€84 από €300 (Έκπτωση 72%) για 1 Ηλεκτρονικό Τσιγάρο Smok GX2/4 + 1 Ατμοποιητή TFV8 Big Baby + 2 Μπαταρίες 18650 & 300ml Υγρά Άτμισης! Με Ισχύ 220W Όταν το Χρησιμοποιείτε με 2 Μπαταρίες ή 350W Όταν το Χρησιμοποιείτε με 4 Μπαταρίες, Προσαρμόζεται Ακριβώς στις Ανάγκες σας! Με ΔΩΡΕΑΝ Παγκύπρια Αποστολή.

Όροι και Στοιχεία

Πρόλαβε το! Περιορισμένος αριθμός διαθέσιμων κουπονιών για την προσφορά αυτή!
 
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΧΡΩΜΑΤΑ:
 
Ηλεκτρονικό Τσιγάρο Smok GX2/4 + 1 Ατμοποιητή TFV8 Big Baby Μαύρο - Ασημί
Ηλεκτρονικό Τσιγάρο Smok GX2/4 + 1 Ατμοποιητή TFV8 Big Baby Μαύρο & Κόκκινο
Ηλεκτρονικό Τσιγάρο Smok GX2/4 + 1 Ατμοποιητή TFV8 Big Baby Μαύρο - Χρυσό
 
Ηλεκτρονικό Τσιγάρο Smok GX2/4 + 1 Ατμοποιητή TFV8 Big Baby + 2 Μπαταρίες 18650
 
Επιτέλους ήρθε στην Ελλάδα & Κύπρο το Smok GX2/4! Με ισχύ 220W όταν το χρησιμοποιείτε με δύο μπαταρίες ή 350W όταν το χρησιμοποιείτε με 4 μπαταρίες προσαρμόζεται ακριβώς στις ανάγκες σας. Παράλληλα έρχεται με δύο καπάκια για να προσαρμόζει το μέγεθός του στις 2 ή στις 4 μπαταρίες!
 
Υποστηρίζει έλεγχο θερμοκρασίας για Τιτάνιο, Νικέλιο και Ανοξείδωτο Ατσάλι καλύπτοντας όλους τους χρήστες ! Οι διαστάσεις του είναι 87,2mm ύψος, 46mm φάρδος και 26mm πλάτος (με δύο μπαταρίες) επιτρέποντας την άνετη μεταφορά του ανά πάσα στιγμή. Διαθέτει μεγάλη οθόνη 0,96" με όλες τις απαραίτητες ενδείξεις !Το Smok GX2/4 kit αποτελείτε από το GX2/4 mod και το ατμοποιητή TFV8. To GX2/4 mod είναι ένα συμπαγές και εξαιρετικά ισχυρό mod Διαθέτει μια όμορφη εμφάνιση με εργονομικό σχεδιασμό με την ισχυρότερη ισχύ εξόδου με ένα εκπληκτικά συμπαγές μέγεθος.Η mod GX2/4 μπορεί να βάλει μέχρι και 350W, όταν τροφοδοτείται από 4 x 18650 μπαταρίες ή έως και 220W, όταν τροφοδοτείται από 2 x 18650 μπαταρίες. Υποστηρίζει επίσης τη λειτουργία TC, διάφορα χαρακτηριστικά προστασίας και αναβάθμισης του firmware. Συνοδεύεται από το Smok TFV8 το οποίο μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του απαιτητικού ατμιστή.
 
100ml Υγρά άτμισης (Halo, Beard, Dinner Lady, Cosmic Fog, IVG, DV, Liquid State, Lost Fog, Space Jam, Cuttwood, κ.λ.π)
 
  • Η τιμή της προσφορά αυτής ισχύει ΜΟΝΟ με την αγορά του κουπονιού από το Skroutz.com.cy
  • Για αποστολή του προϊόντος, συμπληρώστε τη παρακάτω Φόρμα Παραγγελίας και θα σας αποσταλεί στο πλησιέστερο κατάστημα Courier εντός 3 εργάσιμων ημερών.
  • Το προϊόν αυτό προσφέρεται μόνο με παγκύπρια αποστολή μέσω Courier.
  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 Ηλεκτρονικό Τσιγάρο Smok GX2/4 + 1 Ατμοποιητή TFV8 Big Baby + 2 Μπαταρίες 18650 & 300ml Υγρά Άτμισης.
  • Μπορούν να αγοραστούν Απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη.
  • Το βίντεο και φωτογραφίες της προσφοράς είναι ενδεικτικά για τη λειτουργία του προϊόντος και ίσως το προϊόν να διαφέρει.
  • Με την αγορά της προσφοράς αυτής θα λάβετε ΑΜΕΣΑ το κουπόνι σας (Το κουπόνι θα το βρείτε πάνω δεξιά μέσα στο "Τα Κουπόνια μου") επίσης θα λάβετε SKROUTZ COUPON SMS.
  • Το κουπόνι είναι απαραίτητο να εκτυπωθεί και να προσκομιστεί σε έντυπη μορφή στην επιχείρηση ή απλά δείχνοντας το SKROUTZ COUPON SMS.

Περιοχές
Skroutz Products Esmoking

Skroutz Products Esmoking

Διεύθυνση

Δείτε το Website

Δείτε το Instagram

Δείτε το Facebook Shop

Καταχωρήστε Δωρεάν Αγγελίες


Σχετικές Προσφορές

Πίπα Καπνού

Με Μεταλλικό Καυστήρα & Μηχανικό Φίλτρο

12 αγορές
από 12€

Mod Ηλεκτρονικού Τσιγάρου Wismec Reuleaux RX300 TC Battery

Με Ισχύ 300W, OLED Οθόνη 0.96in & Δυνατότητα Λειτουργίας ως Power Bank!

12 αγορές
68€

Mod Ηλεκτρονικού Τσιγάρου VGOD ELITE MECH MOD

To Πλέον Αξιόπιστο και Εξαιρετικό Τεχνολογικά Μηχανικό Mod της Παγκόσμιας Αγοράς!

12 αγορές
89€