Γιατί έχετε κάθε λόγο να δημιουργήσετε έναν Skroutz Business λογαριασμό!

Γιατί έχετε κάθε λόγο να δημιουργήσετε έναν Skroutz Business λογαριασμό!

Έχετε επιχείρηση στην Κύπρο ή στην Ελλάδα;

fulfillment service cyprus E-Commerce Logistics Cyprus - Warehousing and Distribution Cyprus - trusted Fulfillment Service in cyprus - logistics companies in cyprus

Η πανδημία Covid-19 ώθησε πολλές Κυπριακές και Ελληνικές επιχειρήσεις να στραφούν στο ηλεκτρονικό εμπόριο, προκειμένου να συνεχίσουν απρόσκοπτα τις δραστηριότητές τους και να καταφέρουν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες της νέας πραγματικότητας, το κλείσιμο των φυσικών καταστημάτων του λιανεμπορίου. Η ανάγκη αυτή, βέβαια, έδωσε μία μεγάλη ώθηση στο e-commerce σε παγκόσμιο επίπεδο, οδηγώντας ακόμη πιο πολλές μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, να κάνουν το απαραίτητο βήμα προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Πολλές, λοιπόν, από τις επιχειρήσεις οι οποίες στράφηκαν στο e-commerce ή επένδυσαν περισσότερο στις online στρατηγικές πωλήσεών τους τον τελευταίο χρόνο, κατάφεραν να καταγράψουν σημαντικά κέρδη και να βγουν ακέραιες ή τουλάχιστον όχι ζημιωμένες από τις οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας του Covid-19, που ακόμη βιώνουμε. Και ένα από τα βασικά «μυστικά» της επιτυχίας τους, ήταν η υπηρεσία Fulfillment by Skroutz Cyprus (FBSC).


Τι είναι το Skroutz FBSC και γιατί αξίζει την προσοχή σας; στην περίπτωση που θέλετε να κάνετε τα πρώτα σας βήματα στο e-commerce το 2022 και να απευθυνθείτε στην Κυπριακή αγορά ή είστε ήδη πωλητές στην Skroutz Κύπρου; Πρόκειται ουσιαστικά για ένα πανευρωπαϊκό πρόγραμμα, το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις που βρίσκονται εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης, να αποστέλλετε τα προϊόντα σας σε πελάτες οι οποίοι βρίσκονται στην Κύπρο με την ίδια την Skroutz Κύπρου να αναλαμβάνει τόσο το κομμάτι της αποθήκευσης των προϊόντων σας στα κέντρα διανομής της, τόσο του πακεταρίσματος και μεταξύ άλλων, της αποστολής τους.

Συνεπώς, στην περίπτωση που επιθυμείτε να αναβαθμίσετε και να διευκολύνετε τώρα τη διαχείριση της ηλεκτρονικής σας επιχείρησης, αποκτώντας παράλληλα την ευκαιρία να διευρύνετε τον κύκλο εργασιών σας στην Κυπριακή αγορά και να δείτε τις πωλήσεις σας να ανεβαίνουν, έχετε κάθε λόγο να δημιουργήσετε και εσείς τον δικό σας Skroutz FBSC λογαριασμό.

Δείτε, λοιπόν, 4 λόγοι που εξηγούν το γιατί:

fulfillment service cyprus E-Commerce Logistics Cyprus - Warehousing and Distribution Cyprus - trusted Fulfillment Service in cyprus - logistics companies in cyprus

