€25 από €65 (Έκπτωση 62%) για 1 Γενική Ανάλυση Αίματος που Περιλαμβάνει: Αιματολογική Ανάλυση (Αιμοσφαιρίνη, Ερυθρά Αιμοσφαίρια, Λευκά Αιμοσφαίρια, Αιμοπετάλια κτλ), Σίδηρο και Φερριτίνη (Αποθήκες Σιδήρου)! Η Αιμοληψία Μπορεί να Γίνει στο Κεντρικό Χημείο ή σε Οποιοδήποτε από τα 7 Παραρτήματα του Χημείου Yiannoukas Medical Laboratories στην Λευκωσία. Στο Παράρτημα του Χημείου στην Λάρνακα και στη Λεμεσό Κατόπιν Ραντεβού στον Χώρο σας.

Όροι και Στοιχεία

Η Γενική Εξέταση Αίματος είναι μία από τις συχνότερα ζητούμενες και διενεργούμενες εργαστηριακές εξετάσεις αίματος.
Σε αυτήν μελετούνται τόσο ποσοτικά όσο και μορφολογικά όλα τα έμμορφα συστατικά (κύτταρα) του αίματος, τα οποία αιωρούνται μέσα σε υγρό περιβάλλον που ονομάζεται πλάσμα. Τα στοιχεία αυτά παράγονται και ωριμάζουν αρχικά στον μυελό των οστών και στη συνέχεια υπό φυσιολογικές συνθήκες απελευθερώνονται στο αίμα ανάλογα με τις ανάγκες. Η ποσοτική μελέτη αφορά τον ολικό αριθμό ή την εκατοστιαία αναλογία των αιμοσφαιρίων, δηλαδή των κυττάρων του αίματος (Ερυθρών, Λευκών, Αιμοπεταλίων), ενώ μορφολογικά αναζητούνται μεταβολές ή αλλοιώσεις αναφορικά με το μέγεθος, το σχήμα, το είδος καθώς και άλλων φυσικών χαρακτηριστικών των αιμοσφαιρίων.
Είναι ίσως η πιο σημαντική εξέταση αίματος, αφού τα ευρήματα της δίνουν πολύτιμες διαγνωστικές πληροφορίες για την κατάσταση και την εικόνα της υγείας του ανθρώπινου οργανισμού.

Φερριτίνη

Η φερριτίνη αποτελεί την κύρια ουσία στην οποία αποθηκεύεται ο σίδηρος. Είναι μια πρωτεΐνη που δεσμεύει τον σίδηρο και λειτουργεί στον οργανισμό σαν αποθήκη σιδήρου.
Η συγκέντρωση φερριτίνης στον ορό, τόσο σε υγιή άτομα όσο και σε άτομα με έλλειψη ή πλεόνασμα σιδήρου, σχετίζεται άμεσα με την ποσότητα του αποθηκευμένου σιδήρου. Χαμηλή συγκέντρωση φερριτίνης στον ορό είναι πάντα ενδεικτική της έλλειψης σιδήρου στον οργανισμό, ενώ ψηλή συγκέντρωση μπορεί να οφείλεται σε διάφορες αιτίες, όπως υπερβολική λήψη σιδήρου, ηπατική νόσος, χρόνιες παθήσεις, νεοπλασίες αίματος, λευχαιμία, νόσος Hodgkin’s κ.λ.

Σίδηρος

 

Ο σίδηρος που λαμβάνεται με την τροφή απορροφάται κυρίως με τη μορφή Fe2+ από το δωδεκαδάκτυλο και την άνω νήστιδα.
Οι μετρήσεις του σιδήρου χρησιμοποιούνται για τη διάγνωση και τη θεραπεία ασθενειών όπως η σιδηροπενική αναιμία, η αιμοχρωμάτωση (μια νόσος που σχετίζεται με την εκτεταμένη εναπόθεση στον ιστό των δύο σιδηρούχων χρωστικών, της αιμοσιδηρίνης και της αιμοφουσκίνης, και χαρακτηρίζεται από χρώση του δέρματος), καθώς και η χρόνια νεφρική ανεπάρκεια. Οι προσδιορισμοί του σιδήρου εκτελούνται για τη διάγνωση και την παρακολούθηση της μικροκυτταρικής αναιμίας (π.χ. λόγω διαταραχών του μεταβολισμού του σιδήρου ή αιμοσφαιρινοπάθειας), της μακροκυτταρικής αναιμίας (π.χ. λόγω ανεπάρκειας της βιταμίνης B12, ανεπάρκειας φυλλικού οξέος και διαταραχών του μεταβολισμού άγνωστης αιτιολογίας επαγόμενων από φάρμακα), καθώς και των ορθοκυτταρικών αναιμιών όπως είναι η νεφρική αναιμία (ανεπάρκεια ερυθροποιητίνης), οι αιμολυτικές αναιμίες, οι αιμοσφαιρινοπάθειες, οι νόσοι του μυελού των οστών και οι τοξικές βλάβες του μυελού των οστών.

 

 • Δείτε ΕΔΩ την προσφορά για Εξετάσεις Θυρεοειδούς
 • Η τιμή της προσφορά αυτής ισχύει ΜΟΝΟ με την αγορά κουπονιού από το Skroutz.com.cy
 • Μπορούν να αγοραστούν Απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη.
 • Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 Γενική Ανάλυση Αίματος που Περιλαμβάνει: Αιματολογική Ανάλυση (Αιμοσφαιρίνη, Ερυθρά Αιμοσφαίρια, Λευκά Αιμοσφαίρια, Αιμοπετάλια κτλ), Σίδηρο και Φερριτίνη (Αποθήκες Σιδήρου).
 • Η εξαργύρωση του κουπονιού ισχύει μέχρι 31/01/2019
 • Η εξαργύρωση του κουπονιού πρέπει να γίνει εντός 1 μήνα από την ημέρα αγοράς.
 • Κεντρικά: Ώρες εξυπηρέτησης: Καθημερινές: 07:00 έως 19:00, Σάββατο: 07:00 έως 13:00.
  Παραρτήματα: Ώρες εξυπηρέτησης: Καθημερινές: 07:30 έως 18:00 (Εκτός Πέμπτης 07:30-13:00), Σάββατο: 07:30 έως 13:00.
 • Η εξέταση μπορεί να πραγματοποιηθεί στο κεντρικό Χημείο στη Λεωφόρο Ιφιγενείας 59 ή σε οποιοδήποτε από τα 7 παραρτήματα του Χημείου Yiannoukas Medical Laboratories σε Αγλαντζιά, Άγιο Δομέτιο, Λακατάμια, Λατσιά, Μακεδονίτισσα, Στρόβολο, Αστρομερίτη.
 • Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού στο τηλέφωνο της επιχείρησης που θα λάβετε δωρεάν με SKROUTZ COUPON SMS. (Για να λάβετε δωρεάν SMS το κουπόνι σας απαιτείται να έχετε συμπληρώσει ορθά το κινητό σας τηλέφωνο στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας). Όσοι δεν έχουν δηλώσει το κινητό τους τηλέφωνο κατά την εγγραφή τους, να πατήσουν ΕΔΩ για να κάνουν δήλωση κινητού τώρα.
 • Για Λεμεσό γίνεται αιμοληψία στο χώρο σας κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού
 • Στην Λάρνακα οι αιμοληψίες θα γίνονται στο παράρτημα των Χημείων Γιαννουκά στην Λάρνακα (Γλάδστωνος 1, Παναγιώτειον Μέγαρο 1ος οροφος)
 • Με την αγορά της προσφοράς αυτής θα λάβετε ΑΜΕΣΑ το κουπόνι σας (Το κουπόνι θα το βρείτε πάνω δεξιά μέσα στο "Τα Κουπόνια μου") επίσης θα λάβετε SKROUTZ COUPON SMS.
 • Το κουπόνι είναι απαραίτητο να εκτυπωθεί και να προσκομιστεί σε έντυπη μορφή στην επιχείρηση ή απλά δείχνοντας το SKROUTZ COUPON SMS.
Περιοχές
Yiannoukas Medical Laboratories

Yiannoukas Medical Laboratories

Διεύθυνση

Ιφιγενείας 59, 2003 Λευκωσία


Σχετικές Προσφορές

Υπηρεσίες Ταξιδιωτικής Ιατρικής-Λευκωσία

Ταξιδεύετε; Εξασφαλίστε την Υγεία σας!

12 αγορές
από 50€

Τεστ Δυσανεξίας 250 Τροφίμων &1 Μήνα Διατροφή-Λευκωσία

Δώστε Τέλος στην Παχυσαρκία και τα Διάφορα Προβλήματα Υγείας!

