Farming Simulator 22 Bonus PS4 Game

SKU
10295
Ειδική Τιμή 44,49 € Κανονική τιμή 49,94 €
Παράδοση σε 1-4 ημέρες
Αποστολή σε CYΥπολόγισε

Farming Simulator 22 + Bonus PS4 Game 

Περιγραφή

Ανάλαβε τον ρόλο ενός σύγχρονου αγρότη και δημιούργησε τη δική σου φάρμα σε τρεις διαφορετικές τοποθεσίες της Αμερικής και της Ευρώπης. Στο Farming Simulator 22 θα ανακαλύψεις μια μεγάλη ποικιλία από αγροτικές εργασίες όπως γεωργία, την κτηνοτροφία και τη δασοκομία – τώρα με τη συναρπαστική προσθήκη του κύκλου των εποχών.

Πάνω από 400 μηχανήματα και εργαλεία

Αναλάβετε τον ρόλο ενός σύγχρονου αγρότη και κατασκευάστε με δημιουργικό τρόπο τη φάρμα σας σε τρεις διαφορετικές τοποθεσίες της Αμερικής και της Ευρώπης. Το Farming Simulator 22 προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία αγροτικών εργασιών που επικεντρώνονται στη γεωργία, την κτηνοτροφία και τη δασοκομία – τώρα με τη συναρπαστική προσθήκη του κύκλου των Εποχών.

Multiplayer Mode

Μπορείτε επίσης να διαχειριστείτε τη φάρμα σας συνεργατικά στο multiplayer mode και να διευρύνετε το παιχνίδι με μια ποικιλία mods που κατασκευάζει η κοινότητα των παικτών. Το Farming Simulator 22 προσφέρει περισσότερη ελευθερία στον παίκτη από ποτέ και σας προκαλεί να γίνετε ένας επιτυχημένος αγρότης – αρχίστε την καλλιέργεια και σύντομα θα ανθίσουν τα σπαρτά!

Νέοι χάρτες, σπαρτά, μηχανήματα, κατασκευαστές και πολλά άλλα.

Ασχοληθείτε με τη γεωργία, την κτηνοτροφία και τη δασοκομία με πάνω από 100 αληθινούς κατασκευαστές αγροτικών μηχανημάτων. Ετήσιοι κύκλοι εποχών διευρύνουν την εμπειρία. Το multiplayer mode επιτρέπει συνεργατικές καλλιέργειες. Το επίσημο ModHub προσφέρει δωρεάν περιεχόμενο που κατασκευάζει η κοινότητα των παικτών.

Χαρακτηριστικά

    -Είδος Simulation
    -Έτος Κυκλοφορίας 2021
    -Ημερομηνία Κυκλοφορίας 22/11/2021
    -Όριο Ηλικίας (PEGI) 3
    -Νέα Κυκλοφορία Ναι
    -Edition Standard
0
Rating:
0% of 100
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό