ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΛΑΞΗ! €39 από €70 (Έκπτωση 44%) για 1 Πολυτελή ΟΛΟΗΜΕΡΗ Εμπειρία Χαλάρωσης! Περιλαμβάνει 1 Ancient Greek Massage® Διάρκειας 30'! Μία Μοναδική, Πατενταρισμένη Θεραπεία όπου Χρησιμοποιούσε ο Ιπποκράτης, Πατέρας της Σύγχρονης Ιατρικής και θα τη Βρείτε Αποκλειστικά στο Βραβευμένο Spa μας! Και ΔΩΡΕΑΝ Χρήση για 1 Μέρα των Υπηρεσιών του Serenity Spa Όπως Εσωτερική Πισίνα, Σάουνα, Ατμόλουτρο (Steam Bath) και Γυμναστήριο. Στο Serenity Spa του Πολυτελούς Ξενοδοχείου 5 Αστέρων St Raphael RESORT στην Λεμεσό.

Όροι και Στοιχεία

Πρόλαβε το! Περιορισμένος αριθμός διαθέσιμων κουπονιών για την προσφορά αυτή!
 
Η εταιρεία δεν δέχεται κανένα πελάτη με αυτή την τιμή χωρίς να έχει κάνει αγορά κουπονιού από το Skroutz.com.cy. Η εταιρεία δεν θα εξυπηρετεί κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού.
 
ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ:
 
€39 από €70 (Έκπτωση 44%) για 1 Πολυτελή ΟΛΟΗΜΕΡΗ Εμπειρία Χαλάρωσης!  Περιλαμβάνει 1 Ancient Greek Massage® Διάρκειας 30' & ΔΩΡΕΑΝ Χρήση για 1 Μέρα των Υπηρεσιών του Serenity Spa Όπως Εσωτερική Πισίνα, Σάουνα, Ατμόλουτρο (Steam Bath) και Γυμναστήριο. 
 
€66 από €120 (Έκπτωση 45%) για 1 Πολυτελή ΟΛΟΗΜΕΡΗ Εμπειρία Χαλάρωσης!  Περιλαμβάνει 1 Ancient Greek Massage® Διάρκειας 60' & ΔΩΡΕΑΝ Χρήση για 1 Μέρα των Υπηρεσιών του Serenity Spa Όπως Εσωτερική Πισίνα, Σάουνα, Ατμόλουτρο (Steam Bath) και Γυμναστήριο.
 
Τι είναι;
Το Ancient Greek Massage® περιλαμβάνει τις αποκαλούμενες «ανατρίψεις» και βασίζεται στις μεθόδους του Ιπποκράτη, που λάμβαναν χωρα στην Αρχαια Ελλαδα και συγκεριμένα σε σχολεία πάλης και γυμνάσια, σε ασθενείς και στα Ασκληπειεία. Ο όρος ιατραλειπτική της αρχαιότητας, λέξη που πλέον εχει αντικατασταθεί με τον ορο μάλαξη ή μασαζ. 
Η τεχνική αρχικά εφαρμοζόταν στεγνά και εν συνεχεία με πούδρα. Η εν λόγω θεραπεία, διά της αρμόζουσας μάλαξης και διά των παθητικών αλλά και ενεργητικών κινήσεων, επιτυγχάνει την αύξηση της μικρο-κυκλοφορίας  του αίματος καθώς και την ενδυνάμωση του υποδόριου ιστού σε ατροφικούς μυς, τένοντες  και αρθρώσεις. 
 
Πως γίνεται;
Η διαδικασία έχει ως εξής:
 
Το πρώτο σταδιο ειναι η λεγόμενη «στεγνή μάλαξη» δηλαδή χωρίς την χρήση λαδιού (η οποια ακολουθεί). Σε αυτο το σταδιο, λαμβάνουν χωρα πιέσεις και ταλαντώσεις που αποσκοπούν στην αρχική αιμάτωση του σώματος.
Εν συνεχεία, χρησιμοποιείται πούδρα και γίνεται χρήση βούρτσας απο τρίχωμα αλόγου στην πλάτη. Σκοπός ειναι η τόνωση της μικροκυκλοφορίας του δέρματος, διαδικασία που επιφέρει ευεξία και ενα αισθημα ευφορίας  και αναζωογόνησης του σώματος.
Η μάλαξη ακολουθεί τη φορά της φυσιολογικής δομής του μυϊκού συστήματος ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη επίδραση. Στη συνέχεια ασκείται πίεση σε εδικά προκαθορισμένα σημεία με την χρήση ενός ειδικού μείγματος εξτρα παρθένου ελαιόλαδου και αιθερίων ελαίων. Επίπλέον, η μέθοδος αυτή περιλαμβάνει βεντούζες. Οχι φυσικά τις γνωστες παραδοσιακές βεντούζες με χρήση φωτιάς αλλα σύγχρονες βεντούζες. Η τεχνική αυτή έχει μια ευεργετική ιδιαιτερότητα! Με τη χρήση βεντούζας, αρνητική πίεση ασκείται σε σημεία βελονισμού ωστε να επιτευχθεί η διέγερση τους.
 
Τί κερδίζουμε με αυτό;
Ο συντονισμος των κινήσεων και των σημείων πίεσης της μάλαξης έχει αποδειχθεί οτι ειναι ευεργετικός στην αντιμετωπιση καταθλιψης και αλλων ψυχοσωματικών παθήσεων!
Η τεχνική ολοκληρώνεται με μάλαξη κεφαλής, η οποία αποκαλείται απο τον Ιπποκράτη «τρίψη της θλίψης». Ο λόγος ειναι οτι αυξάνονται τα επιπεδα της σεροτονινης και μειώνονται αυτα της κορτιζόλης στο ανθρωπινο σώμα, κατα τη διάρκεια αυτων των μαλάξεων. Αρα μειώνεται η «θλίψη».
 
Σε ποιους απευθύνεται;
Το Ancient Greek Massage® ως πλήρης θεραπεία, μπορει να προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε ανθρώπου. Με την ίδια αποτελεσματικότητα θα εφαρμοστεί σε εναν τραυματισμένο αθλητή και σε μια γυναικα που επιθυμει να αδυνατίσει!
 
Οφέλη Ancient Greek Massage®:
Ο συντονισμός των κινήσεων και των σημείων πίεσης της μάλαξης έχει αποδειχθεί ότι είναι ευεργετικός στην αντιμετώπιση της κατάθλιψης και άλλων ψυχοσωματικών παθήσεων! Επίσης, τονώνει το αναπνευστικό σύστημα, βελτιώνει τη κυκλοφορία του αίματος και βοηθά στην χαλάρωση των εντόνων μυϊκών σπασμών στη πλάτη. Επίσης ο Ιπποκράτης θεωρούσε πολύ σημαντική τη σωστή λειτουργία του εντέρου. Γι’ αυτό εφαρμόζονται ειδικές τεχνικές για την καλή του λειτουργία ώστε να επιτευχθεί η αποβολή των άχρηστων προϊόντων του μεταβολισμού.
 
Serenity Spa
 
Xαλαρώστε στον όμορφο χώρο του Serenity Spa κάνοντας χρήση gym, sauna, steambath, pool!!!
 
Κατάλληλο για άτομα που χρειάζονται χαλάρωση από το στρες της καθημερινότητας σε συνδυασμό με την πολυτέλεια που προσφέρει ο χώρος του Serenity Spa!
 
Το πρόσφατα ανακαινισμένο Serenity Spa του ξενοδοχείου St. Raphael Resort, προσφέρει στιγμές χαλάρωσης, ξεκούρασης και ευεξίας για όλους όσους επιλέξουν να το επισκεφτούν. 
 
Το συγκεκριμένο Spa  περιλαμβάνει οχτώ διαφορετικά δωμάτια θεραπειών όπως:
 
-rasul
-Water Medy Jet Massage Bed
-δύο δωμάτια για massage
-δωμάτιο για θεραπείες από σοκολάτα!
-δωμάτια αισθητικής περιποίησης manicure & pedicure και solarium.
 
Τα άριστης ποιότητας προϊόντα θεραπείας Li’tya και Neoderma που χρησιμοποιούνται καθώς και οι άψογες υπηρεσίες που προσφέρει το Serenity Spa αφήνουν ευχαριστημένο και τον πιο δύσκολο πελάτη.
 
Το Spa διαθέτει ειδική αίθουσα χαλάρωσης, μια ιδιωτική σάουνα και χώρο με ατμόλουτρο για ζευγάρια, κομμωτήριο και πλήρη αποδυτήρια με ντους, τουαλέτες. Αφεθείτε στα έμπειρα χέρια του προσωπικού του Spa ανανεώνοντας τη διάθεση και την ομορφιά σας...
 
Το Spa προσφέρει επίσης chocolate treatments!
 
  • Η τιμή της προσφορά αυτής ισχύει ΜΟΝΟ με την αγορά κουπονιού από το Skroutz.com.cy
  • Μπορούν να αγοραστούν Απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη.
  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 Άτομο.
  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 Πολυτελή ΟΛΟΗΜΕΡΗ Εμπειρία Χαλάρωσης! Περιλαμβάνει 1 Ancient Greek Massage® και ΔΩΡΕΑΝ Χρήση για 1 Μέρα των Υπηρεσιών του Serenity Spa Όπως Εσωτερική Πισίνα, Σάουνα, Ατμόλουτρο (Steam Bath) και Γυμναστήριο.
  • Η προσφορά ισχύει για Άντρες και Γυναίκες.
  • Η εξαργύρωση του κουπονιού ισχύει μέχρι 31/10/2018Δευτέρα μέχρι Κυριακή08:00 - 20:00.
  • Απαιτείται τηλεφωνική κράτηση στο τηλέφωνο της επιχείρησης που θα λάβετε δωρεάν με SKROUTZ COUPON SMS. (Για να λάβετε δωρεάν SMS το κουπόνι σας απαιτείται να έχετε συμπληρώσει ορθά το κινητό σας τηλέφωνο στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας.). Όσοι δεν έχουν δηλώσει το κινητό τους τηλέφωνο κατά την εγγραφή τους, να πατήσουν ΕΔΩ για να κάνουν δήλωση κινητού τώρα.
  • Με την αγορά της προσφοράς αυτής θα λάβετε ΑΜΕΣΑ το κουπόνι σας (Το κουπόνι θα το βρείτε πάνω δεξιά μέσα στο "Τα Κουπόνια μου") επίσης θα λάβετε SKROUTZ COUPON SMS.
  • Το κουπόνι είναι απαραίτητο να εκτυπωθεί και να προσκομιστεί σε έντυπη μορφή στην επιχείρηση ή απλά δείχνοντας το SKROUTZ COUPON SMS.
Περιοχές
Serenity Spa - St Raphael Resort

Serenity Spa - St Raphael Resort

Διεύθυνση

Λεωφόρος Αμαθούς 502,  P.O.Box 51064, Λεμεσός 3594, Κύπρος 

Τηλέφωνο : 25 83 42 00


Σχετικές Προσφορές

Μασάζ 1 Ώρας με Ειδικές Μαλάξεις για Χαλάρωση και Ανακούφιση από τους Πόνους!

ΜΟΝΟ στο Κέντρο Ποδιατρικής και Ευεξίας - Feetness στη Λευκωσία!

13 αγορές
από 20€

Θεραπεία Προσώπου με Βιολογικά Προϊόντα & Ινδικό Μασάζ!

Σε Πρόσωπο, Αυχένα, Κεφάλι, Χέρια & Ωμοπλάτες, Συνολικής Διάρκειας 1 Ώρας και 15 Λεπτών!

14 αγορές
32€

Μασάζ στο Κεφάλι ή Μασάζ Πλάτης 30'!

Αποκλειστικά στον Μοντέρνο και Καινούριο Χώρο Medichic Center, στη Λεμεσό!

14 αγορές
20€

Βαθύς Καθαρισμός Προσώπου & Χαλαρωτικό Μασάζ 60'!

Στο Euphoric Spa & Beauty στην Λεμεσό!

12 αγορές
69€

Ταϋλανδέζικη Χαλάρωση 60'!

Με Επιλογή Ανάμεσα από 3 Είδη Thai Massage!

19 αγορές
από 29.9€

Ρεφλεξολογική Θεραπεία!

Αφεθείτε στα Χέρια των Ειδικών και Αισθανθείτε την Απόλυτη Χαλάρωση!

12 αγορές
29.9€

A Mom-to-be Prenatal Full Body Mασάζ 50'!

Από το The Body Moments Centre στη Λευκωσία!

12 αγορές
29.9€

Facelift Chiromassage!

Μασάζ Προσώπου που Δίνει την Αίσθηση Ελαφριάς & Ορατής Ανανέωσης!

12 αγορές
29.9€

Αντικυτταριτιδικό Πρόγραμμα 40 Ημερών!

Από το The Body Moments Centre στη Λευκωσία!

12 αγορές
250€

Κλασική Swedish Full Body Θεραπεία 60'!

Από το The Body Moments Centre στη Λευκωσία!

12 αγορές
29.9€

Full Body Massage με 4 Τεχνικές 60'!

Για Βελτίωση Κυκλοφορίας του Αίματος και του Λεμφικού Συστήματος!

13 αγορές
30€

Χαλαρωτικό Full Body Massage 60′ με 2 Θεραπευτές!

Από το The Body Moments Centre στη Λευκωσία!

12 αγορές
45€

Luxury Spa Experience στον Πολυτελή Χώρο του The Royal SPA στο Tofinis Hotel στην Αγία Νάπα!

Περιλαμβάνει 1 Back Μασάζ 30' & Χρήση των Υπηρεσιών του Τhe Royal Spa όπως Εσωτερική Πισίνα, Σάουνα, Ατμόλουτρο (Steam Bath) και Τζακούζι!

23 αγορές
από 39€

Ρεφλεξολογική Θεραπεία Διάρκειας 50'!

Στο Κέντρο Εναλλακτικών Θεραπειών στη Λευκωσία!

65 αγορές
από 23€

(ΝΕΟ!) Full Body Χαλαρωτικό - Θεραπευτικό Μασάζ στον Χώρο σας!

Από τον Μασέρ Κωνσταντίνο!

35 αγορές
από 14.9€

Foot Massage - Sana Hiltonia!

Με ΔΩΡΕΑΝ Χρήση των Υπηρεσιών του Sana Hiltonia!

46 αγορές
30€

Beurer Κάθισμα Μασάζ Shiatsu!

Απολαύστε μια Ευχάριστη Αίσθηση Χαλάρωσης στο Σπίτι ή το Γραφείο σας!

16 αγορές
99€

Scrub Σώματος με Αλάτι από Νεκρά Θάλασσα & Mασάζ!

Με ΔΩΡΕΑΝ Χρήση των Υπηρεσιών του Sana Hiltonia στη Λευκωσία!

47 αγορές
45€