο Bio Stores