Αγοράστε τους φακούς επαφής σας online! Ηλεκτρονικό Κατάστημα FAKOIEPAFHS.com

Αγοράστε τους φακούς επαφής σας online! Ηλεκτρονικό Κατάστημα FAKOIEPAFHS.com

Αγοράστε τους φακούς επαφής σας online

φακοι επαφης κυπρο - προσφορες - contact lenses cyprus - skroutz.com.cy

Γνωρίζουμε πως κάτι τέτοιο ίσως να σας φαίνεται περίεργο. Να αγοράζετε φακούς επαφής από ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Στην περίπτωση μας, όμως, πιστέψτε μας δεν είναι. Μπορείτε να αγοράσετε μέσα από μια μεγάλη γκάμα γνωστών μηνιαίων φακών επαφής στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Προσφέρουμε όλες τις μάρκες και επώνυμους φακούς επαφής σε καταπληκτικές τιμές.

Υπερηφανευόμαστε πως παρέχουμε σωστή ποιότητα υπηρεσιών και προϊόντων, άμεση εξυπηρέτηση και γρήγορη παράδοση μέσω κούριερ ACS. Τα μεταφορικά είναι ελάχιστα. Παραδίδουμε τους φακούς σας επαφής Παγκύπρια με παράδοση την επόμενη ημέρα. Οι αγαπημένοι σας φακοί επαφής σε προσφορές για την καλή σας εξυπηρέτηση.

Τι μπορώ να παραγγείλω από το κατάστημα σας;

Θέλετε να παραγγείλετε τους φακούς σας επαφής για το μήνα; Ή απλά ένα ημερήσιο ζευγάρι; Μέσω της ιστοσελίδας μας fakoiepafhs.com μπορείτε να παραγγείλετε μηνιαίους και ημερήσιους φακούς επαφής με τις καλύτερες προσφορές τις αγοράς. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία μηνιαίων φακών μυωπίας σε καταπληκτικές τιμές. Από το Skroutz Κύπρου μπορείτε να αγοράστε επίσης και έγχρωμους φακούς επαφής. Έχουμε παράδοση στο χώρο των contact lenses στην Κύπρο με ικανοποιημένους πελάτες και άριστες κριτικές.

Αν θέλω έγχρωμους φακούς μπορώ να τους παραγγείλω από εσάς;

Γνωρίζουμε πως η αγορά φακών επαφής και μυωπίας online μπορεί να σας παραξενεύει. Ειδικά όταν προτίθεστε να αγοράσετε έγχρωμους φακούς. Θέλετε άριστη ποιότητα και φυσικά αποτελέσματα. Κάτι που σίγουρα θα το βρείτε στο κατάστημά μας. Διαθέτουμε όλες τις μάρκες και με εγγύηση χαμηλότερης τιμής. Το αποτέλεσμα θα είναι φυσικό και θα σας ταιριάζει. Οι καλύτεροι χρωματιστοί φακής επαφής που θα απογειώσουν την εμφάνιση σας βρίσκονται εδώ. Και όχι μόνο αυτό. Σε εμάς μπορείτε να βρείτε τους αγαπημένους σας έγχρωμους φακούς επαφής με προσθήκη βαθμών μυωπίας ή και όχι. Συνεχώς παρέχουμε προσφορές, σε τιμές που δεν διαθέτει κανένας άλλος στην Κύπρο.

Με ποιους τρόπους μπορώ να παραγγείλω τους φακούς μου;

Διαθέτουμε πολλούς τρόπους για να αγοράσετε και να παραγγείλετε τους αγαπημένους σας φακούς επαφής σε προσφορά. Μπορείτε να βάλετε τις παραγγελίες σας online στην ιστοσελίδα μας www.fakoiepafhs.com Ή να παραγγείλετε μηνιαίους ή ημερήσιους, έγχρωμους ή μη φακούς επαφής, τηλεφωνικά. Οι τηλεφωνικές παραγγελίες σας γίνονται στο τηλέφωνο +357 97 620599. Τέλος, διευκολύνουμε τις αγορές. Σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να καταχωρήστε την παραγγελία που θέλετε μέσω Messenger. Απαντάμε σε κάθε σας ερώτημα άμεσα, γρήγορα και με έναν τρόπο που σας βολεύει.

Πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας αν έχω απορίες;

Για οποιαδήποτε απορία σας ή ερωτήσεις για την παραγγελία σας και την κατάσταση της παραγγελίας διαθέτουμε πολλούς τρόπους επικοινωνίας. Ήμαστε πάντοτε διαθέσιμοι για την εξυπηρέτησή σας. Οι συνεργάτες μας είναι πάντα δίπλα σας. Είτε τηλεφωνικά είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είτε μέσω Messenger. Χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.

Γιατί να προτιμήσω το δικό σας κατάστημα;

Γιατί υπερηφανευόμαστε πως θα έχετε στην πόρτα σας, σε όποιο σημείο της Κύπρου και να βρίσκεστε, την καλύτερη ποιότητα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Παραγγείλετε επώνυμους φακούς επαφής και μυωπίας από εμάς με παράδοση την επόμενη μέρα. Εγγυούμαστε τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Με ποικιλία από μάρκες και προσφορές εγγυούμαστε πως θα μείνετε ικανοποιημένοι.

φακοί επαφήσ με χρώμα | ημερήσιοι φακοί επαφήσ | μηνιαιοι φακοι επαφησ


Γνωρίστε την Επιχείρηση 

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα FAKOIEPAFHS.com θα βρείτε επώνυμους φακούς επαφής, Υγρά Φακών Επαφής στις χαμηλότερες τιμές στην Κύπρο!
 
Όλες οι παραγγελίες στο FAKOIEPAFHS.com γίνονται τηλεφωνικώς! Απλά τηλεφωνήστε στο +357 97 620599 και καταχωρήστε την παραγγελία σας! 
 
Η Πληρωμή της παραγγελίας σας γίνετε κατά την παράδοση (με αντικαταβολή) μέσω ACS Courier με €1 έχτρα χρέωση.
 
Το FAKOI EPAFHS.com επενδύει συνεχώς στην ποιότητα και την εξυπηρέτηση και μόνιμα χαμηλές τιμές!
 
Όνομα επιχείρησης: FAKOIEPAFHS.com
 
Τηλέφωνο: 97 620599
 
 
 
Φακοί επαφής - ‎Μηνιαίοι μυωπίας - ‎Έγχρωμοι φακοί επαφής - Skroutz.com.cy
Φακοί επαφής - ‎Μηνιαίοι μυωπίας - ‎Έγχρωμοι φακοί επαφής - Skroutz.com.cy
Φακοί επαφής - ‎Μηνιαίοι μυωπίας - ‎Έγχρωμοι φακοί επαφής - Skroutz.com.cy 
Φακοί επαφής - ‎Μηνιαίοι μυωπίας - ‎Έγχρωμοι φακοί επαφής - Skroutz.com.cy

Φακοί επαφής βάσει προγράμματος αντικατάστασης - fakoiepafhs.com

Το πρόγραμμα αντικατάστασης αναφέρεται στο χρονικό διάστημα που ένα ζευγάρι φακών μπορεί να φορεθεί με ασφάλεια πριν από την απόρριψη. Οι περισσότεροι φακοί επαφής προορίζονται να αφαιρούνται κάθε βράδυ και να απορρίπτονται ή να καθαρίζονται και να αποθηκεύονται. Οι ημερήσιοι φακοί προορίζονται να απορρίπτονται στο τέλος κάθε ημέρας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε μια ποικιλία ημερήσιων, δεκαπενθημέρων και μηνιαίων φακών. Μερικοί από τους έγχρωμους φακούς μας έχουν αντικατάσταση 90 ημέρες ή 365 ημέρες, αλλά είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι όσο περισσότερο κρατάτε και φοράτε αυτούς τους φακούς, τόσο μεγαλύτερος είναι ο κίνδυνος μόλυνσης.

Ημερήσιοι Φακοί – fakoiepafhs.com

Οι ημερήσιοι φακοί πρέπει να απορρίπτονται στο τέλος ημέρας και αποτελούν την υγιέστερη επιλογή για φακούς επαφής. Θα απολαύσετε την αίσθηση ενός φρέσκου, καθαρού ζευγαριού κάθε πρωί και δεν υπάρχει ανάγκη καθαρισμού και αποθήκευσης. Οι ημερήσιοι φακοί είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή για περιστασιακή χρηση ή όταν ταξιδεύετε.

Δεκαπενθήμεροι Φακοί - fakoiepafhs.com

Οι φακοί δύο εβδομάδων προσφέρουν έναν συμβιβασμό μεταξύ ημερήσιων και μηνιαίων φακών. Οι συγκεκριμένοι φακοί αντικαθίστανται συχνότερα από τους μηνιαίους, οπότε ο κίνδυνος μόλυνσης τους είναι χαμηλότερος και συχνά είναι πιο οικονομικά προσιτός από τους ημερήσιους φακούς.

Μηνιαίοι Φακοί - fakoiepafhs.com

Οι μηνιαίοι φακοί επαφής είναι η οικονομικότερη επιλογή. Ορισμένες μάρκες μηνιαίων φακών εγκρίνονται για περιστασιακή χρήση ή για εκτεταμένη χρήση, καθιστώντας τους μια ελκυστική επιλογή για άτομα που ταξιδεύουν συχνά ή απλά δεν θέλουν την ταλαιπωρία της καθημερινής φροντίδας των φακών. Αυτή η επιλογή χρήσης πρέπει πρώτα να συζητηθεί με τον οπτικό σας.

Κατανομή με βάση τον τύπο της διόρθωσης της όρασης
Οι φακοί επαφής μπορούν επίσης να ταξινομηθούν ανάλογα με το σκοπό τους.

Σφαιρικοί και ασφαιρικοί φακοί επαφής - fakoiepafhs.com

Οι σφαιρικοί και ασφαιρικοί φακοί επαφής είναι ίσως οι πιο συνηθισμένοι φακοί της αγοράς. Χρησιμοποιούνται για τη διόρθωση της κοντινής ορατότητας και της μακρινής. Με τους ασφαιρικούς φακούς επαφής μπορείτε να διορθώσετε ακόμη και το χαμηλό επίπεδο αστιγματισμού ή τα πρώτα στάδια της πρεσβυωπίας.

Αστιγματικοί (τορικοί) Φακοί - fakoiepafhs.com

Οι αστιγματικοι φακοί επαφής χρησιμοποιούνται για τη διόρθωση του αστιγματισμού. Αυτοί οι φακοί έχουν πιο περίπλοκο σχεδιασμό από τους τυπικούς σφαιρικούς ή ασφαιρικούς φακούς, επομένως απαιτείται λεπτομερής εξέταση και τοποθέτηση με τον οπτομετρητή σας. Η τεχνολογία των φακών Toric τους επιτρέπει να αυτο-σταθεροποιούν στο μάτι σας για να εξασφαλίσουν τέλεια όραση σε όλες τις αποστάσεις.

Πολυεστιακοί Φακοί (Multifocal) - fakoiepafhs.com

Οι πολυεστιακοί φακοί βοηθούν στη διόρθωση της πρεσβυωπίας, η οποία είναι μια κατάσταση που σχετίζεται με την ηλικία και προκαλεί θολή όραση. Εάν είστε στα σαράντα σας και αντιμετωπίζετε δυσκολίες στην ανάγνωση ή την εκτέλεση στενών εργασιών, μπορεί να είστε ένας τέλειος υποψήφιος για πολυεστιακούς φακούς επαφής. Αυτοί οι φακοί έχουν μια σειρά από παραμέτρους σε κάθε φακό για να διορθώσουν την όραση σε διάφορες αποστάσεις.

Έγχρωμοι Φακοί Επαφής - fakoiepafhs.com

Οι έγχρωμοι φακοί επαφής αλλάζουν το φυσικό χρώμα των ματιών σας σε διαφορετικούς βαθμούς και διατίθενται με ή χωρίς διοπτρική ισχύ. Οι έγχρωμοι φακοί μπορούν να αλλάξουν ελαφρώς ή να βελτιώσουν το φυσικό σας χρώμα ή να δώσουν μια δραματική εμφάνιση με φακούς καινοτομίας με μάτια γάτας και πολλά άλλα!