Αντί να χάνετε χρόνο σε ακατάλληλες και αναποτελεσματικές δίαιτες περιοδικών και sites, απευθυνθείτε σε έναν ειδικό. Μαζί, θα βγάλετε πρόγραμμα διατροφής ανάλογα με τα κιλά που θέλετε να χάσετε, βασισμένο στις προσωπικές σας προτιμήσεις και φυσικά στον χρόνο που μπορείτε να διαθέσετε για να το τηρήσετε κατά γράμμα. Μόνο έτσι θα χάσετε με ασφάλεια βάρος και λίπος, χωρίς να επιβαρύνετε τον οργανισμό και την υγεία σας.
 
Αν θέλετε να χάσετε κιλά και να διατηρήσετε το βάρος σας, οι δίαιτες των περιοδικών ή αυτές που σας δίνουν οι φίλοι σας δεν είναι αποτελεσματικές, ούτε ασφαλείς και πολλές φορές μπορεί να έχουν τα αντίθετα αποτελέσματα. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές δυνατότητες και ανάγκες που μόνο ένας εξειδικευμένος διαιτολόγος γνωρίζει. Η διαιτολόγος-διατροφολόγος Χριστίνα Κόμπου, θα φτιάξει ένα πρόγραμμα διατροφής πλήρως προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας, για να χάσετε τα περιττά κιλά γρήγορα και αποτελεσματικά.
 
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Συνεργάτης: Christina Kompou
Πόλη: Λεμεσός
Όροι:
Ημερομηνία λήξης κουπονιού: Ισχύει μέχρι και 2 μήνες από την ημερομηνία αγοράς του.

•Η προσφορά απευθύνεται για Άνδρες & Γυναίκες

•Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1η & 2η Επίσκεψη με Λιπομέτρηση, Σωματομετρικές Μετρήσεις, Λήψη Ιατρικού & Διατροφικού Ιστορικού, Καθώς και Χορήγηση Διατροφικού Πλάνου! Από τη Χριστίνα Κόμπου – Κλινική Διαιτολόγο & Διατροφολόγο, στη Λεμεσό.

•Απαιτείται τηλεφωνική κράτηση στο τηλέφωνο της επιχείρησης. Το τηλέφωνο θα το λάβετε αφού κάνετε την αγορά

•Για οποιαδήποτε αλλαγή ή ακύρωση της κράτησης απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 1 ημέρα πριν.

•Μπορούν να αγοραστούν Απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη.

•Το κουπόνι είναι απαραίτητο να εκτυπωθεί και να προσκομιστεί σε έντυπη μορφή στην επιχείρηση ή απλά δείχνοντας το SKROUTZ COUPON SMS.