48 αγορές
69€

Αιματολογικές Εξετάσεις για Γενική Αίματος-Λευκωσία -Λεμεσό-Λάρνακα

Περιλαμβάνει 8 Αναλύσεις: Γενική Αίματος (22 Παράμετροι), Γλυκόζη, Χοληστερόλη Ολική, Χοληστερόλη - HDL, Χοληστερόλη - LDL, Τριγλυκερίδια, Σίδηρος, UIBC (Ολική Σιδηροδεσμευτική Ικανότητα)!

203 αγορές
49€

Αιματολογικές Εξετάσεις γα Ηπατικής Λειτουργίας -Λευκωσία

Από τα Χημεία Yiannoukas σε Λευκωσία - Λεμεσό - Λάρνακα!

30 αγορές
32€

Πλήρης Προληπτικός Έλεγχος Μαστού -Λευκωσία

Περιλαμβάνει: Μαστογραφία & Υπέρηχο Μαστού!

27 αγορές
89€

Πλήρης Γυναικολογική Εξέταση -Λευκωσία

Περιλαμβάνει Τεστ PAP Υγρής Κυτταρολογίας και Υπερηχογραφικό Έλεγχο για την Παρακολούθηση των Φυσιολογικών Μεταβολών του Γυναικείου Γεννητικού Συστήματος!

29 αγορές
85€

Μαστογραφία ή Υπερηχογράφημα Μαστών ή Προστάτη ή Τεστ Οστεοπόρωσης-Λευκωσία

Ένα Ξεχωριστό Δώρο Ζωής για Πρόληψη και Διάγνωση!

1277 αγορές
44€

Τεστ Μεταβολισμού και Οξειδωτικού Στρες

Από τα Ιατρικά Κέντρα ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ σε Όλες τις Πόλεις!

12 αγορές
45€

Αιματολογικές Εξετάσεις -Λευκωσία - Λεμεσό - Λάρνακα

Προστατέψτε την Υγεία σας Και Προλάβετε Κάθε Δυσάρεστο Απρόοπτο!

3025 αγορές
από 23€

Ηλεκτροσωματογράφημα-Λευκωσία,Λεμεσός,Λάρνακα,Πάφος

Αποκτήστε μια Πλήρη Εικόνα των Λειτουργιών του Οργανισμού σας!! Από το Κέντρο Πρόληψης Παθήσεων Cyfeed σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο!!

184 αγορές
49€

Συνεδρία για 1 ή 2 Άτομα για Έλεγχο του Στρες-Λευκωσία, Λεμεσό,Λάρνακα,Πάφο

Μέτρησε με Ακρίβεια τα Επίπεδα του Στρες στον Οργανισμό σου, Δες ποια Όργανα και Συστήματα Επηρεάζει και Πόσο, Μάθε Πως Μπορείς να το Ελέγξεις!

7 αγορές
38€

Τεστ Δυσανεξίας Τροφών-Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο

Μάθετε Ποιες Τροφές Επηρεάζουν Αρνητικά τον Οργανισμό σας με Αποτέλεσμα την Αύξηση Βάρους!

373 αγορές
49€

Εξέταση και Έλεγχος Έως και 10 Σπίλων (Ελιών) -Λευκωσία

Αξιόπιστη και Ανώδυνη Πρόληψη του Καρκίνου του Δέρματος!

55 αγορές
29€

Tεστ Mεταβολισμού Bιταμινών -Λευκωσία

Νιώσε δυνατός, Σώσε τα μαλλιά σου και καθυστέρησε τα σημάδια της γήρανσης με το Τεστ βιταμινών!

25 αγορές
65€

Αιματολογικές Εξετάσεις Θυρεοειδούς Αδένα-Λευκωσία

Συμπτώματα: Κούραση, Κατάθλιψη, Υπερένταση, Χάσιμο Βάρους Χωρίς Δίαιτα; Έλεγξε το Θυρεοειδή σου! Λευκωσία-Λάρνακα-Λεμεσός!

1609 αγορές
18€

MRI Εξέταση-Λευκωσία

Στα πλαίσια κοινωνικής προσφοράς για συμπολίτες μας που έχουν παραπεμπτικό για τη διενέργεια εξέτασης Μαγνητικής Τομογραφίας - ΜRI.

438 αγορές
από 189€