1. Η εξοικονόμηση χώρου και χρόνου και το μικρότερο κόστος

Χρησιμοποιώντας την υπηρεσία Fulfillment by Skroutz Cyprus (FBSC) θα εξοικονομείτε χώρο, αλλά και χρόνο. Αντί να νοικιάζετε, δηλαδή, αποθήκες για τα προϊόντα σας ή να μετατρέπετε τα ίδια σας τα σπίτια σε αποθήκες, θα έχετε τη δυνατότητα να προσπεράσετε αυτό το στάδιο, αφού η ίδια η Skroutz Κύπρου θα αναλάβει να φυλάξει τα προϊόντα σας, στις αποθήκες που διαθέτει στην Κύπρο και συγκεκριμένα στη Λευκωσία. Χάρη σε αυτή την επιλογή, θα απελευθερώσετε και το πρόγραμμά σας, τόσο από το κομμάτι της οργάνωσης των προϊόντων, όσο και ολόκληρης της διαδικασίας που σχετίζεται με την αποστολή σε κάποιον πελάτη. Διότι μέσω του FBSC, η Skroutz αναλαμβάνει κάθε στάδιο εξυπηρέτησης του πελάτη, μέσα από το δίκτυό της. Με λίγα λόγια, όχι μόνο φροντίζει ώστε να αποθηκεύει τα προϊόντα σας, αλλά μεταξύ άλλων, τα συσκευάζει, τα ελέγχει και τα στέλνει στους τελικούς αγοραστές, ενώ διαχειρίζεται παράλληλα και τις επιστροφές τους. Και όπως όλες συνεργαζόμενες επιχειρήσεις διαπιστώνουν, με την υπηρεσία Skroutz FBSC, εκτός από ταχύτερους χρόνους αποστολής, έχουν και χαμηλότερο κόστος παράδοσης Παγκύπρια με Courier χάρη στη διαπραγματευτική τακτική του Skroutz Κύπρου, χωρίς να χρειάζεται να πληρώνουν διαφορετικά, μεταβλητά τέλη για προμήθειες και αποστολές, ανάλογα με την περίσταση.

2. Η έτοιμη και μεγάλη πελατειακή βάση

Ένα προϊόν Skroutz FBSC έχει περισσότερες πιθανότητες να πωληθεί σε σχέση με ένα άλλο που δεν χρησιμοποιεί αυτή την υπηρεσία. Γιατί; Όχι μόνο διότι τα προϊόντα που φέρουν την ένδειξη Fulfilled by Skroutz Cyprus, βρίσκονται γενικότερα πιο ψηλά στις προτιμήσεις των αγοραστών -καθώς τηρείται η υπόσχεση γρήγορης παράδοσης μέσω του αξιόπιστου δικτύου της Skroutz- ή επειδή οι προσφορές Skroutz FBSC είναι περισσότερο ορατές στο Skroutz.com.cy, αλλά και διότι απευθύνονται σε μία έτοιμη βάση πελατών που έχει ως συνήθεια να αγοράζει online στην Κύπρο από το 2008. Πρόκειται για πελάτες οι οποίοι αισθάνονται περισσότερη ασφάλεια να κάνουν τις online αγορές τους, γνωρίζοντας πως τις πραγματοποιούν σε ένα ασφαλές και αξιόπιστο διαδικτυακό περιβάλλον, μέσα από το οποίο μπορούν να έχουν ταυτόχρονα πρόσβαση σε μία πληθώρα κριτικών και αξιολογήσεων. Ουσιαστικά, λοιπόν, αποκτώντας έναν Skroutz FBSC λογαριασμό, οι επιχειρήσεις έχουν πρόσβαση σε μία πραγματικά μεγάλη πελατειακή βάση και ταυτόχρονα, δίνουν τη δυνατότητα στους πελάτες τους να ολοκληρώνουν τις αγορές τους σε ένα περιβάλλον που ήδη εμπιστεύονται. Όλα αυτά ενώ παράλληλα όσοι είστε επιχειρηματίες θα έχετε την ευκαιρία και μόνο έτσι θα δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις για να ασχοληθείτε με το μέλλον της επιχείρησής σας.

fulfillment service cyprus E-Commerce Logistics Cyprus - Warehousing and Distribution Cyprus - trusted Fulfillment Service in cyprus - logistics companies in cyprus

3. Η ελευθερία επιλογών και κινήσεων

Εύλογα ένας ιδιοκτήτης επιχείρησης μπορεί να υποθέσει ότι το να αναθέσει το πακετάρισμα και την αποστολή των προϊόντων του, καθώς και την εξυπηρέτηση των πελατών του σε κάποιον τρίτο, θα αποτελέσει μία απόφαση που θα συνοδευτεί από περιορισμούς και αυστηρές απαιτήσεις. Ωστόσο, σε ό,τι αφορά στο FBSC, μπορεί η Skroutz Κύπρου να αναλαμβάνει ένα μεγάλο μέρος αρκετών βασικών e-commerce διαδικασιών όμως, οι επιχειρηματίες εξακολουθούν να διαθέτουν σημαντική ελευθερία κινήσεων και κυρίως, τον έλεγχο της ηλεκτρονικής τους επιχείρησης και τη δυνατότητα να κινούνται με τους δικούς τους ρυθμούς. Για παράδειγμα, οι Κύπριοι επιχειρηματίες που χρησιμοποιούν το Skroutz FBSC, δεν χρειάζεται να πετύχουν έναν ελάχιστο αριθμό πωλήσεων, προκειμένου να μπορούν να συνεχίζουν να χρησιμοποιούν την υπηρεσία. Μάλιστα, όσοι θέλουν απλώς να δοκιμάσουν το Skroutz FBSC σε πρώτο στάδιο, μπορούν να το χρησιμοποιήσουν ακόμη και για λίγα προϊόντα. Το πλέον σημαντικό στοιχείο, ωστόσο, είναι πως κανένας ιδιοκτήτης επιχείρησης δεν χρειάζεται να εγκαταλείψει τη δική του e-commerce στρατηγική, αλλά έχει τη δυνατότητα να αξιοποιήσει τα οφέλη και τα «εργαλεία» που του προσφέρει το Skroutz FBSC, για να κάνει επιλογές που ευνοούν την επιχείρησή του, με τον τρόπο με τον οποίο εκείνος επιθυμεί.

4. Η ανοδική πορεία του e–commerce στην Κύπρο

Τέλος, ένας ακόμη βασικός λόγος για να επιλέξετε τώρα την υπηρεσία Fulfillment by Skroutz (FBSC), σχετίζεται με την ανοδική πορεία του ηλεκτρονικού εμπορίου στην Κυπριακή αγορά, το οποίο πραγματικά «εκτοξεύτηκε» τον τελευταίο χρόνο. Και για πολλούς επιχειρηματίες και πολλές επιχειρήσεις που στράφηκαν στο e-commerce στην εποχή της πανδημίας, η ύπαρξη του Skroutz FBSC διαδραμάτισε έναν καταλυτικό ρόλο στην απόφασή τους. Διότι τους μήνες που πέρασαν, ακόμη περισσότεροι καταναλωτές εξοικειώθηκαν με την έννοια του onlineshopping στην Κύπρο και πλέον, προτιμούν να λαμβάνουν τα προϊόντα που θέλουν στις πόρτες τους. Αυτό είναι κάτι που αντιλήφθηκαν πολλές επιχειρήσεις, οι οποίες αξιοποίησαν τα πλεονεκτήματα που τους προσφέρει η υπηρεσία Fulfillment by Skroutz Cyprus (FBSC), για να αυξήσουν τις πωλήσεις και τα κέρδη τους.

fulfillment service cyprus E-Commerce Logistics Cyprus - Warehousing and Distribution Cyprus - trusted Fulfillment Service in cyprus - logistics companies in cyprus

Όπως μπορέσατε να διαπιστώσετε, η υπηρεσία FBSC της Skroutz Cyprus μπορεί να σας βοηθήσει να αναπτύξετε την επιχείρησή σας και να προσεγγίσετε περισσότερους πελάτες, διευκολύνοντας ταυτόχρονα τη λειτουργία του e-business σας και απαλλάσσοντάς σας από αρκετές χρονοβόρες και απαιτητικές διεργασίες, όπως την αποθήκευση, το πακετάρισμα και την αποστολή των προϊόντων σας. Έχετε κάθε λόγο, λοιπόν, να επενδύσετε στη διαχείριση του FBSC λογαριασμού σας στην Skroutz Κύπρου, «χτίζοντας» ακόμη πιο ισχυρές σχέσεις με τους πελάτες σας και ενισχύοντας την επιχείρηση σας, μέσα από τις επιλογές που σας προσφέρει.

fulfillment service cyprus, E-Commerce Logistics Cyprus,  Warehousing and Distribution Cyprus, trusted Fulfillment Service in cyprus, logistics companies in cyprus

Fulfillment by Skroutz Cyprus - FBSC