Αγαπήστε τις Πολεμικές Τέχνες! €25 από €50 (Έκπτωση 50%) για να 1 μήνα Μαθήματα Πολεμικών Τεχνών της επιλογής σας από Πυγμαχία, Muay Thai, Brazilian Jiu Jitsu στο GVT στην Λευκωσία.

Όροι και Στοιχεία

Πυγμαχία (Boxing)
 
“Ακρίβεια, Ισορροπία, Ρυθμός και Αντανακλαστικά”
 
Τι Είναι η Πυγμαχία (Boxing)
 
Η Πυγμαχία (Boxing) είναι η «μάνα» όλων των σύγχρονων πολεμικών τεχνών. Είναι να από τα πιο δημοφιλή σπορ, και ένα από τα αρχαιότερα ελληνικά αθλήματα, καθώς εισήχθηκε ως αγώνισμα στην 23 ολυμπιάδα το 688 π.χ. και στο οποίο, ο πυγμάχος είχε σαν στόχο τη συνεχή άμυνα και αποφυγή χτυπημάτων έως ότου ο αντίπαλος εξαντληθεί επιτιθέμενος. Στις μέρες μας η πυγμαχία, αποτελεί έναν ολοκληρωμένο τρόπο εκγύμνασης με αυξανόμενη δημοτικότητα σε όσους ψάχνουν νέες προκλήσεις και νέες λύσεις fitness. Θέλετε να μάθετε πώς γυμνάζει και γραμμώνει το σώμα σας; Θέλετε να ενισχύσετε την αυτοπεποίθηση σας και να ανεβάσετε την καθημερινή σας ενέργεια;
 
Η Πυγμαχία (Boxing) αυξάνει στον ασκούμενο την φυσική κατάσταση και την αυτοπεποίθηση του και ενδυναμώνει την αυτοσυγκέντρωση για την επίτευξη των στόχων του.
 
Οπως και όλες οι πολεμικές τέχνες της που προσφέρουμε, γίνονται ομαδικά με ένα συνδυασμό αεροβικών και μη ασκήσεων επιτυγχάνοντας τα καλύτερα αποτελέσματα στο σώμα σε μικρό χρονικό διάστημα χωρίς να προϋποθέτει από τους ασκούμενους κάποια ιδιαίτερη σωματική δύναμη και υπέρμετρα προσόντα ή κάποιο πιο «επιθετικό» ψυχολογικό προφίλ. Για αυτό και απευθύνεται σε άντρες, γυναίκες και παιδιά, που θέλουν να βελτιώσουν την φυσική τους κατάσταση και τον τρόπο ζωής τους με ένα ευχάριστο, και διασκεδαστικό τρόπο αλλά και σε όσους θέλουν να κάνουν πρωταθλητισμό – επαγγελματισμό σε υψηλό ανταγωνιστικό επίπεδο.
 
Muay Thai
 
“Η Τέχνη Των 8 Άκρων.”
 
Τι Είναι Tο Muay Thai
 
Το Muay Thai κατάγεται από την Ταϊλάνδη, στην οποία αποτελεί και το εθνικό άθλημα της, παρόλο που εμφανίζεται σε παρόμοιες μορφές σε άλλες νοτιοανατολικές χώρες, και έγινε δημοφιλές σε όλο τον κόσμο, στη δεκαετία του 90. Είναι γνωστό και σαν η τέχνη των 8 άκρων, καθώς συνδυάζει κινήσεις με γροθιές, κλωτσιές, αγκώνες και γόνατα, για αυτό και κάποιος που γνωρίζει αυτή την πολεμική τέχνη είναι ικανός να αντιμετωπίσει πολύ δύσκολους αντιπάλους. Θέλετε να μάθετε πώς οι κινήσεις του “χτίζουν” ένα δυνατό και υγιές σώμα; Πώς η προπόνηση του ενισχύει την αυτοπεποίθηση και τον στρατηγικό τρόπο σκέψης;
 
Το Muay Thai επιτρέπει στον ασκούμενο να συνδυάσει στοιχεία του δυτικού boxing με δυναμικές Ταϋλανδέζικες κλωτσιές, αγκωνιές και γονατιές. 
 
Η προπόνηση για το Muay Thai απαιτεί από τον ασκούμενο την πειθαρχεία να προπονείται σε τακτά χρονικά διαστήματα ώστε να αναπτύξει τις απαραίτητες ικανότητες και την απαιτούμενη αντοχή. Όποιος ασχολείται με αυτή την πολεμική τέχνη, αποκτά ισορροπία, συντονισμό, ενέργεια, ταχύτητα και συγχρονισμό ώστε να είναι στην σωστή κατάσταση ετοιμότητας που χρειάζεται σε ένα αγώνα. Γενικά, είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να συνδυάσει ο ασκούμενος την καλή φυσική κατάσταση με την αυτοάμυνα καθώς περιλαμβάνει συνδυασμό δυναμικών αερόβιων και μή ασκήσεων στην κάθε προπόνηση. Τέλος, γίνεται ομαδικά και δεν προϋποθέτει από τους ασκούμενους κάποια ιδιαίτερη φυσική δύναμη ή κάποιο πιο “επιθετικό” χαρακτήρα, για αυτό και απευθύνεται σε άντρες, γυναίκες και παιδιά.
 
Brazilian Jiu Jitsu
 
Τι είναι το Brazilian jiu jitsu
 
Το Brazilian jiu jitsu είναι κατ” ουσίαν η εξέλιξη του judo. Την τωρινή του μορφή την οφείλει  στην οικογένεια Γκρέισι όπου και εξέλιξε σε μεγάλο βαθμό την μάχη εδάφους της τέχνης σε αντίθεση με το judo.
 
