Από €25 για Υπηρεσίες Καρδιολογικού Ιατρείου (Δρ.) σε Λευκωσία & Λεμεσό! Κάντε τις Απαραίτητες Καρδιολογικές Εξετάσεις Όπως: Απλή Επίσκεψη, Καρδιογράφημα, Τεστ Κοπώσεως, Υπερηχογράφημα Καρδιάς, 24ωρη Καταγραφή Ηolter Ρυθμού!

Όροι και Στοιχεία

Πρόλαβε το! Περιορισμένος αριθμός διαθέσιμων κουπονιών για την προσφορά αυτή!
 
Η εταιρεία δεν δέχεται κανένα πελάτη με αυτή την τιμή χωρίς να έχει κάνει αγορά κουπονιού από το Skroutz.com.cy. Η εταιρεία δεν θα εξυπηρετεί κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού.
 
ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ:
 
€25 από €50 (Έκπτωση 50%) για 1 Απλή Επίσκεψη.
€35 από €70 (Έκπτωση 50%) για 1 Καρδιογράφημα.
€99 από €225 (Έκπτωση 56%) για 1 Τεστ Κοπώσεως.
€99 από €270 (Έκπτωση 63%) για 1 Υπερηχογράφημα Καρδιάς.
€120 από €350 (Έκπτωση 66%) για 1 24ωρη Καταγραφή Ηolter Ρυθμού.
 
Ο καρδιολογικός έλεγχος είναι απαραίτητος για:
 • άτομα που έχουν οικογενειακό ιστορικό & κληρονομικότητα
 • άτομα που είναι παχύσαρκα-υπέρβαρα
 • καπνιστές
 • αθλούμενους
 • υπερτασικούς
 • άτομα που πάσχουν από σακχαρώδη διαβήτη
 • άτομα με χρόνιες πνευμονοπάθειες
 • άτομα με υψηλή χοληστερίνη-τριγλυκερίδια-λιπίδια-ουρικό οξύ
 • άτομα με καρδιαγγειακά προβλήματα
 • άτομα με stress και έντονη καθημερινή δραστηριότητα
 
Καρδιογράφημα
Ονομάζεται η μη επεμβατική εξέταση κατά την οποία καταγράφονται, με τη βοήθεια ηλεκτροδίων και μεταλλικών πλακών, ηλεκτρικά δυναμικά (=ρεύματα) που φθάνουν στην επιφάνεια του σώματος και προέρχονται από την καρδιά. Αυτή η ηλεκτρική δραστηριότητα είναι που κάνει την καρδιά να συσπάται, επομένως καταμετρώντας την μπορούν να προσδιοριστούν προβλήματα που ενδέχεται να έχει η καρδιά σας ως προς το ρυθμό ή τη συχνότητα του παλμού. Με το Καρδιογράφημα είναι δυνατή η διαπίστωση αρρυθμιών, ισχαιμίας του μυοκαρδίου, παλαιότερου εμφράγματος, υπερτροφίας των καρδιακών κοιλοτήτων και μεταβολικών διαταραχών.
 
Τεστ Κοπώσεως
Με το τεστ κοπώσεως επιδιώκεται η πρόκληση συμπτωμάτων σε ασθενείς με στεφανιαία νόσο, μελετώντας τις μεταβολές που συμβαίνουν στον οργανισμό κατά την διάρκεια της κόπωσης. Περιλαμβάνει δυναμική άσκηση των κάτω άκρων σε κυλιόμενο τάπητα, του οποίου η κλίση και η ταχύτητα αυξάνονται σταδιακά. 
 
Στο τεστ κοπώσεως ο εξεταζόμενος υποβάλλεται σε σωματική άσκηση, βάδισμα ή ποδηλασία, έχοντας πάνω του καλώδια με ηλεκτρόδια τα οποία συνδέονται με οθόνη καταγραφής ηλεκτροκαρδιογραφήματος που παρακολουθεί την ηλεκτρική δραστηριότητα της καρδιάς σας κατά τη διάρκεια της εξέτασης. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, αξιολογούνται τα αποτελέσματα από καρδιολόγο.
 
Υπερηχογράφημα καρδιάς
Tο υπερηχοκαρδιογράφημα ξεκαθαρίζει  πιθανά ανατομικά προβλήματα των μεγάλων αγγείων της καρδιάς, των τοιχωμάτων της, καθώς και των βαλβίδων της καρδιάς. Επίσης δείχνει αν υπάρχει υγρό στο περικάρδιο, δηλαδή στο ινώδη σάκκο που περιβάλλει και προστατεύει το μυ της καρδιάς.
 
Το υπερηχογράφημα γίνεται για την διάγνωση και την εκτίμηση ανατομικών και λειτουργικών διαταραχών της καρδιάς.
 
Μετρείται το πάχος των τοιχωμάτων της καρδιάς, οι διαστάσεις και η λειτουργικότητα των κοιλοτήτων της ιδιαίτερα της αριστεράς κοιλιάς. Με την μελέτη των ενδοκαρδιακών ροών γίνεται διάγνωση και εκτίμηση της βαρύτητας των βαλβιδοπαθειών και των συγγενών καρδιοπαθειών. Τίθεται η διάγνωση της υγρής περικαρδίτιδας, ενδοκαρδιακών θρόμβων, όγκων της καρδιάς, και των καρδιακών επιπλοκών της υπέρτασης.
 
Οι αυξημένες διαστάσεις των κοιλοτήτων, ανάλογα το φύλο και το ύψος του ασθενούς, παραπέμπουν σε περαιτέρω διερεύνηση για τα αίτια της μεγαλοκαρδίας.
 
Επίσης η διάταση της αορτής  μας οδηγεί σε διερεύνηση για την πιθανότητα ανευρύσματος.
 
Μια από τις σημαντικές μετρήσεις είναι ο υπολογισμός του κλάσματος εξώθησης. Αυτό είναι μια εκτίμηση της συστολικής λειτουργίας της καρδίας, δηλαδή πόσο καλά λειτουργεί σαν αντλία. Μια φυσιολογική μέτρηση είναι πάνω από 55-60%.
 
24ωρη Καταγραφή Ηolter Ρυθμού
Η εξέταση αυτή γίνεται με τη συσκευή συνεχούς καταγραφής του ηλεκτροκαρδιογραφήματος. Πρόκειται για μια μικρή φορητή συσκευή σε μέγεθος μικρού μαγνητοφώνου που φέρει 5-7 καλώδια, τα οποία συνδέουμε με τον ασθενή. Τα καλώδια συνδέονται στο θώρακα του ασθενή με αυτοκόλλητες ταινίες. Η συσκευή αυτή καταγράφει ολόκληρο το εικοσιτετράωρο δύο η τρεις απαγωγές στο ηλεκτροκαρδιογράφημα, και λειτουργεί με μπαταρίες. Ο ασθενής τη μεταφέρει μαζί του ολόκληρο το εικοσιτετράωρο, συνεχίζοντας την καθημερινή του δραστηριότητα. Αν σε κάποια στιγμή νιώσει το σύμπτωμα για το οποίο παραπονιέται έχει τη δυνατότητα να πατήσει κάποιο πλήκτρο, και η συγκεκριμένη ώρα καταγράφεται στη μαγνητοταινία.
 
Στη συνέχεια αφού περάσει το εικοσιτετράωρο βάζουμε τη μαγνητοταινία σε ειδικό ηλεκτρονικό υπολογιστή ο οποίος αναλύει τα δεδομένα της και μας βγάζει το πόρισμα σε περίπου είκοσι λεπτά. Ο αναλυτής είναι συσκευή με την οποία το ηλεκτροκαρδιογράφημα που καταγράφηκε στη μαγνητική ταινία μετατρέπεται σε πραγματικό ηλεκτροκαρδιογράφημα, το οποίο προβάλλεται στην οθόνη με ταχύτητα 30, 60 ή 120 φορές μεγαλύτερη της πραγματικής. Ο εξεταστής παρακολουθεί στην οθόνη κάθε μεταβολή του ρυθμού και της μορφολογίας των διαφόρων επαρμάτων του ηλεκτροκαρδιογραφήματος και έχει τη δυνατότητα να καταγράφει τα σημεία που τον ενδιαφέρουν με την ταχύτητα του συνηθισμένου ηλεκτροκαρδιογραφήματος.
 
 • Η τιμή της προσφορά αυτής ισχύει ΜΟΝΟ με την αγορά του κουπονιού από το Skroutz.com.cy
 • Μπορούν να αγοραστούν και να χρησιμοποιηθούν Απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη.
 • Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
 • Η εξαργύρωση του κουπονιού ισχύει μέχρι 31/07/2018
 • Απαιτείται τηλεφωνική κράτηση στο τηλέφωνο της επιχείρησης που θα λάβετε δωρεάν με SKROUTZ COUPON SMS. (Για να λάβετε δωρεάν SMS το κουπόνι σας απαιτείται να έχετε συμπληρώσει ορθά το κινητό σας τηλέφωνο στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας). Όσοι δεν έχουν δηλώσει το κινητό τους τηλέφωνο κατά την εγγραφή τους, να πατήσουν ΕΔΩ για να κάνουν δήλωση κινητού τώρα.
 • Με την αγορά της προσφοράς αυτής θα λάβετε ΑΜΕΣΑ το κουπόνι σας (Το κουπόνι θα το βρείτε πάνω δεξιά μέσα στο "Τα Κουπόνια μου") επίσης θα λάβετε SKROUTZ COUPON SMS.
 • Το κουπόνι είναι απαραίτητο να εκτυπωθεί και να προσκομιστεί σε έντυπη μορφή στην επιχείρηση ή απλά δείχνοντας το SKROUTZ COUPON SMS.
Περιοχές
e-geia Cardio

e-geia Cardio

Διεύθυνση

Σχετικές Προσφορές

Αιματολογικές Εξετάσεις για Γενική Αίματος - Χημεία Yiannoukas σε Λευκωσία - Λεμεσό - Λάρνακα!!

