€65 από €650 (Έκπτωση 90%) για 1 Τεστ Μεταβολισμού Βιταμινών! Χάνεις Μαλλιά; Νιώθεις κουρασμένος; Δεν χάνεις εύκολα βάρος; Δεν έχεις όρεξη για δουλειά; Ζαλάδες; Λιποθυμίες; Αρρωσταίνεις συχνά; Κάνε ένα Τέστ Μεταβολισμού Βιταμινών μάθε ποιες βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία εκλείπουν από τον οργανισμό σου και ενίσχυσε τον! Από το Bio-metric health clinic στη Λευκωσία.

Όροι και Στοιχεία

Ήρθε η ώρα να μάθεις λίγο καλύτερα τις αντοχές σου και να φτιάξεις επιτέλους την διατροφική σου αλυσίδα, με σωστό τρόπο. Έχεις καταλάβει, ότι οι δίαιτες όσο καλές και αν είναι για την εξωτερική σου εμφάνιση, αν δεν την τηρείς αλλά και αν δεν τρως τις κατάλληλες τροφές, μπορούν να σου δημιουργήσουν έλλειψη βιταμινών και δυσανεξία.

Σε περιπτώσεις έλλειψης μιας βιταμίνης, μπορεί ο οργανισμός να είναι πλήρης σε θερμίδες, όμως να νιώθεις την ανάγκη να φας κι’ άλλο. Ένα τεστ έλλειψης βιταμινών, είναι σε θέση να εντοπίσει, ποιες είναι οι βιταμίνες που «πάσχουν» και έτσι ο γιατρός σου να υποδείξει ποιες τροφές είναι πλούσιες και ποιες χρειάζεσαι. Επιπλέον, από τα αποτελέσματα του τεστ, θα μπορείς να ενισχύσεις τη δίαιτά σου με τρόφιμα που θα παρέχουν στον οργανισμό σου μεγαλύτερες ποσότητες σε βιταμίνες, χωρίς να τον επιβαρύνεις.

Τηλεμετρικό τεστ μεταβολισμού βιταμινών

Το Τηλεμετρικό τεστ μεταβολισμού βιταμινών αποτελεί μία εκσυγχρονισμένη ηλεκτρονική μέθοδο, όπου μέσω ειδικού αισθητήρα καταγραφής των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων του σώματος και του πεπτικού συστήματος εκτιμώνται οι βιταμινούχες τροφές, τα μέταλλα και ιχνοστοιχεία που αναπληρώνουν το αντίστοιχο έλλειμμα στον οργανισμό σας.
Αναπληρώστε το έλλειμμα λιποδιαλυτών και υδατοδιαλυτών βιταμινών για την καλύτερη πεπτική του οργανισμού σας.
Ενισχύστε τον μεταβολισμό σας συμβάλλοντας στην ενίσχυση και τόνωση της φυσικής σας κατάστασης και απαλλαγείτε από την καθημερινη κούραση και το stress. Αποκτήστε ζωντάνια, υγεία και ευεξία.

Έτσι θα έχετε την ευκαιρία να φτιάξετε μια πλήρη λίστα των τροφών που αναπληρώνουν το έλλειμμα των λιποδιαλυτών και υδροδιαλυτών βιταμινών για την καλύτερη πεπτική λειτουργία και τον μεταβολισμό σας, για ζωντάνια, υγεία και ευεξία. Παράλληλα θα καταγραφούν και τα μεταλλικά στοιχεία και ιχνοστοιχεία που συμβάλουν στην ενίσχυση και τόνωση της φυσικής σας κατάστασης, παρέχοντας σας ένα «φυσικό ντόπινγκ» ενάντια στην καθημερινή κόπωση και το στρες.

Bio-metric health clinic

 

Η Bio-metric health clinic ειναι μια νέα δύναμη στο χώρο της προδιαγνωστικής και διαγνωστικής .Κοντά μας ο άνθρωπος μπορεί να ενήμερώθει για την κατάσταση του οργανισμου του καθώς και για τυχόν ελλείψεις ή άλλες δυσλειτουργικές τάσεις του οργανισμου . Στο χώρο μας έχετε πλέον την δυνατότητα να αποκωδικοποιήσετε τον οργανισμό σας και να βρείτε όλα εκείνα τα «εμπόδια» που τον μπλοκάρουν και εμποδίζουν την υγεία και την ομορφιά που πηγάζει από μέσα σας να βγει στην επιφάνεια .Η καταρτισμένη μας ομάδα χρησιμοποίει , τον πιο μοντέρνο και σύγχρονο εξοπλισμό και προσφέρει τις υπηρεσίες μας  βελτιώνοντας  καθημερινά την ποιότητα ζωής σας  με απλές κινήσεις.