Στις μέρες μας το Brazilian jiu jitsu είναι ίσως το πιο πλήρες παλαιστικό σύστημα. Τα πρωταθλήματα που διοργανώνονται παγκοσμίως έχουν μεγάλο ανταγωνισμό που με το πέρασμα των χρόνων μεγαλώνει παράλληλα με την δημοτικότητα του.
 
Στην προπόνηση του Brazilian jiu jitsu διδάσκονται ένας πολύ μεγάλος αριθμός τεχνικών. Ξεκινάει από όρθια μάχη ρίψεις και ανατροπές και δεν αργεί να καταλήξει στο έδαφος με σκοπό την καλύτερη θέση η ακόμα και το «τελείωμα» του αντίπαλου με πνιγμό η εξάρθρωση.
 
Το Brazilian jiu jitsu είναι αυτή τη στιγμή ίσως η πιο ολοκληρωμένη μάχη εδάφους και η πιο αποτελεσματική στη χρήση της στο κλουβί οπότε και κάνει επιβεβλημένη την εκπαίδευση της σε όλους τους μαχητές του MMA.
 
 • Η τιμή της προσφορά αυτής ισχύει μόνο με την αγορά κουπονιού από το Skroutz.com.cy
 • Ο κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει 1 κουπόνι για χρήση από τον ίδιο ή απεριόριστα για να χρησιμοποιηθούν σε μορφή δώρου από συγγενείς καιφίλους.
 • Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 Άτομο.
 • Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 μήνα Μαθήματα Πολεμικών Τεχνών της επιλογής σας από Πυγμαχία, Muay Thai, Brazilian Jiu Jitsu.
 • Τα μαθήματα Πυγμαχίας και Muay Thai διεξάγονται 2 φορές τη βδομάδα και έχουν διάρκεια 1 ώρα.
 • Το μάθημα Brazilian Jiu Jitsu διεξάγεται 2 φορές τη βδομάδα και έχει διάρκεια 1,5 ώρα.
 • Ωράριο: Καθημερινά 10:00 - 21:30.
 • Η εξαργύρωση του κουπονιού ισχύει μέχρι 30/11/2018
 • Απαιτείται τηλεφωνική κράτηση στο τηλέφωνο της επιχείρησης που θα λάβετε δωρεάν με SKROUTZ COUPON SMS. (Για να λάβετε δωρεάν SMS το κουπόνι σας απαιτείται να έχετε συμπληρώσει ορθά το κινητό σας τηλέφωνο στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας). Όσοι δεν έχουν δηλώσει το κινητό τους τηλέφωνο κατά την εγγραφή τους, να πατήσουν ΕΔΩ για να κάνουν δήλωση κινητού τώρα.
 • Με την αγορά της προσφοράς αυτής θα λάβετε ΑΜΕΣΑ το κουπόνι σας (Το κουπόνι θα το βρείτε πάνω δεξιά μέσα στο "Τα Κουπόνια μου") επίσης θα λάβετε SKROUTZ COUPON SMS.
 • Το κουπόνι είναι απαραίτητο να εκτυπωθεί και να προσκομιστεί σε έντυπη μορφή στην επιχείρηση ή απλά δείχνοντας το SKROUTZ COUPON SMS.
Περιοχές
GVT

GVT

Διεύθυνση

Καντάρας 150, Στρόβολος


Σχετικές Προσφορές

Fit & Fun – Συνδρομή 3 Μήνες!

Σε Χώρο 1200 τ.μ. με 15 Γυμναστές και 38 Ομαδικά Προγράμματα την Εβδομάδα!

20 αγορές
95€

Ποδηλασία Εσωτερικού Χώρου με Υπερσύγχρονα Ποδήλατα!

Διαλειμματική Προπόνηση Μέτριας Έως Υψηλής Έντασης, που Οδηγεί σε Άμεση Απώλεια Σωματικού Λίπους και Βελτίωση της Αντοχής σας!

24 αγορές
από 22€

Μαθήματα Γιόγκα!

Στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Γιόγκας (Yoga Europe School) στη Λευκωσία!

111 αγορές
20€

Χαλαρωτικό - Θεραπευτικό Μασάζ 60' - Evolve Fitness & Wellness!

Χαλαρωτικό, Απομακρύνει το Άγχος και την Ένταση!

110 αγορές
25€

In Progress Ballet Dance & Fitness Studio - Στρόβολος!

Yoga, Zumba, Pilates, Circuit Functional Training, Total Barre, Μπαλέτο για Παιδιά!

23 αγορές
από 15€

Μαθήματα Πιλάτες & Yoga ή SOSA SOLO SALSA FITNESS ή Μουσικής!

Από το Sosa Solo Salsa Fitness στη Λευκωσία!

7 αγορές
από 20€

Ποδηλασία Εσωτερικού Χώρου με τα Καινοτόμα Ποδήλατα ABF8 RealRyder®στο Ryding Evolution στη Λευκωσία!

Γυμνάστε Όλο σας το Σώμα Αποτελεσματικά στο Πρώτο Εξειδικευμένο Στούντιο Εσωτερικής Ποδηλασίας στην Κύπρο!

44 αγορές
από 20€

Συνδρομή Διάρκειας 30 Hμερών στο Intensity Gym, στη Λευκωσία!

Δωρεάν Λιπομέτρηση για Άντρες & Γυναίκες!

147 αγορές
35€