€6.90 από €29 (Έκπτωση 76%) για 1 Carbone & Coco Whitening Powder! Για Άμεση Λεύκανση Δοντιών με 100% Φυσικό Τρόπο! Mε Άμεση Παραλαβή από τα Γραφεία του Skroutz.com.cy ή Παγκύπρια Αποστολή.

Όροι και Στοιχεία

Πρόλαβε το! Περιορισμένος αριθμός διαθέσιμων κουπονιών για την προσφορά αυτή!

Carbone & Coco Whitening Powder είναι ο κορυφαίος προμηθευτής φυσικών προϊόντων λευκαντικών δοντιών του Ηνωμένου Βασιλείου. Ο άνθρακας καρύδας είναι άνθρακας που έχει δημιουργηθεί για να αυξήσει τις απορροφητικές του ιδιότητες για τις φυσικές απορροφήσεις χημικών ουσιών και τοξινών από το σώμα. Μια εναλλακτική λύση για διάφορα προϊόντα υγείας και ομορφιάς.
 
Ο 100% ενεργοποιημένος άνθρακας κελύφους καρύδας εχει μια μοναδική οσμή από 100% καθαρό ενεργό άνθρακα καρύδας. Ο άνθρακας έχει την μέγιστη δυνατή ενεργοποίηση που σημαίνει ότι ο ρυθμός απορρόφησης είναι ασύγκριτος. Τι σημαίνει αυτό για σας; Μέγιστα αποτελέσματα για λεύκανση δοντιών!
 
Λευκό και πιο ζωντανό χαμόγελο: Απομακρύνει τους λεκέδες και τον αποχρωματισμό από την επιφάνεια των δοντιών σας, ώστε να λευκαίνουν και να λαμπρύνουν σημαντικά σαν τα μαργαριτάρια.
 
100% Φυσικό: Δεν περιέχει συνθετικά πρόσθετα, συντηρητικά, παράγοντες αφρισμού, φθόριο, τεχνητά χρώματα ή γεύσεις και δεν περιέχει λειαντικά όπως σόδα ψησίματος όπως άλλες μάρκες.
 
Αντιβακτηριακό: Περιέχει αντιβακτηριακούς και αντιμυκητιασικούς παράγοντες που είναι επωφελείς για την στοματική υγεία σας.
 
Ασφάλεια εγκυμοσύνης: Το μόνο προϊόν στην αγορά που είναι ασφαλές για χρήση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.
 
  • Η τιμή της προσφορά αυτής ισχύει ΜΟΝΟ με την αγορά κουπονιού από το Skroutz.com.cy.
  • Για αποστολή του προϊόντος, συμπληρώστε τη παρακάτω Φόρμα Παραγγελίας  και θα σας αποσταλεί στο πλησιέστερο κατάστημα Courier εντός 2-3 εργάσιμων ημερών. Για αγορές που θα γίνουν για Παραλαβή από τα Γραφεία του Skroutz.com.cy στην Λακατάμια ΔΕΝ απαιτείται η συμπλήρωση της Φόρμας Παραγγελίας.
  • Δείτε που είναι το γραφείο του Skroutz.com.cy
  • Μπορούν να αγοραστούν Απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη
  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 Carbone & Coco Whitening Powder.
  • Το βίντεο και φωτογραφίες της προσφοράς είναι ενδεικτικά για τη λειτουργία του προϊόντος και ίσως το προϊόν να διαφέρει.
  • Με την αγορά της προσφοράς αυτής θα λάβετε ΑΜΕΣΑ το κουπόνι σας (Το κουπόνι θα το βρείτε πάνω δεξιά μέσα στο "Τα Κουπόνια μου") επίσης θα λάβετε SKROUTZ COUPON SMS.
  • Το κουπόνι είναι απαραίτητο να εκτυπωθεί και να προσκομιστεί σε έντυπη μορφή στην επιχείρηση ή απλά δείχνοντας το SKROUTZ COUPON SMS.

Περιοχές
whitening coco

whitening coco

Διεύθυνση

Δείτε το Website

Δείτε την Εφαρμογή για Κινητά!

Δείτε το Facebook

Καταχωρήστε Δωρεάν Αγγελίες


Σχετικές Προσφορές

Stella White Μασελάκι για το Τρίξιμο των Δοντιών Grind Light!

Μειώνει τη Βλάβη στα Δόντια, την Ένταση και τον Πόνο που Προκαλούνται από το Σφίξιμο των Δοντιών Κατά τη Διάρκεια της Νύχτας!

24 αγορές
8.9€

Αποστειρωτής για Οδοντόβουρτσες 2 Θέσεων!

Με Τεχνολογία UV-C Light για Καταπολέμηση των Μικροβίων και των Βακτηρίων!

16 αγορές
14.9€

Λευκαντική Οδοντόκρεμα Bright up!

ΔΩΡΟ 4 Οδοντόβουρτσες Λεύκανσης Δοντιών!

38 αγορές
12.9€

Power Floss - Επαναστατική Συσκευή Καθαρισμού Δοντιών Υψηλής Πίεσης Νερού!

Απομακρύνει τα Υπολείμματα Τροφής από τα Δόντια σας Απαλά και Αποτελεσματικά!

40 αγορές
από 12.9€

Oral-B Advance Power Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα!

Αποτελεσματική Αφαίρεση της Πλάκας από την Επιφάνεια των Δοντιών!

63 αγορές
από 9.9€