Πρόλαβε το! Περιορισμένος αριθμός διαθέσιμων κουπονιών για την προσφορά αυτή!
 
Γάντι καθαρισμού πινέλων μακιγιάζ Biovene BV-BRG
 
Το γάντι καθαρισμού αφαιρεί όλο το συσσωρευμένο μακιγιάζ από το πρόσωπό σας. Μπορεί να αφαιρέσει οποιοδήποτε τύπο μακιγιάζ ή ρύπους. Το γάντι καθαρισμού είναι απλό στη χρήση. Μόλις το εφαρμόσετε στο χέρι σας, θα βάλετε μια μικρή ποσότητα ήπιου σαπουνιού. Αυτό, μαζί με μια μικρή ποσότητα νερού, δημιουργεί το σωστό αφρό αφαιρώντας το μακιγιάζ.
 
Πλεονεκτήματα:
 
Υπάρχουν πολλά οφέλη για το γάντι καθαρισμού, αλλά το πιο σημαντικό είναι η περιποίηση της επιδερμίδας σας. Εάν χρησιμοποιείτε βούρτσες μακιγιάζ χωρίς να τις έχετε καθαρίσει υπάρχει κίνδυνος συσσώρευσης βακτηρίων και τοξινών. Επίσης υπάρχει πιθανότητα να εμφανίσετε σημάδια ακμής.
 
Ωστόσο, μόλις καθαρίσετε τις βούρτσες σωστά με το γάντι καθαρισμού, αφαιρείτε αποτελεσματικά αυτά τα υπολείμματα και μειώνετε τον κίνδυνο μόλυνσης του δέρματός σας. Το γάντι απομακρύνει όλα τα σωματίδια μέσα από τη βούρτσα. Αφού κάνετε αυτό, ξεπλύνετε καλά τη βούρτσα με ζεστό νερό και αφήστε τη να στεγνώσει.
 
Το γάντι καθαρισμού είναι μια εξαιρετικά αποτελεσματική λύση για να διατηρείτε καθαρές τις βούρτσες του μακιγιάζ.
 
Χαρακτηριστικά:
 
  • Αφαιρεί αποτελεσματικά το μακιγιάζ
  • Κατά της μόλυνσης του δέρματος
  • Κατάλληλο για όλα τα πινέλα
  • Καθαρίζεται εύκολα

 

 Τρόποι & Κόστος Αποστολής 

✦ Τα προϊόντα αποστέλλονται εντός 1-2 εργάσιμών ημέρων εκτός αν αναγράφεται διαφορετικός χρόνος παράδοσης στην ενότητα λεπτομέρειες ή κάτω από το τίτλο του προϊόντος.

-Το κόστος για παράδοση σε κατάστημα Acs είναι € 2,00
-Το κόστος για παράδοση στον χώρος σας είναι € 3,50

✦ Για παραγγελίες με παράδοση στον χώρο σας ενδέχεται να υπάρχουν επιπρόσθετες χρεώσεις για δυσπρόσιτες περιοχές ή θα γίνεται παράδοση στο πλησιέστερο ACS Courier κατάστημα
Δείτε τις δυσπρόσιτες περιοχές εδώ

✦ Τα προϊόντα, παρά τις προσεγμένες παραγγελίες, ενδέχεται να εξαντληθούν από την πρώτη μέρα. Όλες οι τιμές χωρίς το ντεκόρ. Καμία ευθύνη για τυπογραφικά λάθη ή παραλείψεις.


Skroutz Κύπρου

Στο Skroutz Κύπρου θα τα βρείτε όλα... 'Εχουμε επιλέξει για εσάς τα καλύτερα προιόντα στις σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές όπου μπορείτε να απολαμβάνετε στην πόρτα σας άμεσα και υπέυθυνα με την αξιοπιστία της ACS COURIER.

Το ανθρώπινο δυναμικό τoυ Skroutz Κύπρου, αποτελείται από άκρως ενημερωμένα και καταρτισμένα άτομα, ικανά να λύσουν κάθε απορία σας. Εδώ στην ιστοσελίδα του Skroutz Κύπρου θα βρείτε μία ευρεία γκάμα προϊόντων σε εντυπωσιακές τιμές!

Τηλέφωνο: 22202891

Ρώτησε μας στο Facebook:


ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

  • Οι Παραγγελίες σας Παραδίδονται και Κατ'Οίκον

ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

  • Πληρωμή με Κάρτα - Ανέπαφες Παραδόσεις
  • Τηρούμε Κανόνες Ασφαλείας (Γάντια - Μάσκες)
  • Συχνή Απολύμανση Χεριών κτλ

pharmacy online cyprus


faq skroutz cyprus - συχνες ερωτησεις - απαντησεις skroutz.com.cy

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό