Happy Hotel Apartments Larnaca

Happy Hotel Apartments Larnaca

Γνωρίστε την Επιχείρηση

ELEONORA HOTEL APARTMENTS

Το Eleonora Hotel Apts διαθέτει 30 δωμάτια
-1 Deluxe King Apt
-11 Suite Large Apts
-12 Suite Grande Apts
-6 Studio Apts

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Αυτό το ξενοδοχείο απέχει 4 λεπτά με τα πόδια από την παραλία. Το Eleonora Hotel Apartments βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στη Λάρνακα, μόλις 200μ. Από την παραλία Φοινικούδες. Προσφέρει κλιματιζόμενες σουίτες με πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες.

Όλες οι σουίτες του Eleonora διαθέτουν επιπλωμένο μπαλκόνι ή αίθριο. Τα δωμάτια περιλαμβάνουν καθιστικό με δορυφορική τηλεόραση και δωρεάν WiFi. Οι κουζίνες περιλαμβάνουν φούρνο και μεγάλα ντουλάπια για αποθήκευση. Διατίθενται στεγνωτήρας μαλλιών και εγκαταστάσεις σιδερώματος κατόπιν αιτήματος.

Τα καταστήματα μπουτίκ και οι ταβέρνες που σερβίρουν φρέσκα θαλασσινά και τοπική κουζίνα βρίσκονται σε απόσταση 10 λεπτών με τα πόδια από το ξενοδοχείο.

Το Eleonora Hotel Apartments απέχει 30 λεπτά με το αυτοκίνητο από την Αγία Νάπα και απέχει 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Λάρνακας. Η εκκλησία του Αγίου Λαζάρου απέχει 400μ. Προσφέρει 24ωρη ρεσεψιόν και δωρεάν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης.

Προσφορές Eleonora Hotel Apartments για 25 Μαρτίου και 1 Απριλίου 2019!

-Διαμονή για 2 βράδια σε studio που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 2 άτομα. Ειδική Τιμή 124.50€ από 166 ευρώ
-Διαμονή για 2 βράδια σε suite large που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 2 άτομα. Ειδική Τιμή 138€ από 184 ευρώ
-Διαμονή για 2 βράδια σε suite large που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 3 άτομα. Ειδική Τιμή 143€ από 184 ευρώ

-Διαμονή για 2 βράδια σε suite extra large που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 2 άτομα. Ειδική Τιμή 148.50€ από 198 ευρώ
-Διαμονή για 2 βράδια σε suite extra large που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 3 άτομα. Ειδική Τιμή 151.50€ από 198 ευρώ
-Διαμονή για 2 βράδια σε suite extra large που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 4 άτομα. Ειδική Τιμή 158.50€ από 198 ευρώ

Κάντε την κράτηση σας τώρα στο 24 624400 


KITIEOS APARTMENTS

Το Kitieos Apartments διαθέτει 9 δωμάτια

-3 Διαμερίσματα ενός υπνοδωματίου (103, 203, 303)
-6 Studio Apts (101, 201, 301 - Μεγάλο Δωμάτιο, Μικρό Μπαλκόνι) (102, 202, 302 - Μικρό δωμάτιο, μεγάλο μπαλκόνι)

Αυτό το κατάλυμα απέχει 1 λεπτό με τα πόδια από την παραλία. Το Kitieos Apartments προσφέρει καταλύματα στη Λάρνακα. Ο παραλιακός πεζόδρομος Φοινικούδες απέχει 50 μέτρα. Παρέχεται δωρεάν Wi-Fi.

Ορισμένες μονάδες έχουν μικρή κουζίνα με ψυγείο. Η εκκλησία και η πλατεία του Αγίου Λαζάρου απέχουν 200μ. από το Kitieos Apartments. Το Διεθνές Αεροδρόμιο της Λάρνακας είναι 4χλμ μακριά από το κατάλυμα.


EDEM HOTEL

Το Edem Hotel διαθέτει 6 δωμάτια

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Αυτό το κατάλυμα απέχει 4 λεπτά με τα πόδια από την παραλία. Το Hotel Edem στεγάζεται σε ένα παραδοσιακό κτήριο στο κέντρο της Λάρνακας, μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από την παραλία Φοινικούδων. Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στο καφέ-μπαρ των εγκαταστάσεων και να απολαύσουν πρωινό, ελαφριά γεύματα, ποτά ή κοκτέιλ στην εσωτερική αυλή.

Τα δωμάτια περιλαμβάνουν κρεβάτι queen-size, τηλεόραση επίπεδης οθόνης και κλιματισμό. Τα ιδιωτικά μπάνια είναι εξοπλισμένα με δωρεάν προϊόντα περιποίησης και στεγνωτήρα μαλλιών. Σε όλους τους χώρους υπάρχει δωρεάν WiFi Τόσο ο παραλιακός δρόμος Φοινικούδων όσο και η Εκκλησία του Αγίου Λαζάρου απέχουν 200μ. από το Hotel Edem. Το Διεθνές Αεροδρόμιο της Λάρνακας είναι 4χλμ. μακριά.


Zodiac Hotel Apartment

Το Zodiac Hotel Apartments διαθέτει 12 δωμάτια

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Αυτό το κατάλυμα απέχει 1 λεπτό με τα πόδια από την παραλία. Το Zodiac Hotel Apartments βρίσκεται στην παραλία της Λάρνακας και προσφέρει διαμερίσματα με ιδιωτικό μπαλκόνι και πανοραμική θέα στη Μεσόγειο Θάλασσα. Όλες οι μονάδες διαθέτουν πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και δωρεάν Wi-Fi.


Lysithea Hotel

Το Lysithea Hotel διαθέτει 72 δωμάτια

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το Lysithea βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία στο δρόμο Λάρνακας - Δεκέλειας, μόλις 50 μέτρα από μία από τις καλύτερες παραλίες της Κύπρου, την παραλία CTO με γαλάζια σημαία.


Στοιχεία Επικοινωνίας

Address: 55 Hermes Street, 6023 Larnaca, Cyprus

Tel: +357 24 624 400

Fax: +357 24 62 744

Email: info@eleonorahotelapts.com

Website: www.eleonorahotelapts.com


ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ WHAT’S ΟΝ CYPRUS

 

Το What's On Cyprus ανήκει στον ίδιο όμιλο διαδικτυακών έργων που βρίσκεται και η αγαπημένης σας ιστοσελίδας www.skroutz.com.cy

 

Το What's On Cyprus είναι η Μεγαλύτερη Κυπριακή Εξειδικευμένη Ιστοσελίδα Αποκλειστικά για: Νέα Εστιατόρια, Νέες Καφετέριες, Νέα Μπαράκια, Νέα Καταστήματα, Νέες Επιχειρήσεις, Τρέχοντα Events και Εκπαιδευτικά Σεμινάρια, Νέα Προϊόντα και τις Νέες Υπηρεσίες.