POTEMA-CLEVER MATTRESS CLEANING

POTEMA-CLEVER MATTRESS CLEANING

Γνωρίστε την Επιχείρηση

Η εταιρεία POTEMA-CLEVER MATTRESS CLEANING είναι επίσημος αντιπρόσωπος της Γερμανικής εταιρείας POTEMA® και εξειδικεύεται στις υπηρεσίες καθαρισμού στρωμάτων, από τα ακάρεα, τους μύκητες, τα βακτήρια και τη μούχλα.
Η εξειδικευμένη τεχνόλογια της POTEMA® είναι μια φυσική μέθοδος καθαρισμού χωρίς χημικά και απόλυτα φιλική προς το περιβάλλον, με πιστοποίηση απο το Ευρωπαϊκό Κέντρο Έρευνας Αλλεργιών (ECARF).
Η ειδική μας μηχανή δεν προκαλέι θόρυβο και ρύπους, αντίθετα παράγει υψηλής συχνότητας δονήσεις με αποτέλεσμα τα ακάρεα σκόνης να διασπώνται και να αφαιρούνται απο το στρώμα. Στην συνέχεια μέσω του υπερειώδες φωτός UV-Light εξολοθρεύονται τα ακάρεα σκόνης, οι μύκητες και τα βακτήρια.


Όνομα επιχείρησης: POTEMA-CLEVER MATTRESS CLEANING
Τηλέφωνο: 99620264 - 99337673
Ωράριο Εξυπηρέτησης: Δευτέρα 8:00-16:00 και Σάββατο 8:00-13:00
Email: athos-gategrasher@hotmail.com
Διεύθυνση: Ζώδιας 6, Γέρι, Λευκωσία
Facebook: Visit Facebook
Ιστοσελίδα: Visit Site


Potema Clever Mattress Cleaning – Skroutz.com.cy - Whatsoncyprus

Potema Clever Mattress Cleaning – Skroutz.com.cy - Whatsoncyprus


ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ WHAT’S ΟΝ CYPRUS

Το What's On Cyprus ανήκει στον ίδιο όμιλο διαδικτυακών έργων που βρίσκεται και η αγαπημένης σας ιστοσελίδας www.skroutz.com.cy

 

Το What's On Cyprus είναι η Μεγαλύτερη Κυπριακή Εξειδικευμένη Ιστοσελίδα Αποκλειστικά για: Νέα Εστιατόρια, Νέες Καφετέριες, Νέα Μπαράκια, Νέα Καταστήματα, Νέες Επιχειρήσεις, Τρέχοντα Events και Εκπαιδευτικά Σεμινάρια, Νέα Προϊόντα και τις Νέες Υπηρεσίες.