Ελαφριά περιστρεφόμενη σκούπα χωρίς καλώδιο

SKU
7720
  18,78 €
Αποστολή σε CYΥπολόγισε

Η ελαφριά περιστρεφόμενη σκούπα χωρίς καλώδιο σκουπίζει βρεγμένα και στεγνά πατώματα χάρη στην τεχνολογία τριπλής βούρτσας. Καθαρίζετε εύκολα τις ατσαλιές σας από τις πιο σκληρές επιφάνειες με μια απλή ώθηση. Δεν θα χρειαστεί να ακουμπήσετε τις βρωμιές που μαζεύει - χάρη στην ενσωματωμένη υποδοχή σκουπιδιών που αδειάζει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα! 
Ξεχάστε την παραδοσιακή σκούπα και φαράσι και την ογκώδη ηλεκτρική σας σκούπα. Η ελαφριά περιστρεφόμενη σκούπα είναι ο ευκολότερος τρόπος για να καθαρίσετε τη βρωμιά και τα σκουπίδια από τα σκληρά δάπεδα σας. Ζυγίζει 1,5 κιλό, γι αυτό και είναι εξαιρετικά ελαφριά και εύκολη στη χρήση. Για να την χρησιμοποιήσετε, απλά μετακινήστε τη σκούπα στην επιφάνεια που θέλετε να σκουπίσετε με κίνηση προς τα εμπρός, εφαρμόζοντας μια ελαφριά προς τα κάτω δύναμη. Όταν δεν χρησιμοποιείται μπορείτε να την κρεμάσετε σε ένα γάντζο πίσω από την πόρτα σας, στην αποθήκη ή στο γκαράζ σας.

Χαρακτηριστικά:

Ύψος κονταριού: 120 εκατοστά

Διαστάσεις σκούπας: (Μήκος x Πλάτος): 30 x 20 εκατοστά

Περιλαμβάνει: τη σκούπα με το κοντάρι, βουρτσάκι με δοντάκια για να καθαρίζετε τις βούρτσες, οδηγίες χρήσης στα αγγλικά.

 
aeProduct.getSubject()
ZM536800-ALL-31-1ZM536800-C-33-1ZM536800-C-34-1ZM536800-D-35-1
0
Rating:
0% of 100
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό