€24 από €40 (Έκπτωση 40%) για 1 Αλλαγή Λαδιού Κινητήρα & 1 Εξωτερικό Επαγγελματικό Πλύσιμο του Αυτοκινήτου σας! Από το Πλυντήριο Αυτοκινήτων Coffee & Wash, στη Λευκωσία.

Όροι και Στοιχεία

Πρόλαβε το! Περιορισμένος αριθμός διαθέσιμων κουπονιών για την προσφορά αυτή!
 
Κάποιες αλλαγές είναι δύσκολες, κάποιες προκλητικές και κάποιες καλοδεχούμενες. Υπάρχουν όμως κι αυτές που είναι απαραίτητες και αδιαπραγμάτευτες. Σε αυτές συγκαταλέγεται και η αλλαγή των λαδιών του αυτοκινήτου μας. Διότι αλλάζοντας τακτικά και σύμφωνα με τις προδιαγραφές της κατασκευάστριας εταιρείας τα λάδια δεν προστατεύουμε μόνο το αυτοκίνητο αλλά και την ίδια μας τη ζωή, αφού ελαχιστοποιούμε τον κίνδυνο βλάβης της μηχανής του.
 
Γνωρίζουμε τις δυσκολίες που υπάρχουν όταν φτάνουμε στο σημείο να ασχοληθούμε με το αγαπημένο μας -και εκτονωτικό- πλύσιμο αυτοκινήτου. Έλλειψη χρόνου, απουσία γνώσης, αμφιβολία για το αποτέλεσμα. Γνωρίζουμε επίσης πόσο δύσκολο είναι να εμπιστευτούμε σε κάποιον την πολύτιμη «επιδερμίδα» του μονάκριβου μας τετράτροχου αλλά και τον εσωτερικό του κόσμο. Όπως δεν θα εμπιστευόμασταν την καθαριότητα του σπιτιού μας σε οποιονδήποτε έτσι δεν πρέπει να αφήνουμε και την καθαριότητα του αυτοκινήτου μας στα χέρια οποιουδήποτε.
 
Το πλυντήριο αυτοκινήτων Coffee & Wash έρχεται για να μας βγάλει από τη δύσκολη θέση. Γιατί το καλό και σωστό πλύσιμο του αυτοκινήτου μπορεί να το διατηρήσει σαν καινούριο για πολύ καιρό. Χρειάζεται όμως σχολαστικότητα και μεγάλη εμπειρία για να γίνει σωστά και αποτελεσματικά.
 
  • Η τιμή της προσφορά αυτής ισχύει μόνο με την αγορά κουπονιού από το Skroutz.com.cy
  • Μπορούν να αγοραστούν Απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη,.
  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 Άτομο.
  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 Αλλαγή Λαδιού Κινητήρα & 1 Εξωτερικό Επαγγελματικό Πλύσιμο του Αυτοκινήτου σας.
  • Η εξαργύρωση του κουπονιού ισχύει μέχρι 30/11/2018
  • Απαιτείται τηλεφωνική κράτηση τουλάχιστον 2 μέρες πριν στο τηλέφωνο της επιχείρησης που θα λάβετε δωρεάν με SKROUTZ COUPON SMS. (Για να λάβετε δωρεάν SMS το κουπόνι σας απαιτείται να έχετε συμπληρώσει ορθά το κινητό σας τηλέφωνο στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας). Όσοι δεν έχουν δηλώσει το κινητό τους τηλέφωνο κατά την εγγραφή τους, να πατήσουν ΕΔΩ για να κάνουν δήλωση κινητού τώρα.
  • Το κουπόνι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλη προσφορά.
  • Με την αγορά της προσφοράς αυτής θα λάβετε ΑΜΕΣΑ το κουπόνι σας (Το κουπόνι θα το βρείτε πάνω δεξιά μέσα στο "Τα Κουπόνια μου") επίσης θα λάβετε SKROUTZ COUPON SMS.
  • Το κουπόνι είναι απαραίτητο να εκτυπωθεί και να προσκομιστεί σε έντυπη μορφή στην επιχείρηση ή απλά δείχνοντας το SKROUTZ COUPON SMS.
Περιοχές
Coffee & Wash

Coffee & Wash

Διεύθυνση

Λεωφόρος Τσερίου 185, Στρόβολος
 


Σχετικές Προσφορές

Επαγγελματική Περιποίηση του Αυτοκινήτου σας-Λευκωσία

Στο S.A.P. CAR VALETING, στο Κέντρο της Λευκωσίας. ΑΝΟΙΚΤΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ!

24 αγορές
από 15€

Αλλαγή Λαδιού και Εσωτερικό-Εξωτερικό Πλύσιμο Αυτοκινήτου-Λευκωσία

Από το Πλυντήριο αυτοκινήτων Flash Wash στη Λευκωσία!

22 αγορές
23€

Wash & Go Carwash - Λευκωσία

Shampoo - Polish - Ξεθάμπωμα Φαναριών!

185 αγορές
από 5€

Ηλεκτρονικό Ζύγισμα Τροχών-Μέτρημα Τιμονιού-Δωρεάν Άζωτο για τα Ελαστικά σας-Λευκωσία

Για Σταθερό και Ασφαλές Οδήγημα, Περισσότερα Χιλιόμετρα Ζωής Ελαστικών, Περισσότερη Οικονομία στη Βενζίνη!

162 αγορές
από 20€