Αυθεντικά Παραδοσιακά Αλλαντικά Διοσμάτι

Αυθεντικά Παραδοσιακά Αλλαντικά Διοσμάτι

Γνωρίστε την Επιχείρηση 

ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ «ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΠΛΑΤΑΝΙΚ ΛΤΔ – ΔΙΟΣΜΑΤΙ»

1966 - 1996
Η παραγωγή των αλλαντικών έχει οικογενειακή ιστορία που ξεπερνάει τα 100 χρόνια. Πριν την δημιουργία της εταιρείας λειτουργούσε ως συνεταιρισμός στον οποίο μετείχαν ο Γεώργιος Σάββα, ο Ευστάθιος Σπετσιώτης και ο Ευστάθιος Αχιλλέα (Βελής) ο άνθρωπος που μετάδωσε της τεράστιες εμπειρίες και την τεχνογνωσία του όπως και τις παραδοσιακές συνταγές από την προηγούμενη γενιά στις επόμενες.

1996
Η εταιρεία Αλλαντικά Πλατανίκ ΛΤΔ υπό την σημερινή της μορφή λειτουργεί από το 1989, ως οικογενειακή επιχείρηση και εργοδοτεί 3-5 άτομα. Διατηρεί το εργαστήρι της στην Πλατανιστάσα, από όπου πηγάζει και το όνομα της. Ασχολείται με την παραγωγή χωριάτικων παραδοσιακών αλλαντικών (λουκάνικα, παστουρμάς, μπέικον, λούντζα, χοιρομέρι, κ.α.) με τον παραδοσιακό τρόπο κατασκευής τους, υγιεινά, χωρίς την χρήση συντηρητικών και πάντα με αυστηρό υγειονομικό έλεγχο.

2016-2018
Ιδρύεται η Εμπορική Επωνυμία "Αλλαντικά Διοσμάτι" και δημιουργούνται υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, με σκοπό την αύξηση της παραγωγής Αλλαντικών.

Ποίοι Είμαστε
Στα Αλλαντικά Διοσμάτι παράγουμε αυθεντικά παραδοσιακά Αλλαντικά με τον ίδιο τρόπο και αυθεντική συνταγή που κληρονομήσαμε απο τις παλαιότερες γενιές.
Κάτω απο αυστηρό υγειονομικό έλεγχο και πιστοποίηση HACCP, συνεχίζουμε τον παραδοσιακό τρόπο παραγωγής Αλλαντικών, στο χωριό Πλατανιστάσα της επαρχίας Λευκωσίας.
Πρόσφατα ξεκινήσαμε την λειτουργία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος με σκοπό να εξυπηρετήσουμε καταναλωτές σε όλη την Κύπρο.

Εταιρικό Προφίλ
Τα Αλλαντικά Διοσμάτι είναι εμπορική επωνυμία της εταιρείας "Αλλαντικά Πλατανίκ ΛΤΔ"

Όνομα επιχείρησης: ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΠΛΑΤΑΝΙΚ ΛΤΔ
Διεύθυνση: Γρηγόρη Αυξεντίου 73, Πλατανιστάσα 2755, Λευκωσία, Κύπρος
 
Τηλέφωνα: 99 643761 ή 22 652440
 
Visit Facebook: Visit Us On Facebook
 
 

WebShop ot Skroutz: https://www.skroutz.com.cy/1main_products/biologika-proionta/allantika/diosmati.html


ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ WHAT’S ΟΝ CYPRUS

 

Το What's On Cyprus ανήκει στον ίδιο όμιλο διαδικτυακών έργων που βρίσκεται και η αγαπημένης σας ιστοσελίδας www.skroutz.com.cy

 

Το What's On Cyprus είναι η Μεγαλύτερη Κυπριακή Εξειδικευμένη Ιστοσελίδα Αποκλειστικά για: Νέα Εστιατόρια, Νέες Καφετέριες, Νέα Μπαράκια, Νέα Καταστήματα, Νέες Επιχειρήσεις, Τρέχοντα Events και Εκπαιδευτικά Σεμινάρια, Νέα Προϊόντα και τις Νέες Υπηρεσίες.