 

  • Η τιμή της προσφορά αυτής ισχύει μόνο με την αγορά κουπονιού από το Skroutz.com.cy
  • Μπορούν να αγοραστούν Απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη.
  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 Τεστ Μεταβολισμού Βιταμινών.
  • Η εξαργύρωση του κουπονιού ισχύει μέχρι 30/11/2018
  • Απαιτείται τηλεφωνική κράτηση στο τηλέφωνο της επιχείρησης που θα λάβετε δωρεάν με SKROUTZ COUPON SMS. (Για να λάβετε δωρεάν SMS το κουπόνι σας απαιτείται να έχετε συμπληρώσει ορθά το κινητό σας τηλέφωνο στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας). Όσοι δεν έχουν δηλώσει το κινητό τους τηλέφωνο κατά την εγγραφή τους, να πατήσουν ΕΔΩ για να κάνουν δήλωση κινητού τώρα.
  • Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στις κρατήσεις.
  • Με την αγορά της προσφοράς αυτής θα λάβετε ΑΜΕΣΑ το κουπόνι σας (Το κουπόνι θα το βρείτε πάνω δεξιά μέσα στο "Τα Κουπόνια μου") επίσης θα λάβετε SKROUTZ COUPON SMS.
  • Το κουπόνι είναι απαραίτητο να εκτυπωθεί και να προσκομιστεί σε έντυπη μορφή στην επιχείρηση ή απλά δείχνοντας το SKROUTZ COUPON SMS.

 

Περιοχές
Bio-metric health clinic

Bio-metric health clinic

Διεύθυνση

Λεωφόρος Λεμεσού 48Δ
 

Σχετικές Προσφορές

Αιματολογικές Εξετάσεις για Γενική Αίματος - Χημεία Yiannoukas σε Λευκωσία - Λεμεσό - Λάρνακα!!

Περιλαμβάνει 8 Αναλύσεις: Γενική Αίματος (22 Παράμετροι), Γλυκόζη, Χοληστερόλη Ολική, Χοληστερόλη - HDL, Χοληστερόλη - LDL, Τριγλυκερίδια, Σίδηρος, UIBC (Ολική Σιδηροδεσμευτική Ικανότητα)!

194 αγορές
49€

Πλήρης Προληπτικός Έλεγχος Μαστού - Δικταίον Ιατρικό Κέντρο, στη Λευκωσία!

Περιλαμβάνει: Μαστογραφία & Υπέρηχο Μαστού!

25 αγορές
89€

Πλήρης Γυναικολογική Εξέταση - Δικταίον Ιατρικό Κέντρο, στη Λευκωσία!

Περιλαμβάνει Τεστ PAP Υγρής Κυτταρολογίας και Υπερηχογραφικό Έλεγχο για την Παρακολούθηση των Φυσιολογικών Μεταβολών του Γυναικείου Γεννητικού Συστήματος!

28 αγορές
85€

Μαστογραφία ή Υπερηχογράφημα Μαστών ή Τεστ Οστεοπόρωσης ή Υπερηχογράφημα Προστάτη.

Ένα Ξεχωριστό Δώρο Ζωής για Πρόληψη και Διάγνωση!

1270 αγορές
44€

Τεστ Μεταβολισμού και Οξειδωτικού Στρες!

Από τα Ιατρικά Κέντρα ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ σε Όλες τις Πόλεις!

12 αγορές
45€

Αιματολογικές Εξετάσεις για Πρόληψη & Καλή Υγεία από τα Χημεία Yiannoukas σε Λευκωσία - Λεμεσό - Λάρνακα!

Προστατέψτε την Υγεία σας Και Προλάβετε Κάθε Δυσάρεστο Απρόοπτο!

3020 αγορές
από 23€

ΝΕΑ ΤΙΜΗ!!! ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΖΗΣΕ ΥΓΙΗΣ!! - Ηλεκτροσωματογράφημα!

Αποκτήστε μια Πλήρη Εικόνα των Λειτουργιών του Οργανισμού σας!! Από το Κέντρο Πρόληψης Παθήσεων Cyfeed σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο!!

181 αγορές
49€

Συνεδρία ΒΙΟΑΝΑΔΡΑΣΗΣ για 1 ή 2 Άτομα για Έλεγχο του Στρες! Από το Κέντρο Πρόληψης Παθήσεων Cyfeed σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο!

Μέτρησε με Ακρίβεια τα Επίπεδα του Στρες στον Οργανισμό σου, Δες ποια Όργανα και Συστήματα Επηρεάζει και Πόσο, Μάθε Πως Μπορείς να το Ελέγξεις!

7 αγορές
38€

Τεστ Δυσανεξίας Τροφών! Από το Κέντρο Πρόληψης Παθήσεων Cyfeed σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο!

Μάθετε Ποιες Τροφές Επηρεάζουν Αρνητικά τον Οργανισμό σας με Αποτέλεσμα την Αύξηση Βάρους!

371 αγορές
49€

Αιματολογικές Εξετάσεις Θυρεοειδούς Αδένα TSH & FREET4.

Συμπτώματα: Κούραση, Κατάθλιψη, Υπερένταση, Χάσιμο Βάρους Χωρίς Δίαιτα; Έλεγξε το Θυρεοειδή σου! Λευκωσία-Λάρνακα-Λεμεσός!

1593 αγορές
18€

MRI Εξέταση!

Στα πλαίσια κοινωνικής προσφοράς για συμπολίτες μας που έχουν παραπεμπτικό για τη διενέργεια εξέτασης Μαγνητικής Τομογραφίας - ΜRI.

428 αγορές
από 189€