Περιλαμβάνει 8 Αναλύσεις: Γενική Αίματος (22 Παράμετροι), Γλυκόζη, Χοληστερόλη Ολική, Χοληστερόλη - HDL, Χοληστερόλη - LDL, Τριγλυκερίδια, Σίδηρος, UIBC (Ολική Σιδηροδεσμευτική Ικανότητα)!

164 αγορές
49€

Πλήρης Προληπτικός Έλεγχος Μαστού - Δικταίον Ιατρικό Κέντρο, στη Λευκωσία!

Περιλαμβάνει: Μαστογραφία & Υπέρηχο Μαστού!

21 αγορές
89€

Πλήρης Γυναικολογική Εξέταση - Δικταίον Ιατρικό Κέντρο, στη Λευκωσία!

Περιλαμβάνει Τεστ PAP Υγρής Κυτταρολογίας και Υπερηχογραφικό Έλεγχο για την Παρακολούθηση των Φυσιολογικών Μεταβολών του Γυναικείου Γεννητικού Συστήματος!

28 αγορές
85€

Μαστογραφία ή Υπερηχογράφημα Μαστών ή Τεστ Οστεοπόρωσης ή Υπερηχογράφημα Προστάτη.

Ένα Ξεχωριστό Δώρο Ζωής για Πρόληψη και Διάγνωση!

1221 αγορές
44€

Τεστ Μεταβολισμού και Οξειδωτικού Στρες!

Από τα Ιατρικά Κέντρα ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ σε Όλες τις Πόλεις!

10 αγορές
45€

Αιματολογικές Εξετάσεις για Πρόληψη & Καλή Υγεία από τα Χημεία Yiannoukas σε Λευκωσία - Λεμεσό - Λάρνακα!

Προστατέψτε την Υγεία σας Και Προλάβετε Κάθε Δυσάρεστο Απρόοπτο!

2042 αγορές
από 23€

ΝΕΑ ΤΙΜΗ!!! ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΖΗΣΕ ΥΓΙΗΣ!! - Ηλεκτροσωματογράφημα!

Αποκτήστε μια Πλήρη Εικόνα των Λειτουργιών του Οργανισμού σας!! Από το Κέντρο Πρόληψης Παθήσεων Cyfeed σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο!!

170 αγορές
49€

Συνεδρία ΒΙΟΑΝΑΔΡΑΣΗΣ για 1 ή 2 Άτομα για Έλεγχο του Στρες! Από το Κέντρο Πρόληψης Παθήσεων Cyfeed σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο!

Μέτρησε με Ακρίβεια τα Επίπεδα του Στρες στον Οργανισμό σου, Δες ποια Όργανα και Συστήματα Επηρεάζει και Πόσο, Μάθε Πως Μπορείς να το Ελέγξεις!

7 αγορές
38€

Τεστ Δυσανεξίας Τροφών! Από το Κέντρο Πρόληψης Παθήσεων Cyfeed σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο!

Μάθετε Ποιες Τροφές Επηρεάζουν Αρνητικά τον Οργανισμό σας με Αποτέλεσμα την Αύξηση Βάρους!

356 αγορές
49€

Tεστ Mεταβολισμού Bιταμινών! Από την Bio-metric health clinic!

Νιώσε δυνατός, Σώσε τα μαλλιά σου και καθυστέρησε τα σημάδια της γήρανσης με το Τεστ βιταμινών!

24 αγορές
65€

Αιματολογικές Εξετάσεις Θυρεοειδούς Αδένα TSH & FREET4.

Συμπτώματα: Κούραση, Κατάθλιψη, Υπερένταση, Χάσιμο Βάρους Χωρίς Δίαιτα; Έλεγξε το Θυρεοειδή σου! Λευκωσία-Λάρνακα-Λεμεσός!

1557 αγορές
18€

MRI Εξέταση!

Στα πλαίσια κοινωνικής προσφοράς για συμπολίτες μας που έχουν παραπεμπτικό για τη διενέργεια εξέτασης Μαγνητικής Τομογραφίας - ΜRI.

404 αγορές
από 189€