Ιπτάμενος Απωθητικός Αετός για Πουλιά - Scarybird Kite Complete Set - Απωθητικά Πουλιών / Περιστέρια - Scary Bird

SKU
10404
Ειδική Τιμή 59,90 € Κανονική τιμή 99,95 €
Παράδοση σε 1-4 ημέρες
Kaokey
Αποστολή σε CYΥπολόγισε

Ιπτάμενος Απωθητικός Αετός για Πουλιά - Scarybird Kite Complete Set - Απωθητικά Πουλιών / Περιστέρια - Scary Bird

Το Ιπτάμενο ομοίωμα Αετού απώθησης πουλιών, φαίνεται ρεαλιστικό και πραγματικό και γι' αυτό έχει τόσο καλά αποτελέσματα!Το ομοιωμα αετού είναι ένα επιθετικό-αρπακτικό πουλί που το φοβούνται όλα τα πουλιά, μικρά και μεγάλα! Πετάει σαν χαρταετός σε σχήμα αετού και είναι ένα πραγματικό και πολύ ρεαλιστικό αντίγραφο του πραγματικού αετού.

Σχεδόν όλα τα είδη πουλιών έχουν ένα ενστικτώδη φόβο των αρπακτικών πτηνών και μόλις δουν τον μεγάλο αυτό αετό θα πετάξουν μακριά του με την πρώτη ματιά. Υπάρχει ειδικό πτυσσόμενο κοντάρι πρόσδεσης 6 μέτρων με ένα περιστρεφόμενο εξάρτημα 360 μοιρών πάνω από τον πόλο και 2,5 μέτρα ειδικού νάυλον σκοινιού το οποίο στη συνέχεια συνδέεται με τον Αετό.

Οδηγίες χρήσεως-συναρμολόγησης

Ιπτάμενος Απωθητικός Αετός για Πουλιά Scarybird Kite Complete Set - Απωθητικά Πουλιών / Περιστέρια

  • Ο αετός «πετάει» γύρω από το κοντάρι, αιωρείται χτυπώντας τα φτερά, κάνει καταδύσεις και κινείται με ελαφρό σχετικά αέρα.
  • Είναι ελαφρύς και ανθεκτικός στον αέρα και αδιάβροχος. Το μέγεθος του είναι 120 x 65 εκατοστών, που τον κάνει τον μεγαλύτερο στην παγκόσμια αγορά!!!

Ιπτάμενος Απωθητικός Αετός για Πουλιά Scarybird Kite Complete Set - Απωθητικά Πουλιών / Περιστέρια


Αυτός ο ιπτάμενος αετός είναι μία από τις καλύτερες αποτρεπτικές συσκευές για όλους του είδους μικρά πουλιά και μεγάλη προστασία για αγρότες, κηπουρούς και τους ανθρώπους που θέλουν να προστατεύσουν τα σπίτια, τις πισίνες, τις καλλιέργειες, τα αγροκτήματα, τα περιβόλια, τους κήπους, τις αυλές, τα εργοστάσια τους από ανεπιθύμητες επισκέψεις πουλιών.

Ιπτάμενος Απωθητικός Αετός για Πουλιά Scarybird Kite Complete Set - Απωθητικά Πουλιών / Περιστέρια - skroutz

Σε περιπτώσεις που θέλουμε να προστατέψουμε μεγάλες περιοχές εντός κατοικημένης περιοχής, είναι απο τις καλύτερες συσκευές απώθησης πτηνών λόγω της αθόρυβης λειτουργίας του! Σε αντίθεση με πολλές άλλες συσκευές εκφοβισμού πτηνών, το ιπτάμενο ομοίωμα αετού αλλάζει συνεχώς τρόπο πτήσης. Αλλάζοντας η πτήση, η ταχύτητα και το ύψος του ανάλογα με το πόσο ισχυρός είναι ο άνεμος, τα πουλιά ποτέ δεν συνηθίσουν αυτό το αποτρεπτικό πουλί και να νομίζουν ότι είναι ψεύτικο. Μπορεί να συνδυαστεί με οποιοδήποτε ηχητικη συσκευή απώθησης πουλιών.

Keywords:

Απωθητικο πτηνων jumbo,απωθητικα περιστεριων κυπρος,ακιδες για περιστερια jumbo,απωθητικα περιστεριων με υπερηχους,Απωθητικο περιστεριων,ακιδες για περιστερια σκρουτζ,ακιδες για περιστερια leroy merlin,Απωθητικο περιστεριων απο μπαλκονια,Πρακτικερ απωθητικα περιστεριων,Απωθητικο περιστεριων απο μπαλκονια,απωθητικα περιστεριων με υπερηχους,Απωθητικο περιστεριων jumbo,Πλαστικα καρφια για περιστερια πρακτικερ,Απωθητικο πτηνων jumbo,Απωθητικο περιστεριων θεσσαλονικη,Ναφθαλινη για περιστερια,eagle kite to scare birds,scary bird kite,scary bird movie,bird scarer,raptor bird scarer,bird deterrent kite,predator kite,Απωθητικο πτηνων jumbo,απωθητικο πτηνων με υπερηχους,Φοβητρο πτηνων,ακιδες για περιστερια jumbo,απωθητικα περιστεριων κυπρος,Απωθητικα πτηνων κυπροσ,ακιδες για περιστερια σκρουτζ,ακιδες για περιστερια leroy merlin

Ιπτάμενος Απωθητικός Αετός για Πουλιά Scarybird Kite Complete Set - Απωθητικά Πουλιών / Περιστέρια - skroutz


English Description

FEATURES - SPECIFICATIONS

  • To protect fruits trees, gardens, silage films, orchards, vegetables crops
  • Ecological deterrent system of flying scarecrow against pest birds is a mimetic of a raptor
  • Consists on a kite hooked to the top of a 6 Meters telescopic pole
  • At the slightest breeze of wind (Less than 2km/h), it will take-off and fly randomly
  • Keep away Crows, Pigeons, Blackbirds, Starlings, Magpies Gulls
  • Recommended for an area upto 4 Acres of land
  • Environmental friendly solution
  • Quick and easy set-up in less than 5 Minutes
  • Almost no maintenance required
  • Works 24 Hours a day, 7 days a week
Where can I use it? SCARYBIRD device is intended for all people: Individuals, Professionals who suffer from damages caused by birds: Crows, starlings, pigeons, blackbirds, sparrows, gulls, seagulls, magpies… and who wish to use an environmental friendly solution to protect their crops.

PRODUCT CONTENT

  • 1 Kite made of Nylon UV size with 3 fibreglass rods
  • 1 Telescopic fibreglass pole with rubber caps at each end 6m
  • 1 Fibreglass ground post
  • 1 Carry bag
  • Manual
  • Made in China
0
Rating:
0% of 100
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό