€20 από €60 (Έκπτωση 67%) για Ποδηλασία Εσωτερικού Χώρου με τα Καινοτόμα Ποδήλατα ABF8 RealRyder®! Γυμνάστε Όλο σας το Σώμα Αποτελεσματικά στο Πρώτο Εξειδικευμένο Στούντιο Εσωτερικής Ποδηλασίας στην Κύπρο, το Ryding Evolution στη Λευκωσία.

Όροι και Στοιχεία

To Ryding Evolution είναι ένα επαναστατικό γυμναστήριο που ειδικεύεται στην ποδηλασία εσωτερικού χώρου, με στόχο να βοηθήσει τους ανθρώπους να ζήσουν μια υγιή ζωή με ένα υγιές σώμα.

Οι αξίες μας
Εστιάζοντας στα αποτελέσματα. Κανένας στόχος δεν είναι αρκετά ψηλός. Βοηθά τους ανθρώπους να επιτύχουν τους στόχους τους από κάθε σημείο έναρξης.
Υποστήριξη των πελατών μας μέσα από την οικοδόμηση μακροπρόθεσμων ανθρωποκεντρικών σχέσεων. Ευέλικτα προγράμματα και προσωπικές συνεδρίες.

Τι είναι το Ryding Evolution:
Τα ποδήλατα μας, με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας βασίζονται στην τεχνολογία CoreBalance, έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί από πρώην
επαγγελματίες ποδηλάτες. Το Ryding Evolution είναι το πρώτο εξειδικευμένο εσωτερικής Ποδηλασίας Στούντιο στην Κύπρο, που αξιοποιεί τα καινοτόμα ποδήλατα ABF8 RealRyder®, τα οποία προκρίνουν κάνουν στροφή κατευθύνουν και ισορροπούν μέσα από τα τρία βασικά επίπεδα της κίνησης, έχοντας την πλήρη συμμετοχή του αναβάτη με το ποδήλατο δίνει μια συνολική εμπειρία οδήγησης.

Αυτό που είναι διαφορετικό σε προπονήσεις μας;
Για πρώτη φορά στην Κύπρος εισάγουμε τον όρο της ομάδας Personal Training, που γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ της προσωπικής φροντίδαςκαι κατάρτισης στα τεράστια απρόσωπα γυμναστήρια.
Με τα προγράμματα τα οποία δομούνται πάνω στις ανάγκες των πελατών μας, ανεξάρτητα από το επίπεδο της φυσικής κατάστασης τους, θα επικεντρωθούμε κατά κύριο λόγο στην ενίσχυση του πυρήνα, τα πόδια και τα χέρια.

Όχι πλέον βαρετά μαθήματα σε σταθερά ποδήλατα, τώρα μπορείτε να "στρίβετε και να γέρνετε" εξομοιώνοντας την κίνηση του ποδηλάτου δρόμου.  Παράλληλα μπορείτε να "κάψετε" 600-900 θερμίδες σε κάθε τάξη, 20% επιπλέον απο το συνηθισμένο στατικό ποδήλατο. Το ABF8 RealRyder Bike, θα προκαλέσει τα χέρια σας, τους κοιλιακούς, τα πόδια και τον κορμό, παρέχοντας παράλληλα μια πλήρη αερόβια προπόνηση.

Οι τάξεις μας απευθύνονται σε αρχάριους, σκληροπυρινικούς ποδηλάτες, επαγγελματίες αθλητές ποδηλασίας και γενικότερα σε όσους αναζητούν μια μοναδική και αποτελεσματική εμπειρία ποδηλασίας.

Η παθιασμένη ομάδα μας, αποτελούμενη απο τους Πιστοποιημένους Trainers, αλλά και ποδηλάτες γυμναστές, θα σας εξασφαλίσει
υψηλής έντασης προπόνηση με εμπνευσμένη μουσική!

 

  • Η τιμή της προσφορά αυτής ισχύει μόνο με την αγορά κουπονιού από το Skroutz.com.cy
  • Μπορεί να αγοραστεί και να χρησιμοποιηθεί μόνο 1 κουπόνι ανά χρήστη.
  • Η προσφορά ισχύει ΜΟΝΟ για νέα μέλη.
  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 Άτομο.
  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 Μηνιαία Συνδρομή (8 Επισκέψεις) ή 1 Τρίμηνη Συνδρομή (24 Επισκέψεις) Ποδηλασίας Εσωτερικού Χώρου, ανάλογα με την αγορά σας.
  • Η έναρξη της συνδρομής σας μπορεί να αρχίσει μέχρι και τις 31/01/2019
  • Απαιτείται τηλεφωνική κράτηση στο τηλέφωνο της επιχείρησης που θα λάβετε δωρεάν με SKROUTZ COUPON SMS. (Για να λάβετε δωρεάν SMS το κουπόνι σας απαιτείται να έχετε συμπληρώσει ορθά το κινητό σας τηλέφωνο στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας). Όσοι δεν έχουν δηλώσει το κινητό τους τηλέφωνο κατά την εγγραφή τους, να πατήσουν ΕΔΩ για να κάνουν δήλωση κινητού τώρα.
  • Το κουπόνι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλη προσφορά.
  • Με την αγορά της προσφοράς αυτής θα λάβετε ΑΜΕΣΑ το κουπόνι σας (Το κουπόνι θα το βρείτε πάνω δεξιά μέσα στο "Τα Κουπόνια μου") επίσης θα λάβετε SKROUTZ COUPON SMS.
  • Το κουπόνι είναι απαραίτητο να εκτυπωθεί και να προσκομιστεί σε έντυπη μορφή στην επιχείρηση ή απλά δείχνοντας το SKROUTZ COUPON SMS.

Περιοχές
Ryding Evolution

Ryding Evolution

Διεύθυνση

Λεωφόρος Λεμεσού 2, Λατσιά


Σχετικές Προσφορές

Fit & Fun – Συνδρομή 3 Μήνες-Λευκωσία

Σε Χώρο 1200 τ.μ. με 15 Γυμναστές και 38 Ομαδικά Προγράμματα την Εβδομάδα!

21 αγορές
95€

Ποδηλασία Εσωτερικού Χώρου με Υπερσύγχρονα Ποδήλατα-Στρόβολο

Διαλειμματική Προπόνηση Μέτριας Έως Υψηλής Έντασης, που Οδηγεί σε Άμεση Απώλεια Σωματικού Λίπους και Βελτίωση της Αντοχής σας!

24 αγορές
από 22€

Μαθήματα Γιόγκα-Λευκωσία

Στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Γιόγκας (Yoga Europe School) στη Λευκωσία!

111 αγορές
20€

Χαλαρωτικό - Θεραπευτικό Μασάζ 60' -Λακατάμια

Χαλαρωτικό, Απομακρύνει το Άγχος και την Ένταση!

110 αγορές
25€

Μαθήματα Πολεμικών Τεχνών - στο GVT -Λευκωσία

Αγαπήστε τις Πολεμικές Τέχνες! Επιλογή από από Πυγμαχία, Muay Thai, Brazilian Jiu Jitsu!

8 αγορές
25€

In Progress Ballet Dance & Fitness Studio - Στρόβολος

Yoga, Zumba, Pilates, Circuit Functional Training, Total Barre, Μπαλέτο για Παιδιά!

23 αγορές
από 15€

Μαθήματα Πιλάτες/Yoga/SOSA SOLO SALSA ή Μουσικής-Λευκωσία

Από το Sosa Solo Salsa Fitness στη Λευκωσία!

7 αγορές
από 20€

Συνδρομή Διάρκειας 30 Hμερών στο Intensity Gym-Λευκωσία

Δωρεάν Λιπομέτρηση για Άντρες & Γυναίκες!

149 αγορές
35€