€12.90 από €40 (Έκπτωση 68%) για 1 Power Floss - Επαναστατική Συσκευή Καθαρισμού Δοντιών Υψηλής Πίεσης Νερού! Με το Πάτημα Ενός Κουμπιού, ο Αέρας Ωθεί το Νερό με Πίεση Τόση Ώστε να Απομακρύνει τα Υπολείμματα Τροφής από τα Δόντια σας Απαλά και Αποτελεσματικά! Με Άμεση Παραλαβή από τα Γραφεία του Skroutz.com.cy ή Παγκύπρια Αποστολή.

Όροι και Στοιχεία

Πρόλαβε το! Περιορισμένος αριθμός διαθέσιμων κουπονιών για την προσφορά αυτή!

Power Floss - Επαναστατική Συσκευή Καθαρισμού Δοντιών Υψηλής Πίεσης Νερού
 
Διατηρείστε τα δόντια σας πεντακάθαρα χωρίς την χρήση οδοντικού νήματος με την Επαναστατική Συσκευή Καθαρισμού Δοντιών με Νερό Power Floss. Ο γρήγορος και εύκολος τρόπος απομάκρυνσης των υπολλειμάτων τροφής από τα δόντια σας. 
 
Λειτουργεί με νερό το οποίο εκτοξεύεται από το ειδικό ακροφύσιο με πίεση, καθαρίζοντας τα σημεία που η οδοντόβουρτσα δεν μπορεί.
Απομακρύνει τα βακτήρια βαθιά ανάμεσα στα δόντια και κάτω από την γραμμή των ούλων, όπου το βούρτσισμα και το οδοντικό νήμα δεν μπορεί να φτάσει ώστε να σας κάνει να αισθάνεστε πως το στόμα σας είναι καθαρό και φρέσκο.
 
Ιδανικό για τον καθαρισμό γύρω από οδοντιατρικές γέφυρες, οδοντοστοιχίες με εμφυτεύματα, και σιδεράκια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με σκέτο νερό ή και με στοματικό διάλυμα. Με καθημερινή χρήση βοηθάει στην καταπολέμηση της δυσοσμίας του στόματος.
Αυτή η επαναστατική συσκευή της στοματικής υγιεινής χρησιμοποιεί την τεχνολογία έγχυσης του νερού με την πίεση του αέρα.
 
Με το πάτημα ενός κουμπιού, ο αέρας ωθεί το νερό με πίεση τόση ώστε να απομακρύνει τα υπολείμματα τροφής από τα δόντια σας απαλά και αποτελεσματικά. Τέλος στα πληγωμένα ούλα από το οδοντικό νήμα. Η χρήση του οδοντικού νήματος μπορεί να είναι μία επίπονη, άβολη και χρονοβόρα διαδικασία για την απομάκρυνση των υπολειμμάτων τροφής από τα δόντια σας.Η Επαναστατική Συσκευή Καθαρισμού Δοντιών με Νερό Power Floss είναι πολύ πιο εύκολη και αποτελεσματική στην χρήση από το παραδοσιακό οδοντικό νήμα.
 
Όλοι γνωρίζουν τη σημασία μιας καλής οδοντικής υγιεινής ρουτίνας. Όταν τα βακτήρια συσσωρεύονται στο στόμα σας, μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο το σμάλτο των δοντιών σας και να προκαλέσουν κοιλότητες.Τώρα μπορείτε να έχετε τα υγιή και έξυπνα καθαρά αποτελέσματα που θέλετε, με την χρήση της Επαναστατικής Συσκευής Καθαρισμού Δοντιών με Νερό Power Floss, χωρίς όλη την αναστάτωση που προκαλούν οι άλλοι τρόποι καθαρισμού των δοντιών.

 

 • Η τιμή της προσφορά αυτής ισχύει ΜΟΝΟ με την αγορά κουπονιού από το Skroutz.com.cy.
 • Για αποστολή του προϊόντος, συμπληρώστε τη παρακάτω Φόρμα Παραγγελίας  και θα σας αποσταλεί στο πλησιέστερο κατάστημα Courier εντός 2-3 εργάσιμων ημερώνΓια αγορές που θα γίνουν για Παραλαβή από τα Γραφεία του Skroutz.com.cy στην Λακατάμια ΔΕΝ απαιτείται η συμπλήρωση της Φόρμας Παραγγελίας.
 • Δείτε που είναι το γραφείο του Skroutz.com.cy
 • Το κάθε κουπόνι ισχύει για 
  1 άτομο.
 • Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 Power Floss - Επαναστατική Συσκευή Καθαρισμού Δοντιών Υψηλής Πίεσης Νερού.
 • Μπορούν να αγοραστούν Απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη
 • Το βίντεο και φωτογραφίες της προσφοράς είναι ενδεικτικά για τη λειτουργία του προϊόντος και ίσως το προϊόν να διαφέρει.
 • Με την αγορά της προσφοράς αυτής θα λάβετε ΑΜΕΣΑ το κουπόνι σας (Το κουπόνι θα το βρείτε πάνω δεξιά μέσα στο "Τα Κουπόνια μου") επίσης θα λάβετε SKROUTZ COUPON SMS.
 • Το κουπόνι είναι απαραίτητο να εκτυπωθεί και να προσκομιστεί σε έντυπη μορφή στην επιχείρηση ή απλά δείχνοντας το SKROUTZ COUPON SMS.

Περιοχές
Global Products

Global Products

Διεύθυνση

Παντελή Κατελάρη 7, Λακατάμια

Τηλέφωνο: 22 202891

 

Δείτε το Website

Δείτε την Εφαρμογή για Κινητά!

Δείτε το Facebook

Καταχωρήστε Δωρεάν Αγγελίες


Σχετικές Προσφορές

Εργαλείο Καθαρισμού της Γλώσσας Stainless Steel Dr. Tung’s™

Η Καλύτερη Θεραπεία για την Κακή Αναπνοή!

15 αγορές
από 6.5€

Φυσική Σκόνη Λεύκανσης Δοντιών Teeth Whitening

Για Άμεση Λεύκανση Δοντιών με 100% Φυσικό Τρόπο!

29 αγορές
από 6.9€

Stella White Μασελάκι για το Τρίξιμο των Δοντιών Grind Light

Μειώνει τη Βλάβη στα Δόντια, την Ένταση και τον Πόνο που Προκαλούνται από το Σφίξιμο των Δοντιών Κατά τη Διάρκεια της Νύχτας!

33 αγορές
8.9€

Αποστειρωτής για Οδοντόβουρτσες 2 Θέσεων

Με Τεχνολογία UV-C Light για Καταπολέμηση των Μικροβίων και των Βακτηρίων!

16 αγορές
14.9€

Λευκαντική Οδοντόκρεμα Bright up

ΔΩΡΟ 4 Οδοντόβουρτσες Λεύκανσης Δοντιών!

44 αγορές
12.9€

8 Ανταλλακτικά Βουρτσάκια για Οδοντόβουρτσες Oral-Β-Cenocco

Με ΔΩΡΕΑΝ Παγκύπρια Αποστολή!

46 αγορές
11.9€

Oral-B Advance Power Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα

Αποτελεσματική Αφαίρεση της Πλάκας από την Επιφάνεια των Δοντιών!

79 αγορές
από 9.9€

Αυθεντικές Ανταλλακτικές Κεφαλές για Οδοντόβουρτσες ORAL B

Με ΔΩΡΕΑΝ Παγκύπρια Αποστολή στα κατά τόπους Γραφεία Ταχυμεταφορών!

42 αγορές
14.9€