Πρόλαβε το! Περιορισμένος αριθμός διαθέσιμων κουπονιών για την προσφορά αυτή!
 
Γάντι καθαρισμού πινέλων μακιγιάζ Biovene BV-BRG
 
Το γάντι καθαρισμού αφαιρεί όλο το συσσωρευμένο μακιγιάζ από το πρόσωπό σας. Μπορεί να αφαιρέσει οποιοδήποτε τύπο μακιγιάζ ή ρύπους. Το γάντι καθαρισμού είναι απλό στη χρήση. Μόλις το εφαρμόσετε στο χέρι σας, θα βάλετε μια μικρή ποσότητα ήπιου σαπουνιού. Αυτό, μαζί με μια μικρή ποσότητα νερού, δημιουργεί το σωστό αφρό αφαιρώντας το μακιγιάζ.
 
Πλεονεκτήματα:
 
Υπάρχουν πολλά οφέλη για το γάντι καθαρισμού, αλλά το πιο σημαντικό είναι η περιποίηση της επιδερμίδας σας. Εάν χρησιμοποιείτε βούρτσες μακιγιάζ χωρίς να τις έχετε καθαρίσει υπάρχει κίνδυνος συσσώρευσης βακτηρίων και τοξινών. Επίσης υπάρχει πιθανότητα να εμφανίσετε σημάδια ακμής.
 
Ωστόσο, μόλις καθαρίσετε τις βούρτσες σωστά με το γάντι καθαρισμού, αφαιρείτε αποτελεσματικά αυτά τα υπολείμματα και μειώνετε τον κίνδυνο μόλυνσης του δέρματός σας. Το γάντι απομακρύνει όλα τα σωματίδια μέσα από τη βούρτσα. Αφού κάνετε αυτό, ξεπλύνετε καλά τη βούρτσα με ζεστό νερό και αφήστε τη να στεγνώσει.
 
Το γάντι καθαρισμού είναι μια εξαιρετικά αποτελεσματική λύση για να διατηρείτε καθαρές τις βούρτσες του μακιγιάζ.
 
Χαρακτηριστικά:
 
  • Αφαιρεί αποτελεσματικά το μακιγιάζ
  • Κατά της μόλυνσης του δέρματος
  • Κατάλληλο για όλα τα πινέλα
  • Καθαρίζεται εύκολα

 

 


- Αν έχετε επιλέξει Αποστολή στο χώρο σας θα γίνει την επόμενη εργάσιμη ημέρα (εκτός αν αναγράφετε κάτι διαφορετικό στην ενότητα λεπτομέρειες) μετά την αγορά σας με ACS Courier

- Η αποστολή παραγγελίας σε δυσπρόσιτη περιοχή θα γίνεται στο κοντινότερο ACS Courier κατάστημα.

faq skroutz cyprus - συχνες ερωτησεις - απαντησεις skroutz.com.cy

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό