Περιορισμένος αριθμός διαθέσιμων κουπονιών για την προσφορά αυτή.

Κατσαβίδι, ανοιχτήρι για κονσέρβες, εργαλείο για να καθαρίζετε φρούτα, ανοιχτήρι μπουκαλιών, χάρακας, χαρτοκόπτης, βάση για το κινητό κ.α.

Εξυπνο πολυεργαλείο σχεδιασμένο σε σχήμα πιστωτικής κάρτας για να το έχετε πάντα μαζί σας στο πορτοφόλι σας, το Ninja περιλαμβάνει  κλειδιά, ανοιχτήρι για κονσέρβες / εργαλείο για να καθαρίζετε τα φρούτα, ανοιχτήρι μπουκαλιών, χάρακα, χαρτοκόπτη, ανοιχτήρι για κουτιά, βάση για να στέκεται το τηλέφωνό σας και κατσαβίδι.

Διακριτικό, ακίνδυνο εργονομικό και βέβαια πολύ πρακτικό πολυεργαλείο αποτελεί ένα τρομερά χρήσιμο αξεσουάρ για όλους.

Σχεδιασμένο με πανέξυπνο τρόπο σε μέγεθος πιστωτικής κάρτας χωρά άνετα στο πορτοφόλι σας.

Έτσι είτε θέλετε κάτι να ξεβιδώσετε, να ανοίξετε ένα μπουκάλι μπύρας, ή ακόμη χρειάζεστε μια κομψή βάση στήριξης του αγαπημένου σας smartphone, ή να ανοίξετε μία κονσέρβα, μην πανικοβάλλεστε αρκεί στο πορτοφόλι σας να έχετε την  κυριολεκτικά "σωτήρια" κάρτα.

Φτιαγμένο από 4 φορές επεξεργασμένο ατσάλι, είναι ένα αξιόπιστο εργαλείο έτοιμο να το χειριστεί ο υπέρτατος πολεμιστής Shinobi. Τα πολύ προσεκτικά διαλεγμένα εργαλεία που περιλαμβάνει είναι τα εξάγωνα κλειδιά, ανοιχτήρι για κονσέρβες / εργαλείο για να καθαρίζετε τα φρούτα, ανοιχτήρι μπουκαλιών, χάρακας, χαρτοκόπτης, ανοιχτήρι για κουτιά, βάση για να στέκεται το τηλέφωνό σας και κατσαβίδι.

Ένας λείος και ευκίνητος κρυφός αριστοτέχνης. Σχεδόν θα ξεχάσετε ότι είναι εκεί, παραμονεύοντας σιωπηλά στις σκιές του πορτοφολιού σας, περιμένοντας να ξεπροβάλλει όταν το χρειάζεστε περισσότερο.
Θα ταιριάξει εύκολα μέσα σε κάθε συνηθισμένο πορτοφόλι αφού έχει το μέγεθος μιας πιστωτικής κάρτας.

  • Μέγεθος πιστωτικής κάρτας για να χωράει στο πορτοφόλι σας
  • 18 σε 1: εξάγωνα κατσαβίδια, ανοιχτήρι για κονσέρβες / εργαλείο για να καθαρίζετε τα φρούτα, ανοιχτήρι μπουκαλιών, χάρακας, χαρτοκόπτης, ανοιχτήρι για κουτιά, βάση για το κινητό σας και κατσαβίδι
  • Από 4x επεξεργασμένο ατσάλι
  • Εγκεκριμένο από TSA
  • Διαστάσεις: 8,5  x 5,5  x 0,2 εκ.

 


- Αν έχετε επιλέξει Αποστολή στο χώρο σας θα γίνει την επόμενη εργάσιμη ημέρα (εκτός αν αναγράφετε κάτι διαφορετικό στην ενότητα λεπτομέρειες) μετά την αγορά σας με ACS Courier

- Η αποστολή παραγγελίας σε δυσπρόσιτη περιοχή θα γίνεται στο κοντινότερο ACS Courier κατάστημα.

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό